Template parse error

This is an archive of the phpBB 2.0.x support forum. Support for phpBB2 has now ended.
Forum rules
Following phpBB2's EoL, this forum is now archived for reference purposes only.
Please see the following announcement for more information: viewtopic.php?f=14&t=1385785
Locked
fried96
Registered User
Posts: 5
Joined: Sat Dec 17, 2005 4:04 pm

Template parse error

Post by fried96 » Sat Dec 17, 2005 4:07 pm

URL: puchisoft.com/forum
Template(s) used: 1
Any and all MODs: no mods
Do you use a port of phpBB: ?
Version of phpBB: 2.0.17
Version of PHP: Checking...
Which database server and version: MySQL 4
Host: http://tcmhosting.net
Did someone install this for you/who: pre-installed scripts
Is this an upgrade/from what to what: no
Is this a conversion/from what to what: no
Have you searched for your problem: yes
If so, what terms did you try: Helius Gray help
State the nature of your problem:
Hello I am trying to setup a template on my forum so that I can restore some old sql db (it is kind of complicated) anyway so I need this template to be setup so that i can restore everything, but I keep getting a parse error:
Parse error: parse error, unexpected $ in /home/puchisof/public_html/forum/includes/template.php(127) : eval()'d code on line 127


The url is www.puchisoft.com/forum

Thanks in advance :)

fried96
Registered User
Posts: 5
Joined: Sat Dec 17, 2005 4:04 pm

Post by fried96 » Sat Dec 17, 2005 4:14 pm

By the way this is making it so that no one can post in the forum.

igeoffi
Registered User
Posts: 153
Joined: Wed Jun 01, 2005 10:39 pm

Post by igeoffi » Sat Dec 17, 2005 4:22 pm

Version of phpBB: 2.0.17

you might want to upgrade that to 2.0.18 first

did you edit the template?

fried96
Registered User
Posts: 5
Joined: Sat Dec 17, 2005 4:04 pm

Post by fried96 » Sat Dec 17, 2005 4:28 pm

No I didnt edit the template. I would upgrade the version but see I backed up all the sql dbs and I need the same version so that once it is working I can put the old sql db for this forum.

User avatar
Lumpy Burgertushie
Registered User
Posts: 66897
Joined: Mon May 02, 2005 3:11 am
Contact:

Post by Lumpy Burgertushie » Sat Dec 17, 2005 6:28 pm

the template file seems to be OK, but I am not familiar with the extreme styles MOD.

I would try uploading a fresh copy of index_body.tpl
from the helius style.
if that doesn't work, then upload a good copy of page_header.php

robert
I'm baaaaaccckkkk. still doing work on donation basis. PM your needs.

Premium phpBB 3.2 Styles by PlanetStyles.net

If a tree falls in the forest and nobody is there, does it make a sound?

fried96
Registered User
Posts: 5
Joined: Sat Dec 17, 2005 4:04 pm

Post by fried96 » Sun Dec 18, 2005 6:12 am

I did what you said and it still doesn't work...

fried96
Registered User
Posts: 5
Joined: Sat Dec 17, 2005 4:04 pm

Post by fried96 » Sun Dec 18, 2005 10:52 pm

Problem fixed. Each sql part that we backed up had to be exported individually and some other files had to be reinstalled. Thanks for all of the suggestions.

Locked

Return to “2.0.x Support Forum”