problem

This is an archive of the phpBB 2.0.x support forum. Support for phpBB2 has now ended.
Forum rules
Following phpBB2's EoL, this forum is now archived for reference purposes only.
Please see the following announcement for more information: viewtopic.php?f=14&t=1385785
Locked
headless
Registered User
Posts: 3
Joined: Wed Dec 19, 2001 8:14 pm

problem

Post by headless »

Let my start out by saying; yes I have searched and read the other posts on this, I’ve been reading over stuff for days now and fighting with this problem for days ive tried all the other suggestions but with no luck.

On the forums I have running auto login doesn’t seem to work and hasn’t for some time, I’ve been playing around with settings and reading up on it for days now and just cant figure it out. Auto logon works for nobody.

What ive tried:
-Current CVS copies of phpBB (dec20)
-Yes I ran the update_rc1.php file
-Yes ive tried changing the name of the cookie in the admin area

url of forums: http://205.247.175.38/forums/

other then this logon headache I have to say these forums rule! :)

nathan
Former Team Member
Posts: 126
Joined: Mon Aug 06, 2001 7:58 pm
Location: Victoria, BC, Canada

Post by nathan »

It would've been nice if you told us what OS and webserver you're running.

Anyway, netcraft says you're running IIS 5 on Win2k. There's a known problem with IIS and autologin (see our sourceforge bug database). It's actually due to a known issue in IIS that MS has been ignoring for years.
Nathan Codding
old-school phpBB developer
Image

headless
Registered User
Posts: 3
Joined: Wed Dec 19, 2001 8:14 pm

Post by headless »

sorry,

OS: Windows 2000 Server, SP2
WebServ: IIS 5
Database: mysql 3.23

oh well if its a known IIS bug then no pont checking back.. thanks for the help anyway.. it was working at one point then just stoped.

phpBB is very cool ! :)

Locked

Return to “2.0.x Support Forum”