error404 on login

This is an archive of the phpBB 2.0.x support forum. Support for phpBB2 has now ended.
Forum rules
Following phpBB2's EoL, this forum is now archived for reference purposes only.
Please see the following announcement for more information: viewtopic.php?f=14&t=1385785
Locked
ssslippy
Registered User
Posts: 10
Joined: Sat Jul 24, 2004 11:18 pm

error404 on login

Post by ssslippy »

Ok everytime I try to login, view memberlist etc I get a 404error. I belive its my host as all my files are there. I had just uploaded avatars when it happened. Any advice?

p3980
Registered User
Posts: 1311
Joined: Sat Jul 23, 2005 5:02 pm

Post by p3980 »

Marshalrusty wrote: Fixing cookie/domain/script path settings
1) Download the Auto Cookies MOD
2) Upload the 'install' folder in the zip to your phpBB's base directory
3) Run cookie.php by pointing to the cookie.php file in your browser (http://www.yoursite.com/{phpbb_root}/install/cookie.php)
4) Follow the instructions
5) Delete the install folder
6) Clear your browser's cookies and cache. Restart your browser
7) Test
** If this does not fix your problem, post back with the suggested settings (in the bottom right corner when running the script) and fill out the Support Request Template
Support Request Template <> Knowledge Base<>starfoxtj's Admin Toolkit
Member of the Unofficial Forum for phpBB.com Supporters
Image

User avatar
Lumpy Burgertushie
Registered User
Posts: 67235
Joined: Mon May 02, 2005 3:11 am
Contact:

Re: error404 on login

Post by Lumpy Burgertushie »

ssslippy wrote: Ok everytime I try to login, view memberlist etc I get a 404error. I belive its my host as all my files are there. I had just uploaded avatars when it happened. Any advice?


a link, a link, my kingdom for a link.

how about a link to your site.

robert
I'm baaaaaccckkkk. still doing work on donation basis. PM your needs.

Premium phpBB 3.3 Styles by PlanetStyles.net

If nobody is in the forest, does a tree really fall?

ssslippy
Registered User
Posts: 10
Joined: Sat Jul 24, 2004 11:18 pm

Post by ssslippy »

sorry, www.soulkillers.org/forums :-) and wow fast response. I seem to have problems with profile etc also.

User avatar
Lumpy Burgertushie
Registered User
Posts: 67235
Joined: Mon May 02, 2005 3:11 am
Contact:

Post by Lumpy Burgertushie »

yep do what marshalrusty said, you have some serious issues with your settings. pay particular attention to the domain name and the server port settings. server port should be 80

robert
I'm baaaaaccckkkk. still doing work on donation basis. PM your needs.

Premium phpBB 3.3 Styles by PlanetStyles.net

If nobody is in the forest, does a tree really fall?

ssslippy
Registered User
Posts: 10
Joined: Sat Jul 24, 2004 11:18 pm

Post by ssslippy »

Wow, i didnt even think to check the cookies settings as I hadnt touched them. Odd but it worked. Thanks alot!

Locked

Return to “2.0.x Support Forum”