Email Question. Includes SUPPORT REQUEST DOC INFO

This is an archive of the phpBB 2.0.x support forum. Support for phpBB2 has now ended.
Forum rules
Following phpBB2's EoL, this forum is now archived for reference purposes only.
Please see the following announcement for more information: viewtopic.php?f=14&t=1385785
Locked
User avatar
Blastkd
Registered User
Posts: 69
Joined: Tue Mar 08, 2005 3:54 am
Location: Suburb of Boston, Mass

Email Question. Includes SUPPORT REQUEST DOC INFO

Post by Blastkd » Thu Apr 20, 2006 4:25 pm

URL:
Template(s) used: Subsilver
Any and all MODs: No mods
Do you use a port of phpBB: Yes
Version of phpBB: Current 2.0
Version of PHP:
Which database server and version: Mysql
Host: Adanced Internet Technologies AIT.com
Did someone install this for you/who: Me
Is this an upgrade/from what to what: .13 to .20
Is this a conversion/from what to what:
Have you searched for your problem: Yes. Ongoing since inception
If so, what terms did you try:
State the nature of your problem: "Topic Reply Notification" not being received by users.
Do you have a test account for us:


This is the only thing that does not work for me. All other email functions work.

The auto reply email:

Subject : Topic Reply Notification

Thi is is sent when someone post a reply to a post. PM's work and forum email works fine.

No-one knows when their post receives a reply and as a result the forum is almost dead.

No error messages. The email notification just isnt being received.

My forum traffic is dead as a result.
Last edited by Blastkd on Thu Apr 20, 2006 5:03 pm, edited 2 times in total.

drinkin_park
Registered User
Posts: 60
Joined: Mon Oct 17, 2005 9:28 pm
Contact:

Post by drinkin_park » Thu Apr 20, 2006 4:44 pm

this function is NOT working on my forum too, but ass i was suggested - i write to the support team of my hosting company so they explained me that my hosting plan do NOT support send()mail function so i cannot use neither send()mail through the forum, nor SMTP function...

did you try writting to your webhosting support team?
mY SiTe: [dRiNKiN_pARk's hellplace]
mY FoRuM: Feel FREE to FREE your Feelings
WhY Can't EveRYThiNG bE jU5t FiNE ?

User avatar
Blastkd
Registered User
Posts: 69
Joined: Tue Mar 08, 2005 3:54 am
Location: Suburb of Boston, Mass

Post by Blastkd » Thu Apr 20, 2006 4:45 pm

All other email functions are working. Private Messages Work, email from the forum works.

Only the topic reply fucntion does not work. It has to be a setting or code work around or something.

~AJK~
Registered User
Posts: 1807
Joined: Fri Feb 03, 2006 7:19 pm
Location: Not sure anymore

Post by ~AJK~ » Thu Apr 20, 2006 5:12 pm

Can you provide a link to your forum?
If the solutions posted above worked can you add [SOLVED] to beginning the subject of your first post to help others? Click on the "EDIT" button next to your FIRST post in the thread.
Click the following: Help for Newbies | Support Request Template
No PM's Please

User avatar
Blastkd
Registered User
Posts: 69
Joined: Tue Mar 08, 2005 3:54 am
Location: Suburb of Boston, Mass

Post by Blastkd » Thu Apr 20, 2006 5:16 pm

<SOLVED> CASE CLOSED THANKS>

Go ahead and register. Make a few posts and I will reply to them. You will not get the topic reply email.
Last edited by Blastkd on Fri Apr 21, 2006 1:26 am, edited 2 times in total.

Locked

Return to “2.0.x Support Forum”