Failed sending email, Debug mode, help...

This is an archive of the phpBB 2.0.x support forum. Support for phpBB2 has now ended.
Forum rules
Following phpBB2's EoL, this forum is now archived for reference purposes only.
Please see the following announcement for more information: viewtopic.php?f=14&t=1385785
DK Avalanche
Registered User
Posts: 158
Joined: Fri Oct 31, 2003 10:06 pm
Contact:

Post by DK Avalanche »

for me if I looked in the file, at the code, and saw the line, I would have figured out that it was SMTP.

anyway,

Av
Quote by UncleHusker "okay... maybe you can could explain this like i'm a 2 year old (because iam VERY slow at this! lol) "
User avatar
Ramon Fincken
Registered User
Posts: 4835
Joined: Thu Oct 14, 2004 1:04 am
Location: NL, The Netherlands Amsterdam area @GMT +1
Contact:

Re: Failed sending email, Debug mode, help...

Post by Ramon Fincken »

not sure if the question was already answered so here my tip

I had the same thing
do a check on all your server outgoing mail's permissions

does mass mail work?
Dutch quality fully managed WordPress hosting - ManagedWPHosting.nl

Before changing a file, some code or installing a MOD >> Make a backup first!

Do you like my mods? paypal me $1 :) forumsoftware[AT}creativepulses[DOT}nl [/size]
PhpBBantispam.com || Instant find your mod here
MOTOKO_KUSANAGI
Registered User
Posts: 94
Joined: Sat Apr 16, 2005 9:54 pm
Location: Section 9
Contact:

Re: Failed sending email, Debug mode, help...

Post by MOTOKO_KUSANAGI »

Ramon Fincken wrote: not sure if the question was already answered so here my tip

I had the same thing
do a check on all your server outgoing mail's permissions

does mass mail work?


yea it works well my mass mail works that is
I'm the Major of Section 9
Locked

Return to “2.0.x Support Forum”