posts help

This is an archive of the phpBB 2.0.x support forum. Support for phpBB2 has now ended.
Forum rules
Following phpBB2's EoL, this forum is now archived for reference purposes only.
Please see the following announcement for more information: viewtopic.php?f=14&t=1385785
Locked
User avatar
run
Registered User
Posts: 47
Joined: Mon Aug 04, 2003 12:13 am

posts help

Post by run » Tue Aug 05, 2003 11:29 pm

how can i change peoples posts and even mine?

User avatar
primedomain
Former Team Member
Posts: 25944
Joined: Sat Dec 15, 2001 10:23 am

Post by primedomain » Tue Aug 05, 2003 11:31 pm

by clicking on the Image button in every posting.

"edited by" will appear when a user/admin/moderator edits his own posting after someone has replied. It does not appear when admins/moderators edit postings of other users.

User avatar
run
Registered User
Posts: 47
Joined: Mon Aug 04, 2003 12:13 am

Post by run » Tue Aug 05, 2003 11:32 pm

noo i mean there total posts like if i want my total to be 100 or somthin for my forum

User avatar
primedomain
Former Team Member
Posts: 25944
Joined: Sat Dec 15, 2001 10:23 am

Post by primedomain » Tue Aug 05, 2003 11:38 pm

I know from one of your other topics, that you are running on dk3.com. AFAIK you don't have database access (e.g. with phpmyadmin) and you don't have the option to upload files per ftp.
Which means you can neither edit the post count directly in the database not use a MOD to change the post count.

See the Welcome Package I posted in your other topic for finding a "real" host.

User avatar
run
Registered User
Posts: 47
Joined: Mon Aug 04, 2003 12:13 am

Post by run » Tue Aug 05, 2003 11:42 pm

not fair cuz i spent money for htis person to make it!! now i can do nothing :(

ghostrider
Registered User
Posts: 6
Joined: Sat Feb 01, 2003 5:50 pm
Contact:

Post by ghostrider » Tue Aug 05, 2003 11:43 pm

You spent money on what?

User avatar
primedomain
Former Team Member
Posts: 25944
Joined: Sat Dec 15, 2001 10:23 am

Post by primedomain » Tue Aug 05, 2003 11:52 pm

you payed someone to install it on dk3.com?! 8O If I am not totally mistaken, the whole installation consists in clicking on an "install" button (after all, that's the idea of an automatic installation like dk3).

Locked

Return to “2.0.x Support Forum”