Problem with the "new posts" function.

This is an archive of the phpBB 2.0.x support forum. Support for phpBB2 has now ended.
Forum rules
Following phpBB2's EoL, this forum is now archived for reference purposes only.
Please see the following announcement for more information: viewtopic.php?f=14&t=1385785
Marx-Lenin
Registered User
Posts: 20
Joined: Tue Apr 26, 2005 6:35 pm

Problem with the "new posts" function.

Post by Marx-Lenin » Tue Jul 26, 2005 4:48 pm

When I write new posts, posts I've already read becomes marked as unread.

The forum was recently upgraded to 0.17 but i still have the same problem, does anyone know what is causing it?

fumbalah
Registered User
Posts: 2000
Joined: Sat Jan 24, 2004 3:02 pm
Location: Lexington, Kentucky
Contact:

Post by fumbalah » Tue Jul 26, 2005 5:09 pm

Do you have any modifications installed??

Marx-Lenin
Registered User
Posts: 20
Joined: Tue Apr 26, 2005 6:35 pm

Post by Marx-Lenin » Tue Jul 26, 2005 5:18 pm

Yes, several of them.

Marx-Lenin
Registered User
Posts: 20
Joined: Tue Apr 26, 2005 6:35 pm

Post by Marx-Lenin » Wed Jul 27, 2005 1:11 am

So, what do ya think the problem is? The mods?

Should i uninstall them?

:?

User avatar
CTCNetwork
Former Team Member
Posts: 15424
Joined: Fri Dec 19, 2003 3:50 am
Location: In that Volvo behind you!
Contact:

Post by CTCNetwork » Wed Jul 27, 2005 1:33 am

Hi,

As you like MODs so much. . .

One more won't hurt!!

Have a look at the Auto Cookies MOD

I believe your issues is related to your Cookie settings. . .

Hope this helps,

Des. . . :wink:
Density:- Not just a measurement~Its a whole way of Life.! ! !
| Welcome! | RTFM!!! | Search! It's Easy! | Problem? | Spam? | Advice! |

Marx-Lenin
Registered User
Posts: 20
Joined: Tue Apr 26, 2005 6:35 pm

Post by Marx-Lenin » Fri Jul 29, 2005 5:13 am

The mod was added, but i still have the same problem.

geocator
Registered User
Posts: 16242
Joined: Fri Jan 09, 2004 11:56 pm
Location: On dry land
Contact:

Post by geocator » Fri Jul 29, 2005 5:25 am

What other MODs do you have installed?

Marx-Lenin
Registered User
Posts: 20
Joined: Tue Apr 26, 2005 6:35 pm

Post by Marx-Lenin » Sat Jul 30, 2005 1:20 am

Forum Permissions List.

Admin Userlist.

Improved IP Whois. (doesn't work)

Custom Title MOD.

Abnormal posts widening fix.

Redirect User Fix 1.0.0.

Rank in memberlist.

New Posts link in viewtopic.

Log Actions MOD.

EasyMOD.

Top X Posters.

There are some more in the "mod history list", but they were uninstalled.

Also, why is it that sometimes when i edit my post i see "this post has been edited x amount of times", most of the time i don't see that though.

User avatar
CTCNetwork
Former Team Member
Posts: 15424
Joined: Fri Dec 19, 2003 3:50 am
Location: In that Volvo behind you!
Contact:

Re: Problem with the "new posts" function.

Post by CTCNetwork » Sat Jul 30, 2005 1:29 am

Hi,
Marx-Lenin wrote: When I write new posts, posts I've already read becomes marked as unread.

If the posts are in the same topic?
Marx-Lenin wrote: Also, why is it that sometimes when i edit my post i see "this post has been edited x amount of times", most of the time i don't see that though

This will show when a post is edited after someone has replied to the topic after you have.

If no one has replied after you, you can edit to your hearts content and that line will never show...

Hope this helps,

Des. . . :wink:
Density:- Not just a measurement~Its a whole way of Life.! ! !
| Welcome! | RTFM!!! | Search! It's Easy! | Problem? | Spam? | Advice! |

Marx-Lenin
Registered User
Posts: 20
Joined: Tue Apr 26, 2005 6:35 pm

Post by Marx-Lenin » Sat Jul 30, 2005 1:44 am

If the posts are in the same topic?


No, all posts.

Thanks for answering my "edit" question.
Last edited by Marx-Lenin on Sat Jul 30, 2005 2:45 am, edited 1 time in total.

User avatar
CTCNetwork
Former Team Member
Posts: 15424
Joined: Fri Dec 19, 2003 3:50 am
Location: In that Volvo behind you!
Contact:

Post by CTCNetwork » Sat Jul 30, 2005 1:46 am

Hi,

So what are your settings for :
Domain Name
Script Path
Cookie Domain
Cookie Path


Thanks ....

Des. . . :wink:
Density:- Not just a measurement~Its a whole way of Life.! ! !
| Welcome! | RTFM!!! | Search! It's Easy! | Problem? | Spam? | Advice! |

Marx-Lenin
Registered User
Posts: 20
Joined: Tue Apr 26, 2005 6:35 pm

Post by Marx-Lenin » Sat Jul 30, 2005 2:43 am

Domain Name = www.marxist-leninist.com

Script Path = /forum

Cookie Domain = (empty)

Cookie Path = /

Marx-Lenin
Registered User
Posts: 20
Joined: Tue Apr 26, 2005 6:35 pm

Post by Marx-Lenin » Sun Jul 31, 2005 5:43 am

So, can anyone help?

Should i uninstall my mods?

:?

User avatar
Anon
Former Team Member
Posts: 7019
Joined: Fri Jan 02, 2004 7:33 am
Location: Christchurch, New Zealand

Post by Anon » Sun Jul 31, 2005 5:49 am

Try;

Domain Name = .marxist-leninist.com

Note 2 dots

Marx-Lenin
Registered User
Posts: 20
Joined: Tue Apr 26, 2005 6:35 pm

Post by Marx-Lenin » Sun Jul 31, 2005 9:21 pm

Nope, still doesn't work, instead of fixing it that caused double posts. :?

Locked

Return to “2.0.x Support Forum”