Looping back to index when clicking on admin panel

This is an archive of the phpBB 2.0.x support forum. Support for phpBB2 has now ended.
Forum rules
Following phpBB2's EoL, this forum is now archived for reference purposes only.
Please see the following announcement for more information: viewtopic.php?f=14&t=1385785
Locked
insigma
Registered User
Posts: 3
Joined: Mon Jul 04, 2005 12:31 pm

Looping back to index when clicking on admin panel

Post by insigma »

Hi, I'm not sure if this has been discussed before, but i just upgraded from 2.0.15 to 2.0.16 via the "Changed files" path and now, when I login as administrator to my forums, I get problems when trying to access the Administrator Control Panel at the bottom of the forums.

When i click on it, i get sent back to the index of the forums, but i am logged in as administrator. Just that I can't get into my control panel.

The link on the admin panel looks right:
http://www.global-derivatives.com/forum ... x.php?sid=................................

I've tried to update it 3 times and each time it says I am successful.

Anyone have any ideas?

Thanks..
megablastadmin
Registered User
Posts: 193
Joined: Tue Aug 31, 2004 9:53 am
Contact:

Post by megablastadmin »

seems
its not storing cookies
check ur cookies settings and board cookie settings thru phpmyAdmin
insigma
Registered User
Posts: 3
Joined: Mon Jul 04, 2005 12:31 pm

Post by insigma »

thanks.

I just had a look and all my cookies settings seem intact on phpmyadmin.

Cookie domain: (empty)
Cookie name: phpbb2mysql
Cookie path:/
cookie secure: 0
Session length: 3600

anyone have another solution?
Locked

Return to “2.0.x Support Forum”