Making users login twice?

This is an archive of the phpBB 2.0.x support forum. Support for phpBB2 has now ended.
Forum rules
Following phpBB2's EoL, this forum is now archived for reference purposes only.
Please see the following announcement for more information: viewtopic.php?f=14&t=1385785
Locked
intervox
Registered User
Posts: 1
Joined: Wed Jan 14, 2004 5:47 am

Making users login twice?

Post by intervox » Wed Jan 14, 2004 5:50 am

Hiya,

I'm runnning 2.0.6c and I can reproduce the problem. Basically, when you login to post, it takes you back to the login screen to login again. I've been able to stop it by having the users delete their cookies, but it seems to keep coming back. Anyone else experiencing this?

Thanks in advance,

Jeff

User avatar
Drexion
Former Team Member
Posts: 8892
Joined: Sat Jan 25, 2003 9:54 pm
Location: City 17

Post by Drexion » Wed Jan 14, 2004 8:24 am

This is almost always a cookie problem.
Please reply filling out the Support Request Template, and also post your cookie settings in Admin Panel -> Configuration. (Cookie Domain, Name, Path)

stlslam
Registered User
Posts: 4
Joined: Wed Jan 14, 2004 2:06 pm

Post by stlslam » Wed Jan 14, 2004 3:05 pm

I am having the same problem..please advise


URL: http://stlslam.com/forum/index.php
Template(s) used: Subsilver
Any and all MODs: no MODS
Do you use a port of phpBB:
Version of phpBB: 2.0.6
Version of PHP: 4.3.4
Which database server and version: MySQL 4.0.15-standard
Host:stlslam.com
Did someone install this for you/who:no did it myself
Is this an upgrade/from what to what:no
Is this a conversion/from what to what: no
Have you searched for your problem:no
If so, what terms did you try:
State the nature of your problem: users have to log in twice (if not more) in order to actually be logged on
Do you have a test account for us: yes
If so, please have it ready in case a Support Team Member asks for it.
http://dff.cch-network.com/phpinfo.php

stlslam
Registered User
Posts: 4
Joined: Wed Jan 14, 2004 2:06 pm

Post by stlslam » Wed Jan 14, 2004 3:33 pm

I did a search and found the answer..sorry and thanx

User avatar
plasmar
Registered User
Posts: 42
Joined: Wed Jul 09, 2003 2:43 pm

Post by plasmar » Thu Jan 15, 2004 2:14 pm

how did you fix this?

brensec
Registered User
Posts: 17
Joined: Mon Jan 05, 2004 6:44 am
Location: Sydney - Australia
Contact:

Post by brensec » Thu Jan 15, 2004 3:22 pm

I have the same problem so here's the Template you mentioned. :) :)

URL: www.ozmedinet.com
Template(s) used: susilver
Any and all MODs: none
Do you use a port of phpBB: no (I don't know what that is)
Version of phpBB: 2.0.4
Version of PHP: 4.3.2
Which database server and version: Linux Perl 5.008
Host: ipowerweb
Did someone install this for you/who: no - me
Is this an upgrade/from what to what: no
Is this a conversion/from what to what: no
Have you searched for your problem: yes
If so, what terms did you try: Yes - I found this topic
State the nature of your problem: Have to log in twice (sometimes)
Do you have a test account for us: yes - user: test password: 123

Thank You :) :?: :?:
I cried because I had no shoes, until I saw a man who had no feet.

larry_llama
Registered User
Posts: 9
Joined: Thu Jan 15, 2004 9:58 pm

Post by larry_llama » Thu Jan 15, 2004 9:59 pm

Please let us know how you fixed this!

Locked

Return to “2.0.x Support Forum”