Support Please

This is an archive of the phpBB 2.0.x support forum. Support for phpBB2 has now ended.
Forum rules
Following phpBB2's EoL, this forum is now archived for reference purposes only.
Please see the following announcement for more information: viewtopic.php?f=14&t=1385785
Locked
Serenity
Registered User
Posts: 31
Joined: Mon Oct 07, 2002 9:04 pm
Contact:

Support Please

Post by Serenity »

URL: http://www.thetraderoute.com/forum/index.php

Template(s) used: subSilver

Any and all MODs: Serenity, chloe, Spiritwalker, arkay (I'm really the only one who moderates, the others are for backup if I'm gone)

Do you use a port of phpBB: Not sure what this means? But in configuration it shows "server port" 80

Version of phpBB: phpBB 2.0.19

Version of PHP: Not sure what this means? Can't find where it tells me what version of PHP.

Which database server and version: MySQL 4.0.26-log running on localhost as route@localhost (not sure if this is what you want)

Host: Cedant

Did someone install this for you/who: No, I did.

Is this an upgrade/from what to what: No, Brand new setup

Is this a conversion/from what to what: No, Brand new setup

Have you searched for your problem: All over and no answers in the post I made at http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.ph ... highlight= (the question is in the next to last post I made)

If so, what terms did you try: I showed pictures of what the problem is in Advanced Mode for permissions.

State the nature of your problem: If you look at http://www.serenitys-treasures.com/phpB ... Image3.jpg you can see the nature of the problem. Simple Mode works fine.

Do you have a test account for us: No
If so, please have it ready in case a Support Team Member asks for it.

I hope I did this the right way,
Serenity
Newkirk
Registered User
Posts: 142
Joined: Tue Apr 12, 2005 1:33 am
Location: Kansas City, Missouri
Contact:

Post by Newkirk »

Have you set any forums hidden or private?
I am available on AIM and MSN for support.
Please do not ask me until you have use the Knowledge Base and you have searched using the proper format.
Click here to download the internet!
Newkirk
Registered User
Posts: 142
Joined: Tue Apr 12, 2005 1:33 am
Location: Kansas City, Missouri
Contact:

Post by Newkirk »

You could also see if anything in your FTP client says, "0kb".

I have read through others' posts for this so don't challenge me.

NOTE: Sorry for the double post, assuming that you read my above post.
I am available on AIM and MSN for support.
Please do not ask me until you have use the Knowledge Base and you have searched using the proper format.
Click here to download the internet!
cybrid23
Former Team Member
Posts: 9877
Joined: Wed Jun 29, 2005 5:55 am
Location: Somewhere in the Midwest...
Contact:

Post by cybrid23 »

Those options only appear if you have a forum set to private or hidden.

Othewise, they do not apply.
---Never leave home without a towel and your peril sensitive sunglasses.
---Do Not PM Me For Support. It will go unanswered.
Thanks.
Serenity
Registered User
Posts: 31
Joined: Mon Oct 07, 2002 9:04 pm
Contact:

Post by Serenity »

I have all the forums set to Private [Hidden] Should they maybe just be Private and not [Hidden]?
Serenity
Registered User
Posts: 31
Joined: Mon Oct 07, 2002 9:04 pm
Contact:

Post by Serenity »

Newkirk wrote: Have you set any forums hidden or private?

I noticed your sig line: I've searched until I'm blue in the face. I usually only ask this type question when I feel I've run out of options with reading the Knowledge Base and searched through a myriad of words and phrases.
Locked

Return to “2.0.x Support Forum”