Page 1 of 1

How to set config domain name

Posted: Sat Oct 14, 2006 12:37 pm
by wut
I config the domain name as localhost and FTP to webhost
When I click login, it redirect back to localhost.
How can I change domain name to my domain.

Posted: Sat Oct 14, 2006 12:40 pm
by GreyDogz
You can manually change the domain via the ACP configuration.

You can also try the Auto Cookie Mod in my signature to suggest and make the needed changes.

Posted: Sat Oct 14, 2006 1:25 pm
by EGdigiCAT
If you can't access the AdminCP, you can open your database in phpMyAdmin or similar. Browse phpbb_config for the "server_name" record. You can change your domain there as well.