Posting problems

This is an archive of the phpBB 2.0.x support forum. Support for phpBB2 has now ended.
Forum rules
Following phpBB2's EoL, this forum is now archived for reference purposes only.
Please see the following announcement for more information: viewtopic.php?f=14&t=1385785
Locked
MarioKnight
Registered User
Posts: 20
Joined: Fri Sep 10, 2004 11:42 pm
Location: Oswego, NY
Contact:

Posting problems

Post by MarioKnight »

Just the other day, on my board a weird glitch that I haven't seen before came up. When any user tries to make a new topic, it can't be created and here's the error everyone gets:

Code: Select all

Could not insert new word 

DEBUG MODE 

SQL Error : 1196 Warning: Some non-transactional changed tables couldn't be rolled back 

INSERT IGNORE INTO phpbb_search_wordlist (word_text, word_common) VALUES ('already', 0), ('boyfriend', 0), ('crying', 0), ('currently', 0), ('feel', 0), ('feelings', 0), ('friends', 0), ('girl', 0), ('greatest', 0), ('hurts', 0), ('ment', 0), ('okay', 0), ('strong', 0), ('such', 0), ('thought', 0), ('uncomfortable', 0), ('wants', 0) 

Line : 234 
File : functions_search.php 
I was wondering if anyone here had any idea of what may have caused this and what I can do to fix it so new threads can be made again. Also, about the same time this started, when people made new posts in existing threads, the total post count stopped going up, so I'm really lost as to what could be going on. Any help would be great, thanx!
Dan Bednarski ~ MarioKnight
My mods: Change forum banner
phantomk
Registered User
Posts: 1039
Joined: Wed Apr 14, 2004 5:32 am
Location: Canada Eh?
Name: Daniel Lee
Contact:

Post by phantomk »

Try reparing the table. That usually fixes these "little" things that tweak up now and again.
Locked

Return to “2.0.x Support Forum”