Page 1 of 1

Everything has Gone Black!

Posted: Sun May 29, 2005 2:34 am
by wrenchca
We have just set up a board on our site and when I access it, it shows all black. Only the PHPBB image and a few icons are visable. I've tried it on four different computers just in case of a problem on my end, all the same.
My co-conspirator who set it up says it works fine on his end and has passed the ball to me. But it is kinda hard to make adjustments when I can't even see to log onto the board admin.

Any ideas...by the way, I am code challenged, be gentle! :oops:

Chuck
Canada, eh?

Re: Everything has Gone Black!

Posted: Sun May 29, 2005 2:54 am
by Lumpy Burgertushie
wrenchca wrote: We have just set up a board on our site and when I access it, it shows all black. Only the PHPBB image and a few icons are visable. I've tried it on four different computers just in case of a problem on my end, all the same.
My co-conspirator who set it up says it works fine on his end and has passed the ball to me. But it is kinda hard to make adjustments when I can't even see to log onto the board admin.

Any ideas...by the way, I am code challenged, be gentle! :oops:

Chuck
Canada, eh?

how about a link so we can see it

roberr

Posted: Sun May 29, 2005 2:56 am
by icondrifting
im having the same problem.. for some reason when I click the admin CP link it goes to a black screen with phpBB in the top left corner

Posted: Sun May 29, 2005 2:57 am
by wrenchca
You're not gonna believe this...I don't! Went to get a link for you and it works?!? All the pages are crystal clear.

EDIT: OOPS, spoke too soon, I was logged in as admin. When I logged out, it went black again.

Here a link...

http://www.premierairways.com/phpbb/

Thanks,
Chuck

Posted: Sun May 29, 2005 3:08 am
by Lumpy Burgertushie
ok, make a copy of your config.php file and then reupload all the files again except for config.php and the install and contrib folders

what are you using to upload with?

robert

Posted: Sun May 29, 2005 3:17 am
by wrenchca
I'm not sure what he is uploading with, just been brought on board. We are just getting the forum set up, so we'll just nuke the works and start over with a clean slate.

Nothing in it to lose...yet!

Thanks,
Chuck

Posted: Sun May 29, 2005 3:18 am
by icondrifting
wow thats better than mine:(.. im clicking to go to admin cp and just getting the black screen with that phpBB at the top left and thats it