Topic loading problem - FRUSTRATING

This is an archive of the phpBB 2.0.x support forum. Support for phpBB2 has now ended.
Forum rules
Following phpBB2's EoL, this forum is now archived for reference purposes only.
Please see the following announcement for more information: viewtopic.php?f=14&t=1385785
Locked
karlosthestick
Registered User
Posts: 24
Joined: Thu Nov 25, 2004 3:45 am

Topic loading problem - FRUSTRATING

Post by karlosthestick » Thu Dec 16, 2004 10:41 pm

Ok, I've been having this problem for a few weeks now.

I have a small forum, about 60 users, 5,000 posts, 5MB database size.
Index page and forum indexes open no problem.

Problem is this:
SOME topics will not open. The page spends about 20 seconds trying to load, then it loads the header but nothing else (in IE it just stops, in firefox it says "document contains no data"). Sometimes a refresh or hard-refresh will load the page - sometimes not.

This problem doesn't happen with every topic. But happens regularly with seemingly random topics some will work some won't; then ones that did work 5 minutes ago time out. Even weirder, I ran a webspeed analyse on a topic page and it came up as like 4 seconds on a 28k modem. Then the same topic stopped working and the webanalyser couldn't find the page.

I installed CyberAliens XS-mod hoping it would fix this problem compiling topic pages. It seems to have sped things up overall but this problem is still occuring.

Only other mods I'm running are a quick reply box, and a force offsite avatars size mod.

I've written a dozen nasty emails to my host but have come up dead there.

Any advice anyone has would be greatly appreciated - this is starting to drive me CRAZY...

http://www.postup.redinsect.com
Login: test
Password: password


Cheers.

karlosthestick
Registered User
Posts: 24
Joined: Thu Nov 25, 2004 3:45 am

Post by karlosthestick » Sun Dec 19, 2004 7:35 pm

Just a bump for this. I really need some help here.

Example topic:
http://redinsect.com/postup/viewtopic.php?t=164

karlosthestick
Registered User
Posts: 24
Joined: Thu Nov 25, 2004 3:45 am

Post by karlosthestick » Mon Dec 20, 2004 8:12 pm

Sorry to bump this again, but this is driving me seriously crazy.

Is it possible that if the avatar resizing mod I use is javascript that this could be effecting board speed and topic compiling?

Locked

Return to “2.0.x Support Forum”