Page 1 of 1

[question]new posts not shown

Posted: Sun Apr 14, 2002 10:41 am
by Joshua418
At times when I log in, I don't see the new post icons, it marks them all read and I have to check the date-hours of the replies to see what sections have new replies. Is there a solution for this or did I do something wrong?

D.

Posted: Sun Apr 14, 2002 11:26 am
by Kail
Search for this. This is a common problem and it has been addressed in several previous topics.

Posted: Sun Apr 14, 2002 1:24 pm
by Joshua418
I've searched with the search function but one problem here is that there is no logic system to find certain problems.
Even when entering the certain keywords, I did not get any information regarding the problem.
I'll do it manually and browse through all the posts.

D.

Posted: Sun Apr 14, 2002 1:33 pm
by Bear
Do you have mutliple browser sessions open with phpBB? Are you behind a proxy server?

Posted: Sun Apr 14, 2002 1:42 pm
by Joshua418
No, none of them. The funny thing is that it is not a constant problem.
At times the new post icons show, other times they don't.

D.

Posted: Sun Apr 14, 2002 2:39 pm
by Kail
Which phpBB2 version are you using?

Is it a fresh install or an upgrade?

Posted: Sun Apr 14, 2002 3:07 pm
by Joshua418
The final version.
I upgraded from RC-4 to Final

D.

Posted: Sun Apr 14, 2002 9:06 pm
by Shoto
I asked this before. I have the same problem.
New posts dont show up.
The name of the latest poster does, and by clicking on view last message it is possible to see the message. THere is no go to next page however.

Posted: Sun Apr 14, 2002 9:08 pm
by namaah
Some of my members are having the same problem. Is it an AOL/proxie thing for some people if they have auto-login checked? (Upgrade from 1.4.4 to 2.0 )