Help With Not Finding .cfg File

This is an archive of the phpBB 2.0.x support forum. Support for phpBB2 has now ended.
Forum rules
Following phpBB2's EoL, this forum is now archived for reference purposes only.
Please see the following announcement for more information: viewtopic.php?f=14&t=1385785
Locked
socomcasper
Registered User
Posts: 34
Joined: Fri Aug 05, 2005 3:56 pm
Contact:

Help With Not Finding .cfg File

Post by socomcasper »

URL: http://www.eastcoastassassins.com/forum/
Template(s) used: subBlack
Any and all MODs: CH, PCP Calendar, RSS
Do you use a port of phpBB:
Version of phpBB: 2.0.17
Version of PHP: 4.0.1
Which database server and version: MySQL 4x
Host: Apache
Did someone install this for you/who: Me
Is this an upgrade/from what to what: No
Is this a conversion/from what to what: No
Have you searched for your problem: Yes
If so, what terms did you try: Could not open template config file & Line : 482
File : functions.php
State the nature of your problem: I was changing my overall_header.tpl file and went to look at the results and I got this error

Code: Select all

phpBB : Critical Error

Could not open template config file

DEBUG MODE

Line : 482
File : functions.php
Do you have a test account for us: Yes

socomcasper
Registered User
Posts: 34
Joined: Fri Aug 05, 2005 3:56 pm
Contact:

Changed File

Post by socomcasper »

OK, I went in and changed the dynamic script in functions.php to be a direct link to the .cfg file and now I'm getting this error:

Code: Select all

Critical Error!
message_die() was called multiple times.
 Error #1
template->_tpl_load(): File ./templates//topics_box.tpl does not exist or is empty

Line : 286
File : /home/eastcoas/public_html/forum/includes/class_template.php
 
Error #2
template->_tpl_load(): File ./templates//calendar_box.tpl does not exist or is empty

Line : 286
File : /home/eastcoas/public_html/forum/includes/class_template.php
 
 
Please, contact the webmaster. Thank you.
It looks like it's not even reading the template I am using, like that part of the url is being left out. Any suggestions?[/code]

Locked

Return to “2.0.x Support Forum”