Page 1 of 1

Private Message Issue

Posted: Tue Mar 06, 2007 7:26 am
by commanderyoda
I'm running the latest version of phpbb with no mods. All was running fine until just today when I noticed that when I go to type in the name of a valid member to send them a PM, the box to type in their name seems to be sort of grey'd out. When I attempt to submit the message I get an error saying:

"Sorry, but the user does not exist"

The user's I put in there do exist and it does this with all of them. Any ideas out there?

Posted: Tue Mar 06, 2007 7:36 am
by stevemaury
Perhaps is PM disabled in the ACP?

Posted: Tue Mar 06, 2007 7:37 am
by commanderyoda
No . . . it's enabled.

Posted: Tue Mar 06, 2007 7:39 am
by karlsemple
is it doing this on all your installed templates?

Posted: Tue Mar 06, 2007 7:46 am
by commanderyoda
Yes, but I only have the original default template.

Posted: Tue Mar 06, 2007 7:51 am
by lurttinen
Please fill out the support request template
http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=128123

Posted: Tue Mar 06, 2007 8:01 am
by commanderyoda
Nevermind . . . I fixed it.

Posted: Tue Mar 06, 2007 8:03 am
by stevemaury
would you like to share?

Posted: Tue Mar 06, 2007 8:41 am
by commanderyoda
It appeared to be a mere "case sensitive" issue on the typed names. Their usernames under their profiles have their first letters in Caps. However, for whatever reason the PM feature wants to see them in all lower case or else it states they don't exist. Beats me as to why, but it works.