Ranks HELP!

This is an archive of the phpBB 2.0.x support forum. Support for phpBB2 has now ended.
Forum rules
Following phpBB2's EoL, this forum is now archived for reference purposes only.
Please see the following announcement for more information: viewtopic.php?f=14&t=1385785
Locked
perfectcircle
Registered User
Posts: 75
Joined: Tue Jul 12, 2005 3:25 pm
Contact:

Ranks HELP!

Post by perfectcircle » Tue Jul 26, 2005 12:38 am

hello, everytime someone reaches a new rank, it doesnt show up or get updated in viewtopic or in their profile. What files might be causing this?
Also, if it helps, i have just recently installed the MOD Group Rank Hack

fumbalah
Registered User
Posts: 2000
Joined: Sat Jan 24, 2004 3:02 pm
Location: Lexington, Kentucky
Contact:

Post by fumbalah » Tue Jul 26, 2005 1:17 am

It most likely has something to do with that mod being installed. Check your edits to viewtopic.php, and any other files you edited.

perfectcircle
Registered User
Posts: 75
Joined: Tue Jul 12, 2005 3:25 pm
Contact:

Post by perfectcircle » Tue Jul 26, 2005 1:50 am

do you just wann see my files?

The Edge
Registered User
Posts: 19
Joined: Wed Apr 27, 2005 6:32 pm
Contact:

Post by The Edge » Tue Jul 26, 2005 1:51 am

do you have any mods installed?

perfectcircle
Registered User
Posts: 75
Joined: Tue Jul 12, 2005 3:25 pm
Contact:

Post by perfectcircle » Tue Jul 26, 2005 1:53 am

yea, i jsut said i had Group ranks installed

User avatar
Marshalrusty
Project Manager
Project Manager
Posts: 29253
Joined: Mon Nov 22, 2004 10:45 pm
Location: New York City
Name: Yuriy Rusko
Contact:

Post by Marshalrusty » Tue Jul 26, 2005 2:37 am

perfectcircle wrote: yea, i jsut said i had Group ranks installed


And it's causing the problems. Uninstall it, and see if that helps.
Have comments/praise/complaints/suggestions? Please feel free to PM me.

Need private help? Hire me for all your phpBB and web development needs

User avatar
KevC
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 69463
Joined: Fri Jun 04, 2004 10:44 am
Location: Oxford, UK
Contact:

Post by KevC » Tue Jul 26, 2005 9:15 am

Two guesses....

1) Are you sure they aren't set to special ranks? They need to be non-special for them to show up at a post count limit.

2) Make sure there's no / at the start of the rank image path.

perfectcircle
Registered User
Posts: 75
Joined: Tue Jul 12, 2005 3:25 pm
Contact:

Post by perfectcircle » Tue Jul 26, 2005 1:31 pm

1. they arent set to special ranks, but they are set to group ranks.
2. how do you tell if there is a / at the start of the rank image path?

perfectcircle
Registered User
Posts: 75
Joined: Tue Jul 12, 2005 3:25 pm
Contact:

Post by perfectcircle » Tue Jul 26, 2005 1:32 pm

do one of you guys jsut wanna fix it for me?

perfectcircle
Registered User
Posts: 75
Joined: Tue Jul 12, 2005 3:25 pm
Contact:

Post by perfectcircle » Tue Jul 26, 2005 5:06 pm

what files should i lookm at specifically?

fumbalah
Registered User
Posts: 2000
Joined: Sat Jan 24, 2004 3:02 pm
Location: Lexington, Kentucky
Contact:

Post by fumbalah » Tue Jul 26, 2005 5:08 pm

viewtopic.php and all the other files you edited.

User avatar
KevC
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 69463
Joined: Fri Jun 04, 2004 10:44 am
Location: Oxford, UK
Contact:

Post by KevC » Tue Jul 26, 2005 6:41 pm

perfectcircle wrote: 2. how do you tell if there is a / at the start of the rank image path?


In the admin control panel>ranks section where you set them
The path at the bottom of that ranks window tells you to enter the path to the image you have as a rank.

Mind you, I don't have the group rank MOD so I don't know where that assigns the image from.

perfectcircle
Registered User
Posts: 75
Joined: Tue Jul 12, 2005 3:25 pm
Contact:

Post by perfectcircle » Tue Jul 26, 2005 7:01 pm

umm im not having a rpoblem with the second one

perfectcircle
Registered User
Posts: 75
Joined: Tue Jul 12, 2005 3:25 pm
Contact:

Post by perfectcircle » Wed Jul 27, 2005 2:57 pm

doesn anyone want to install it for me?

Locked

Return to “2.0.x Support Forum”