Moved to another server, images doesn't show.

This is an archive of the phpBB 2.0.x support forum. Support for phpBB2 has now ended.
Forum rules
Following phpBB2's EoL, this forum is now archived for reference purposes only.
Please see the following announcement for more information: viewtopic.php?f=14&t=1385785
MULITRI
Registered User
Posts: 16
Joined: Fri Jun 03, 2005 9:54 pm

Post by MULITRI » Fri May 26, 2006 3:34 pm

Ok, thanks for the advice, i will open a support ticket and we'll see.

Thanks for your time :)

User avatar
CTCNetwork
Former Team Member
Posts: 15424
Joined: Fri Dec 19, 2003 3:50 am
Location: In that Volvo behind you!
Contact:

Post by CTCNetwork » Fri May 26, 2006 3:41 pm

Hi,

Good Luck with it and let us know what the answer is..

Des. . . :wink:
Density:- Not just a measurement~Its a whole way of Life.! ! !
| Welcome! | RTFM!!! | Search! It's Easy! | Problem? | Spam? | Advice! |

User avatar
Lumpy Burgertushie
Registered User
Posts: 66470
Joined: Mon May 02, 2005 3:11 am
Contact:

Post by Lumpy Burgertushie » Fri May 26, 2006 7:57 pm

the file permissions are still wrong for the image files, both in the main images folder and in the language image folder.

all image files should be 644.

robert
I'm baaaaaccckkkk. still doing work on donation basis. PM your needs.

Premium phpBB 3.2 Styles by PlanetStyles.net

If a tree falls in the forest and nobody is there, does it make a sound?

MULITRI
Registered User
Posts: 16
Joined: Fri Jun 03, 2005 9:54 pm

Post by MULITRI » Sat May 27, 2006 8:20 am

I have all folders with 755 permissions and all files re-uploaded with 644.
It doesn't works.

I'm anyway in contact with my hosting, they right now checking at this problem, i supose i will get an answer today.

Is the first time i have this kind of problem with a backup uploaded in a different server, i guess i'm getting this problem because there is something which is given the old path to the images, but i cannot find what or why.

Thanks for taking part in my issue.

Locked

Return to “2.0.x Support Forum”