Visual code not showing

This is an archive of the phpBB 2.0.x support forum. Support for phpBB2 has now ended.
Forum rules
Following phpBB2's EoL, this forum is now archived for reference purposes only.
Please see the following announcement for more information: viewtopic.php?f=14&t=1385785
Locked
mattbussey
Registered User
Posts: 30
Joined: Sun May 14, 2006 4:37 am
Contact:

Visual code not showing

Post by mattbussey » Wed May 09, 2007 11:32 pm

I am having trouble with the visual code that people need to enter in order to register for the forums. The visual code does not show up on the registration page but when the person clicks on submit, the error message says that the visual code that they entered was not correct. I recently changes styles and can't figure out why this is happening. Thanks. My forum is at http://www.brewersroundtable.com/forum . Thanks.

PS The place in the administration where the option to turn that off is no longer in the admin panel.

mattbussey
Registered User
Posts: 30
Joined: Sun May 14, 2006 4:37 am
Contact:

Re: Visual code not showing

Post by mattbussey » Wed May 09, 2007 11:49 pm

Disregard, I just read that I probably have an out of date template. Sorry.

who_cares
Registered User
Posts: 5106
Joined: Fri Jan 14, 2005 11:04 pm
Location: ATL
Contact:

Re: Visual code not showing

Post by who_cares » Thu May 10, 2007 12:58 am

you can test your template if you'd like:
http://www.phpbb.com/kb/article/testing ... firmation/

Locked

Return to “2.0.x Support Forum”