Page 1 of 1

Trouble with IIS 6 and PHP 2.015

Posted: Fri Jun 10, 2005 3:18 am
by mocap69
I amd trying to install this latest version on a Windows 2003 SP1 server.
I installed the mysql-4.0.23-win and php-5.3.10-installer.exe on the server
and setup using the same exact steps I used to install on Windows 2000.
I keep getting this error:
Bad request
The page that you are looking for might have been removed, had its name changed, had its content expired, or is temporarily unavailable.
Any suggestions??

Posted: Fri Jun 10, 2005 3:59 am
by computersOC
Do non-phpBB things work?

Posted: Fri Jun 10, 2005 4:03 am
by espicom
When I ran the PHP windows installer, it still left a LOT of installation steps undone. Basically, it was 90% useless and 10% pure irritation...

You'll need to make sure that either CGI or ISAPI (your choice) handling of PHP scripts is enabled for the particular virtual host and/or directory. Most of this is outlined in the PHP Manual Installation section.

Also, is that a typo? PHP v 5.3.10? Did you mean 4.3.10, hopefully?

Posted: Fri Jun 10, 2005 1:11 pm
by mocap69
I will check out the info in the manual.

NOPE not a typo installed PHP 5.3

Posted: Fri Jun 10, 2005 4:22 pm
by espicom
mocap69 wrote: NOPE not a typo installed PHP 5.3


Strange - the latest versions announced on the PHP.net forum are PHP 5.0.4 and 4.3.11, with 5.x being incompatible with PHPBB.

Posted: Fri Jun 10, 2005 7:01 pm
by mocap69
OUCH!!
I will need to install the older one!
Thanks for the info!