Newbie needs help

This is an archive of the phpBB 2.0.x support forum. Support for phpBB2 has now ended.
Forum rules
Following phpBB2's EoL, this forum is now archived for reference purposes only.
Please see the following announcement for more information: viewtopic.php?f=14&t=1385785
onit
Registered User
Posts: 23
Joined: Sun Jun 18, 2006 7:22 am

Post by onit » Sun Jun 18, 2006 9:29 pm

EagleWing wrote: another tip about the 'index.php' page ADD.....

theres 3 places that are real close to the same code you ADDing behind....but only 1 that has the word 'edit' in the line above...its close to the bottom of the page I believe....dont want you to get that one wrong...
Im confused again, How about I mail you the files and you modify them for me?
Please?

EDIT>
I give up for today
Ill get it down, its just gonna take me a little while
There are duplicates of text where Im supposed to edit :cry:
Thank you for all your help
Ill get back at it in a couple hours :wink:

EagleWing
Registered User
Posts: 214
Joined: Tue Dec 31, 2002 4:13 am
Location: stl MO
Contact:

Post by EagleWing » Sun Jun 18, 2006 9:59 pm

Im sorry..I didnt see your post right away Robin....

Plesae, that would be just FINE!!!

eaglewing@bhd-acc.com

I'll get them back to you ASAP....im going to a 'wake' for a freind of mine right now (check post time) but Ill be back later tonight and Ill shoot them in your EMAIL when I get them done....I gaurantee they will work

EagleWing
Registered User
Posts: 214
Joined: Tue Dec 31, 2002 4:13 am
Location: stl MO
Contact:

Post by EagleWing » Mon Jun 19, 2006 3:33 am

Image

YEAAAAA!!!!...it worked!!!!

EagleWing
Registered User
Posts: 214
Joined: Tue Dec 31, 2002 4:13 am
Location: stl MO
Contact:

Post by EagleWing » Mon Jun 19, 2006 3:47 am

I now have installed this MOD on a 2.0.10 and the latest version, 2.0.21

the 2.0.10 needed alil recoding to work but an FYI for all, it works just fine and its a neat lil MOD....

onit
Registered User
Posts: 23
Joined: Sun Jun 18, 2006 7:22 am

Post by onit » Mon Jun 19, 2006 5:11 am

EagleWing wrote: Image

YEAAAAA!!!!...it worked!!!!
Yup
Thank you Very much! :P

Locked

Return to “2.0.x Support Forum”