How/Where to run Command Line?

This is an archive of the phpBB 2.0.x support forum. Support for phpBB2 has now ended.
Forum rules
Following phpBB2's EoL, this forum is now archived for reference purposes only.
Please see the following announcement for more information: viewtopic.php?f=14&t=1385785
Locked
Dark Side
Registered User
Posts: 21
Joined: Sun Jun 13, 2004 1:08 am
Location: Southeast, U.S.

How/Where to run Command Line?

Post by Dark Side »

Am upgrading to latest version and it says the following:
Step 4
Run the following command using the command line:
Code:
patch -cl -d [PHPBB DIRECTORY] -p1 < [PATCH NAME]
where PHPBB DIRECTORY is the directory name your phpBB board resides in and where PATCH NAME is the filename of the patch file which you would like to execute.
This should complete quickly, hopefully without any HUNK FAILED comments.


Where do I run this command and how? Obviously, I am not a programmer so your help is much appreciated. Thanks.
Dark Side

Dark Side
Registered User
Posts: 21
Joined: Sun Jun 13, 2004 1:08 am
Location: Southeast, U.S.

Post by Dark Side »

*bump*

Would like to get this answered so I can complete my upgrades...please.
Dark Side

User avatar
rove
Registered User
Posts: 124
Joined: Thu Jun 24, 2004 4:37 pm

Post by rove »

You must have shell access to use this command.
If you don't have that or don't know what it is, it's safer to use the code changes instead.

Locked

Return to “2.0.x Support Forum”