What happened to my forum's index ?

This is an archive of the phpBB 2.0.x support forum. Support for phpBB2 has now ended.
Forum rules
Following phpBB2's EoL, this forum is now archived for reference purposes only.
Please see the following announcement for more information: viewtopic.php?f=14&t=1385785
Locked
accaa
Registered User
Posts: 18
Joined: Wed Jun 29, 2005 11:48 pm
Contact:

What happened to my forum's index ?

Post by accaa »

Can someone help me? I dono what's happened to my forum? In fact, just to index page. It become wider and higher then it used to be, and ... you may look at
http://workfromhome-at.com/forum/index.php
work from home AT - forum - you will find me there ;)
User avatar
Black Fluffy Lion
Former Team Member
Posts: 6057
Joined: Sat Dec 15, 2001 11:37 am

Post by Black Fluffy Lion »

This code in index_body.tpl is causing the problem:

Code: Select all

<table align="center">

<!-- start Citysearch Top code -->
<a href="http://www.sitefight.com/in.php?id=241" target="_blank">
<img src="http://www.sitefight.com/button.php?id=241" alt="Site fight" border=0></a>
<!-- end Citysearch Top code -->

[snip]

<!-- start It's mom's business code -->
<a href="http://mombiz.top-site-list.com/vote26.html" target="_blank"> It'sMom'sBusiness </a>
<!-- end Mom's businesses code -->

</table>
accaa
Registered User
Posts: 18
Joined: Wed Jun 29, 2005 11:48 pm
Contact:

Post by accaa »

You are right. Thanks. I deleted that part, and now it's OK. But how that caused problem, since I didn't changed that for a months, and problems apeared today?
work from home AT - forum - you will find me there ;)
Locked

Return to “2.0.x Support Forum”