Page 1 of 1

Times will not appear anywhere

Posted: Wed Sep 29, 2004 10:39 am
by DragonMaster1
I recently noticed that the times in my forum does not appear.

It gives the date but no time codes

All I get is:

You last visited on Mon, Sep 27 2004
The time now is Mon, Sep 27 2004
Most users ever online was 36 on Sat, Sep 11 2004
or
Last Post Today at

But no hours and minutes appear.

I have no timestamp on any of my posts

My ACP timestamp format is: D M d, Y g:i a

It just gives the date it was posted and nothing else.

Any idea where I can look to fix this please?

Posted: Wed Sep 29, 2004 10:46 am
by computersOC
What is the format for timestamp in your profile?

Posted: Wed Sep 29, 2004 4:41 pm
by DragonMaster1
that is set to a -4 GMT

I tried changing it several times but nothing shows up

Posted: Wed Sep 29, 2004 4:43 pm
by computersOC
What about below that?

Posted: Wed Sep 29, 2004 7:19 pm
by DragonMaster1
Nothing.
That is a drop down menu that just allow a time zone choice.
I have also removed that hack and it still didn't work.

Posted: Thu Sep 30, 2004 8:04 am
by computersOC
Check in your profile here at phpBB, you should see the same ACP kind of thing where you can specify how the date and time show up. That should be in your profile. If not, you changed something.

Posted: Thu Sep 30, 2004 8:53 am
by DragonMaster1
It is the same as I have it, but this time I was using Mozilla when I looked and suddenly I see that it is appearing. Then I checked with Safari & Opera & Firefox and it works.

It appears that the problem is in the last IE build for Mac that is 5.2.3 (5815.1)

I should have thought of this before, but thank you all for the help.

Posted: Thu Sep 30, 2004 9:46 am
by computersOC
Does it do it here at phpBB.com too?

Posted: Thu Sep 30, 2004 12:41 pm
by DragonMaster1
No it looks ok here.
But I am heavily MODed also.

However all browsers except IE are fine.

Note that this is on Mac OS X 10.3.5