Link to main site

This is an archive of the phpBB 2.0.x support forum. Support for phpBB2 has now ended.
Forum rules
Following phpBB2's EoL, this forum is now archived for reference purposes only.
Please see the following announcement for more information: viewtopic.php?f=14&t=1385785
Locked
spinfactor
Registered User
Posts: 9
Joined: Sun Sep 26, 2004 8:05 am
Contact:

Link to main site

Post by spinfactor » Tue Aug 22, 2006 1:53 pm

Hello everyone

How can I link my forum back to my main site ? I'm bit of a novice hear so please in simple terms...

thanks

spinfactor
Registered User
Posts: 9
Joined: Sun Sep 26, 2004 8:05 am
Contact:

Post by spinfactor » Tue Aug 22, 2006 6:56 pm

no ideas eh

User avatar
ufopsi
Registered User
Posts: 314
Joined: Fri Nov 12, 2004 1:18 pm
Location: Switzerland
Contact:

Post by ufopsi » Tue Aug 22, 2006 6:59 pm

It's easy! :D You can use a custom logo that replaces the phpBB image.

GreyDogz
Registered User
Posts: 200
Joined: Tue May 16, 2006 11:59 am

Post by GreyDogz » Tue Aug 22, 2006 7:07 pm

karlsemple wrote: Open root/templates/your template/overall_header.tpl
Find:
<tr>
<td><a href="{U_INDEX}"><img src="templates/subSilver/images/logo_phpBB.gif" border="0" alt="{L_INDEX}" vspace="1" /></a></td>
<td align="center" width="100%" valign="middle"><span class="maintitle">{SITENAME}</span><br /><span class="gen">{SITE_DESCRIPTION}<br />&nbsp; </span>
<table cellspacing="0" cellpadding="2" border="0">
<tr>


- To change the extension, filename, or path of the logo, edit the text in green
- To change where the logo hyperlink goes, edit the text in red. Replace with http://www.yoursite.com. You may also wish to change the alternative text (orange) to reflect the new location. (ex. 'Portal', 'Home', etc.)
- To change the logo, just overwrite the {root}/templates/subSilver/images/logo_phpBB.gif file with your own

spinfactor
Registered User
Posts: 9
Joined: Sun Sep 26, 2004 8:05 am
Contact:

Post by spinfactor » Tue Aug 22, 2006 8:13 pm

thanks for the reply...can you look at this forum..Please tell me if your suggestion is gonna work because i replaced that all ready or maybe I dont understand you



http://www.worldclancenter.com/forum/index.php


Thanks for the reply

User avatar
KevC
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 69455
Joined: Fri Jun 04, 2004 10:44 am
Location: Oxford, UK
Contact:

Post by KevC » Tue Aug 22, 2006 8:18 pm

You haven't replace it or you haven't replaced the right bit or you haven't uploaded the change.

Find this in your overall_header.tpl file

Code: Select all

<a href="{U_INDEX}"><img src="templates/custom/images/banner.gif" 
Then follow the red text information in the post above.
-:|:- Support Request Template -:|:-
Image
Cheap UK Hosting
"In the land of the blind the little green bloke with no pupils is king - init!"

Locked

Return to “2.0.x Support Forum”