user green color when not moderator

This is an archive of the phpBB 2.0.x support forum. Support for phpBB2 has now ended.
Forum rules
Following phpBB2's EoL, this forum is now archived for reference purposes only.
Please see the following announcement for more information: viewtopic.php?f=14&t=1385785
Locked
danixzS
Registered User
Posts: 42
Joined: Wed Aug 20, 2003 3:41 pm

user green color when not moderator

Post by danixzS » Tue Sep 30, 2003 12:30 pm

A user was moderator, but I made him a user, but he still has the green color.

User avatar
zeroK
Former Team Member
Posts: 20964
Joined: Sun Jan 20, 2002 7:36 pm
Location: Klagenfurt / Austria
Contact:

Post by zeroK » Tue Sep 30, 2003 12:52 pm

For support request please use the draft here :-)
http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=128123
Image My weblog | gamerslog.com | No support via PM or ICQ or email - If you don't know a term or a program mentioned in a post -> Google is your friend

User avatar
chAos
Former Team Member
Posts: 4032
Joined: Wed Jan 16, 2002 7:05 am
Location: Seattle, WA, US

Post by chAos » Tue Sep 30, 2003 12:59 pm

Make sure the users isn't a moderator in any forums anymore, and also check their user_level column in the phpbb_users table.

nhocquay
Registered User
Posts: 19
Joined: Thu May 01, 2003 11:51 pm

Post by nhocquay » Tue Sep 30, 2003 2:36 pm

I have same problem with this, I already check everything is OK but dont know how come those user display in green like Moderator, need help, thank a lot

danixzS
Registered User
Posts: 42
Joined: Wed Aug 20, 2003 3:41 pm

Post by danixzS » Fri Oct 03, 2003 4:44 pm

I have uppgraded from 2.0.4 to 2.0.6..Im using the default template, Ive installed the attach mod before upgrading... Ive checked his settings on all forums.. he is not moderator on any forum. I think that problem been there since day 1 without any upgrades or modifications.

pollix
Registered User
Posts: 153
Joined: Tue Jul 23, 2002 6:29 pm
Location: Ridgecrest, CA
Contact:

Post by pollix » Mon Oct 06, 2003 9:03 am

**Nevermind** Went to user's table and fixed the problem. Any reason why it can't be updated in the ACP?

danixzS
Registered User
Posts: 42
Joined: Wed Aug 20, 2003 3:41 pm

Post by danixzS » Thu Oct 16, 2003 2:03 pm

Hi again, Im looking at that table but Im not sure what to edit? what did you do?

Can someone please help and tell me what to edit....

Locked

Return to “2.0.x Support Forum”