broblem with posting

This is an archive of the phpBB 2.0.x support forum. Support for phpBB2 has now ended.
Forum rules
Following phpBB2's EoL, this forum is now archived for reference purposes only.
Please see the following announcement for more information: viewtopic.php?f=14&t=1385785
Locked
amir abbas
Registered User
Posts: 113
Joined: Fri Mar 31, 2006 2:26 pm
Contact:

broblem with posting

Post by amir abbas » Sun Sep 17, 2006 6:31 am

hello

some users report that when they want to send a post sometimes they receive this message:
You must enter a message when posting.


they have text in text field but they receive this message
thanks in advance

User avatar
karlsemple
Former Team Member
Posts: 39802
Joined: Mon Nov 01, 2004 8:54 am
Location: Hereford, UK
Contact:

Post by karlsemple » Sun Sep 17, 2006 6:33 am

are they only entering one character ???


say just a number or something?
Image

amir abbas
Registered User
Posts: 113
Joined: Fri Mar 31, 2006 2:26 pm
Contact:

Post by amir abbas » Sun Sep 17, 2006 6:37 am

no

they have for example one paragraph
its not a common problem. sometimes some users have this problem
can it caused by server :roll:

User avatar
karlsemple
Former Team Member
Posts: 39802
Joined: Mon Nov 01, 2004 8:54 am
Location: Hereford, UK
Contact:

Post by karlsemple » Sun Sep 17, 2006 6:38 am

Please fill out the Support Request Template
Image

amir abbas
Registered User
Posts: 113
Joined: Fri Mar 31, 2006 2:26 pm
Contact:

Post by amir abbas » Sun Sep 17, 2006 6:51 am

Your phpBB board URL: http://forum.persia-cms.com
Template(s) used: Persia (i designed it myself)
Any and all MODs: more than 40 mods installed
Do you use a port of phpBB: no
Version of phpBB: 2.0.21
Version of PHP: 4
Which database server and version: mysql 4.0.10
Host: local
Did someone install this for you/who: no
Is this an upgrade/from what to what: no
Is this a conversion/from what to what:no
Have you searched for your problem: yes
If so, what terms did you try: i coudn't find anything for solving this problem
State the nature of your problem: sometimes some users can not send post. its not a common. only some users sometimes have this problem. i have this problem with advance quick reply mod all the time. i can not post anything with quick reply mod. you can check this problem in quick reply section

Do you have a test account for us: yes

username : abbas
password: removed

thanks karl
Last edited by amir abbas on Sun Sep 17, 2006 6:57 am, edited 1 time in total.

User avatar
karlsemple
Former Team Member
Posts: 39802
Joined: Mon Nov 01, 2004 8:54 am
Location: Hereford, UK
Contact:

Post by karlsemple » Sun Sep 17, 2006 6:54 am

Template(s) used: Persia (i designed it myself)



is it one which has been validated by the styles team...asking this as the template is one of the place which checks to see if the text field is empty and then generates that message.
Image


User avatar
karlsemple
Former Team Member
Posts: 39802
Joined: Mon Nov 01, 2004 8:54 am
Location: Hereford, UK
Contact:

Post by karlsemple » Sun Sep 17, 2006 7:01 am

what does "شما بايد متن نامه خود را وارد نماييد.
" mean
Image

amir abbas
Registered User
Posts: 113
Joined: Fri Mar 31, 2006 2:26 pm
Contact:

Post by amir abbas » Sun Sep 17, 2006 7:02 am

karlsemple wrote: what does "شما بايد متن نامه خود را وارد نماييد.
" mean


it means You must enter a message when posting.

User avatar
karlsemple
Former Team Member
Posts: 39802
Joined: Mon Nov 01, 2004 8:54 am
Location: Hereford, UK
Contact:

Post by karlsemple » Sun Sep 17, 2006 7:20 am

amir abbas wrote:
karlsemple wrote:what does "شما بايد متن نامه خود را وارد نماييد.
" mean


it means You must enter a message when posting.



it is only doing it on the quick reply.....i am guessing something has gone wrong on your quick reply mod :)
Image

amir abbas
Registered User
Posts: 113
Joined: Fri Mar 31, 2006 2:26 pm
Contact:

Post by amir abbas » Mon Sep 18, 2006 6:17 am

karlsemple wrote: it is only doing it on the quick reply.....i am guessing something has gone wrong on your quick reply mod


thanks karl
you were right
i changed the quick reply mod
it works like a charm now

thanks a bunch
:D

User avatar
karlsemple
Former Team Member
Posts: 39802
Joined: Mon Nov 01, 2004 8:54 am
Location: Hereford, UK
Contact:

Post by karlsemple » Mon Sep 18, 2006 6:19 am

your welcome :)
Image

Locked

Return to “2.0.x Support Forum”