admin login error

This is an archive of the phpBB 2.0.x support forum. Support for phpBB2 has now ended.
Forum rules
Following phpBB2's EoL, this forum is now archived for reference purposes only.
Please see the following announcement for more information: viewtopic.php?f=14&t=1385785
Locked
AndrewThomas
Registered User
Posts: 215
Joined: Sun Aug 10, 2003 2:17 am

admin login error

Post by AndrewThomas » Sat Nov 12, 2005 11:24 pm

ok i have 0.17 and when i try to go to my admin control panel i get this error

Not Found
The requested URL /forum/admin/login.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

i know it has something to do with that stupid second admin login they put on the .17 update but i want to get this problem fixed before i update to .18
can anyone please help me out

thanx
www.technoputa.com

Cause EVERYONE Listens To Techno

User avatar
Marshalrusty
Project Manager
Project Manager
Posts: 29250
Joined: Mon Nov 22, 2004 10:45 pm
Location: New York City
Name: Yuriy Rusko
Contact:

Post by Marshalrusty » Sat Nov 12, 2005 11:26 pm

Use the Auto Cookies MOD

You also need to update to 2.0.18. Instructions can be found here
Have comments/praise/complaints/suggestions? Please feel free to PM me.

Need private help? Hire me for all your phpBB and web development needs

AndrewThomas
Registered User
Posts: 215
Joined: Sun Aug 10, 2003 2:17 am

Post by AndrewThomas » Sat Nov 12, 2005 11:35 pm

that does not work
it has something to do that it redirects to some forum/admin/login.php?redirect=admin/index.php&admin=1&sid=de918d9ae4b752256af0c19234a47139
link and i dont have a admin/login.php file and i dont know why its askin for one either
www.technoputa.com

Cause EVERYONE Listens To Techno

AndrewThomas
Registered User
Posts: 215
Joined: Sun Aug 10, 2003 2:17 am

Post by AndrewThomas » Sun Nov 13, 2005 7:47 pm

anyone can help please?
www.technoputa.com

Cause EVERYONE Listens To Techno

SmartSquid399
Registered User
Posts: 98
Joined: Fri Jul 08, 2005 6:13 pm
Contact:

Post by SmartSquid399 » Sun Nov 13, 2005 8:50 pm

AndrewThomas wrote: that does not work
it has something to do that it redirects to some forum/admin/login.php?redirect=admin/index.php&admin=1&sid=de918d9ae4b752256af0c19234a47139
link and i dont have a admin/login.php file and i dont know why its askin for one either
You should have that file...it's possible you didn't install the forum correctly, because the file should be there... :/ And it's supposed to redirect you to that page, but since you don't have login.php, that's a problem...
Notepad2 || FireFox

I'm here to help with: PHP, phpBB (obviously), Server Set-up, HTML, CSS, and JavaScript.

AndrewThomas
Registered User
Posts: 215
Joined: Sun Aug 10, 2003 2:17 am

Post by AndrewThomas » Sun Nov 13, 2005 9:48 pm

SmartSquid399 wrote:
AndrewThomas wrote:that does not work
it has something to do that it redirects to some forum/admin/login.php?redirect=admin/index.php&admin=1&sid=de918d9ae4b752256af0c19234a47139
link and i dont have a admin/login.php file and i dont know why its askin for one either
You should have that file...it's possible you didn't install the forum correctly, because the file should be there... :/ And it's supposed to redirect you to that page, but since you don't have login.php, that's a problem...

i have forum/login.php but i doubt anyone here even has admin/login.php

something happened during the .16 to .17 upgrade and now it does that
www.technoputa.com

Cause EVERYONE Listens To Techno

AndrewThomas
Registered User
Posts: 215
Joined: Sun Aug 10, 2003 2:17 am

Post by AndrewThomas » Mon Nov 14, 2005 12:24 am

anyone here?
ill freggin pay pal if u can help me
damnit why is it so hard to get support here
www.technoputa.com

Cause EVERYONE Listens To Techno

geocator
Registered User
Posts: 16242
Joined: Fri Jan 09, 2004 11:56 pm
Location: On dry land
Contact:

Post by geocator » Mon Nov 14, 2005 12:39 am

Upload a fresh copy of functions.php.

User avatar
stubbers
Registered User
Posts: 13
Joined: Mon Feb 14, 2005 10:12 pm
Contact:

Post by stubbers » Mon Nov 14, 2005 12:49 am

For starters please use the Support Template... Then maybe you'll get more attention from official support members... Unfortunatley I can't help you... But try posting with the support template...
Image

Locked

Return to “2.0.x Support Forum”