Hacked????

This is an archive of the phpBB 2.0.x support forum. Support for phpBB2 has now ended.
Forum rules
Following phpBB2's EoL, this forum is now archived for reference purposes only.
Please see the following announcement for more information: viewtopic.php?f=14&t=1385785
Locked
Arcanjo
Registered User
Posts: 104
Joined: Tue Oct 26, 2004 1:38 pm

Hacked????

Post by Arcanjo » Wed Oct 04, 2006 2:05 pm

Hi.

Something strange happened..

I have one forum thats invisible for users and guests....only administrators and admins can view, post etc etc....but today a had a topic in that forum made by a guest....I went to the admin painel and everything is correct in the permissions...

Please help!! Im using the latest version .21...


Arcanjo

Krinkfreak
Registered User
Posts: 60
Joined: Sat Jan 14, 2006 12:37 pm

Post by Krinkfreak » Wed Oct 04, 2006 2:20 pm

If the post was made by a "guest" and your permissions were set correctly, then it was probably a user that had their account deleted. Last time I checked, if a User is deleted, then all his/her previous posts show up as "guest."

Go back and make sure you have your permissions set correctly.

Arcanjo
Registered User
Posts: 104
Joined: Tue Oct 26, 2004 1:38 pm

Post by Arcanjo » Wed Oct 04, 2006 2:50 pm

Hi...

My permisions are set right...and that post is a new post...

No one exepts Moderators and Admin can post in that forum...

Please help

User avatar
flashweb
Registered User
Posts: 309
Joined: Sun Apr 20, 2003 4:15 pm
Location: India
Contact:

Post by flashweb » Wed Oct 04, 2006 2:53 pm

If you do not changed the permission, some one which admin rights on your forum made the change. Make sure you are the only admin, also change your admin password.

Arcanjo
Registered User
Posts: 104
Joined: Tue Oct 26, 2004 1:38 pm

Post by Arcanjo » Wed Oct 04, 2006 3:02 pm

Hi..

Im the only person thats as that right....I change my pass every week...

Im sure that it wasnt a Moderator or Admin that Im sure...

Arcanjo

Arcanjo
Registered User
Posts: 104
Joined: Tue Oct 26, 2004 1:38 pm

Post by Arcanjo » Wed Oct 04, 2006 5:01 pm

Hi...

Again...another post from a guest...in the same invisible forum...no moderators online or Admin (only me)....


Arcanjo

User avatar
KevC
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 69104
Joined: Fri Jun 04, 2004 10:44 am
Location: Oxford, UK
Contact:

Post by KevC » Wed Oct 04, 2006 6:25 pm

Please fill out a support request template and post the information back in here
http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=128123
-:|:- Support Request Template -:|:-
Image
Cheap UK Hosting
"In the land of the blind the little green bloke with no pupils is king - init!"

albosky
Registered User
Posts: 463
Joined: Sun Apr 09, 2006 7:13 pm

Post by albosky » Wed Oct 04, 2006 6:33 pm

In the forums permissions , make sure that POST and REPLY are also set to Admin or Mod , if you only set the VIEW permission , spambots WILL find a way to pass information to that forum, especially if the forum id is a single digit number

Arcanjo
Registered User
Posts: 104
Joined: Tue Oct 26, 2004 1:38 pm

Post by Arcanjo » Wed Oct 04, 2006 6:39 pm

albosky...everything its correct in the permissions....


I will fill out a request...


Arcanjo

MikaTKokko
Registered User
Posts: 4
Joined: Wed Oct 04, 2006 6:31 pm

same problem

Post by MikaTKokko » Wed Oct 04, 2006 6:43 pm

On my small forum the same thing happened. Version is 2.0.20.

Arcanjo
Registered User
Posts: 104
Joined: Tue Oct 26, 2004 1:38 pm

Post by Arcanjo » Fri Oct 06, 2006 2:02 am

Hi!

After tests...I realize there is a small gap in phpbb....and that was what append...I will explain...

If you have a registred user active (online in the board) and if you delete that user...wen is still online...the cache in the tables gives im the ability to post in any forum visible or invisible...because phpbb doesn know what it is...phpbb does not knows if he is an Admin or Mod...or sommething...this happens for a litle time...but happens...but if the user refresh or lives the board...he cannot post again...

Maybe my English is not good...but I tried to explain...sorry about that.

Arcanjo

Locked

Return to “2.0.x Support Forum”