parse error

This is an archive of the phpBB 2.0.x support forum. Support for phpBB2 has now ended.
Forum rules
Following phpBB2's EoL, this forum is now archived for reference purposes only.
Please see the following announcement for more information: viewtopic.php?f=14&t=1385785
wickedintense
Registered User
Posts: 52
Joined: Mon Oct 25, 2004 2:42 am

parse error

Post by wickedintense » Mon Jan 02, 2006 2:16 am

I am in the process of upgrading from 2.0.17 to 18 and i am getting this parse error

Parse error: parse error, unexpected T_STRING in /home/tantri3/public_html/bulletinboard/index.php on line 1

any suggestions? thanx :)

Dan39
Registered User
Posts: 186
Joined: Tue Apr 20, 2004 12:39 am
Contact:

Post by Dan39 » Mon Jan 02, 2006 2:19 am

wanna show the first few lines of index.php plz?

wickedintense
Registered User
Posts: 52
Joined: Mon Oct 25, 2004 2:42 am

Post by wickedintense » Mon Jan 02, 2006 2:23 am

k

<?

php/*********************************************************

****************** * index.php

* ------------------- * begin

wickedintense
Registered User
Posts: 52
Joined: Mon Oct 25, 2004 2:42 am

Post by wickedintense » Mon Jan 02, 2006 2:26 am

it seems the formatting is all messed up when i uploaded the files after mod changes... on my computer it's fine but on the server, all jumbled together. if that causes the parse error any suggestions on how to keep the formatting?

Dan39
Registered User
Posts: 186
Joined: Tue Apr 20, 2004 12:39 am
Contact:

Post by Dan39 » Mon Jan 02, 2006 2:32 am

wat text editor are u using?

wickedintense
Registered User
Posts: 52
Joined: Mon Oct 25, 2004 2:42 am

Post by wickedintense » Mon Jan 02, 2006 2:33 am

notepad

Dan39
Registered User
Posts: 186
Joined: Tue Apr 20, 2004 12:39 am
Contact:

Post by Dan39 » Mon Jan 02, 2006 2:43 am

hmmm im trying to think about sometin, i remember a problem someone had like this a long time back, but i forget how he fixed it... if you are uploading through FTP are you using the right settings?(ASCII, binary?)

wickedintense
Registered User
Posts: 52
Joined: Mon Oct 25, 2004 2:42 am

Post by wickedintense » Mon Jan 02, 2006 2:47 am

I actually loaded this upgrade per file didn't use ftp

thanks so much for trying to help tho i really appreciate it

Dan39
Registered User
Posts: 186
Joined: Tue Apr 20, 2004 12:39 am
Contact:

Post by Dan39 » Mon Jan 02, 2006 2:49 am

try using FTP, some file managers aint too great...

User avatar
Marshalrusty
Project Manager
Project Manager
Posts: 29253
Joined: Mon Nov 22, 2004 10:45 pm
Location: New York City
Name: Yuriy Rusko
Contact:

Post by Marshalrusty » Mon Jan 02, 2006 2:51 am

Most file managers aren't too great. You should always use an FTP client that automatically sets the mode to upload files.
Have comments/praise/complaints/suggestions? Please feel free to PM me.

Need private help? Hire me for all your phpBB and web development needs

wickedintense
Registered User
Posts: 52
Joined: Mon Oct 25, 2004 2:42 am

Post by wickedintense » Mon Jan 02, 2006 3:05 am

ok i'll do that thanks :)

wickedintense
Registered User
Posts: 52
Joined: Mon Oct 25, 2004 2:42 am

Post by wickedintense » Thu Jan 05, 2006 3:33 am

ok so i re did all the code changes and used the ftp client and still...


Parse error: parse error, unexpected T_STRING in /home/tantri3/public_html/bulletinboard/index.php on line 1

:?

wickedintense
Registered User
Posts: 52
Joined: Mon Oct 25, 2004 2:42 am

Post by wickedintense » Thu Jan 05, 2006 3:35 am

ok so i re did all the code changes and used the ftp client and still...


Parse error: parse error, unexpected T_STRING in /home/tantri3/public_html/bulletinboard/index.php on line 1

:?

who_cares
Registered User
Posts: 5106
Joined: Fri Jan 14, 2005 11:04 pm
Location: ATL
Contact:

Post by who_cares » Thu Jan 05, 2006 3:38 am

wickedintense wrote: ok so i re did all the code changes and used the ftp client and still...


Parse error: parse error, unexpected T_STRING in /home/tantri3/public_html/bulletinboard/index.php on line 1

:?

could you post the index.php code here and give us a link

wickedintense
Registered User
Posts: 52
Joined: Mon Oct 25, 2004 2:42 am

Post by wickedintense » Thu Jan 05, 2006 3:42 am

ok
Last edited by wickedintense on Thu Jan 05, 2006 3:52 am, edited 1 time in total.

Locked

Return to “2.0.x Support Forum”