mass email doesn't include signature

This is an archive of the phpBB 2.0.x support forum. Support for phpBB2 has now ended.
Forum rules
Following phpBB2's EoL, this forum is now archived for reference purposes only.
Please see the following announcement for more information: viewtopic.php?f=14&t=1385785
Locked
User avatar
Mickroz
Registered User
Posts: 661
Joined: Thu Mar 06, 2003 11:20 pm
Location: Netherlands
Contact:

mass email doesn't include signature

Post by Mickroz »

hello,
when i send a mass email to all users it doesn't include the signature.
anybody knows this problem??
acook
Registered User
Posts: 12
Joined: Fri Dec 12, 2003 9:44 am
Location: London, UK
Contact:

Post by acook »

Hi Mickroz

I have exactly the same issue, although I have just switched user e-mailing on for a test and a user sig doesn't get included either.

I have a sneeky feeling it is to do with one of the mods I have installed but I don't know which. I seem to remember it used to work, but not any more.

For any guru's out there...

I'm running phpBB 2.0.6

With

Stop Post Count From Increasing 1.1.0
Smilies Order 1.0.0
Watched Topics List 1.1.0
Admin Userlist 1.6.1
Forum Permissions List 1.0.0
BBCode Buttons Organizer 1.2.1
Multiple BBCode MOD 1.2.1
Country Flags 2.2.0
easyMOD 0.0.10a

Thankfully my board is still pre-launch so I have a while before it will get irritating.
Weblog : Searching For God
Forum : SFG Forum
acook
Registered User
Posts: 12
Joined: Fri Dec 12, 2003 9:44 am
Location: London, UK
Contact:

Post by acook »

Ooops.... a better run through the search I made would have told me that this is the way it works anyway.

See http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.ph ... +signature at the bottom of the thread.

I'll have to recheck my individual user sig test to confirm it.

This'll teach me to rush into things won't it... :oops:
Weblog : Searching For God
Forum : SFG Forum
acook
Registered User
Posts: 12
Joined: Fri Dec 12, 2003 9:44 am
Location: London, UK
Contact:

Post by acook »

Blimey - talk about slow.... me that is....

Sigs are only included by the board on automatic reply notifications AFAIK....

User sigs on the forum are not included in their e-mails.
Mass e-mails don't include the sig either.

Got it.... :roll: :D
Weblog : Searching For God
Forum : SFG Forum
User avatar
Mickroz
Registered User
Posts: 661
Joined: Thu Mar 06, 2003 11:20 pm
Location: Netherlands
Contact:

Post by Mickroz »

and this also goes for the board signature??
because:

Email Signature
This text will be attached to all emails the board sends
nnick
Registered User
Posts: 45
Joined: Thu Feb 13, 2003 8:37 am
Location: Greece
Contact:

Post by nnick »

Hello,

I have the same problem!!

Signature when sending mass email from the admin panel should be displayed!

Any ideas?

Nick
Locked

Return to “2.0.x Support Forum”