new install seemed ok but intstal screen still visible?

This is an archive of the phpBB 2.0.x support forum. Support for phpBB2 has now ended.
Forum rules
Following phpBB2's EoL, this forum is now archived for reference purposes only.
Please see the following announcement for more information: viewtopic.php?f=14&t=1385785
Locked
JulieJesta
Registered User
Posts: 116
Joined: Mon Oct 16, 2006 8:39 am
Location: England
Contact:

new install seemed ok but intstal screen still visible?

Post by JulieJesta »

Hiya,
i tried searching on phpbb.com here and i could only find topics that related to older versions of phpbb. this is a brand new current version.

i installed, set an admin password, clicked setup, and finish install. this let me see board index so i started tinkering with board setups. all seemed ok. went back later and it shows install screen still?
instal and config dir's deleted as per the instructions already given to me on screen.

http://www.parentstime.co.uk/forum/ goes to install screen... but then doesnt continue if you try to set new password

http://www.parentstime.co.uk/forum/index.php goes to the forum....

i'd appreciate help please! doesnt make sence really. thanks in advance guys
Julie, Mum to 1 boy, 1 boyfriend, and many fluffy pets. :)
http://www.parentstime.co.uk
User avatar
stevemaury
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 51474
Joined: Thu Nov 02, 2006 12:21 am
Location: The U.P.
Name: Steve
Contact:

Re: new install seemed ok but intstal screen still visible?

Post by stevemaury »

The install folder is still there. Delete it. The other folder to delete is contrib, not config.
For REALLY good and VERY inexpensive hosting CLICK HERE

I can stop all your spam. I can upgrade or update your Board. PM or email me. (Paid support)
JulieJesta
Registered User
Posts: 116
Joined: Mon Oct 16, 2006 8:39 am
Location: England
Contact:

Re: new install seemed ok but intstal screen still visible?

Post by JulieJesta »

install and contrib directories are NOT there. i deleted them... hence why i'm confussed. the config.php is correctly chmodded... so i'm still baffled!! erm, help welcome!
Julie, Mum to 1 boy, 1 boyfriend, and many fluffy pets. :)
http://www.parentstime.co.uk
User avatar
KevC
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 70074
Joined: Fri Jun 04, 2004 10:44 am
Location: Oxford, UK
Contact:

Re: new install seemed ok but intstal screen still visible?

Post by KevC »

That's not a phpBB installation page. Ask your hosts what's generating that. Might be something like fantastico.
-:|:- Support Request Template -:|:-
Image
Cheap UK Hosting
"In the land of the blind the little green bloke with no pupils is king - init!"
Locked

Return to “2.0.x Support Forum”