How to set config domain name

This is an archive of the phpBB 2.0.x support forum. Support for phpBB2 has now ended.
Forum rules
Following phpBB2's EoL, this forum is now archived for reference purposes only.
Please see the following announcement for more information: viewtopic.php?f=14&t=1385785
Locked
wut
Registered User
Posts: 4
Joined: Wed Oct 11, 2006 11:16 am
Contact:

How to set config domain name

Post by wut » Sat Oct 14, 2006 12:37 pm

I config the domain name as localhost and FTP to webhost
When I click login, it redirect back to localhost.
How can I change domain name to my domain.

GreyDogz
Registered User
Posts: 200
Joined: Tue May 16, 2006 11:59 am

Post by GreyDogz » Sat Oct 14, 2006 12:40 pm

You can manually change the domain via the ACP configuration.

You can also try the Auto Cookie Mod in my signature to suggest and make the needed changes.

EGdigiCAT
Registered User
Posts: 285
Joined: Mon Jun 19, 2006 2:30 pm

Post by EGdigiCAT » Sat Oct 14, 2006 1:25 pm

If you can't access the AdminCP, you can open your database in phpMyAdmin or similar. Browse phpbb_config for the "server_name" record. You can change your domain there as well.

Locked

Return to “2.0.x Support Forum”