STILL NEED HELP! PLZ ANSWER!

This is an archive of the phpBB 2.0.x support forum. Support for phpBB2 has now ended.
Forum rules
Following phpBB2's EoL, this forum is now archived for reference purposes only.
Please see the following announcement for more information: viewtopic.php?f=14&t=1385785
Locked
User avatar
Mr. Me
Registered User
Posts: 76
Joined: Tue Oct 22, 2002 5:39 pm
Location: Right here - phpBB
Contact:

STILL NEED HELP! PLZ ANSWER!

Post by Mr. Me »

i posted something about this yesterday and no conclusion. please can ya help?

its not marking forum unread. whats the problem? help me plz!
Need any help with anything? Well I am offering help! :)

PM Me! Or... e-mail me! (ian@thegemzone.com) (I AM GOOD AT MODS NOW!)

Visit my Forum
Obi Wan
I've Been Banned!
Posts: 318
Joined: Thu Aug 01, 2002 4:32 am
Location: 3rd Rock from the sun

Post by Obi Wan »

There could be several reasons for that... What is your cookie settings in your browser?

This could be the problem, i had it, and i have set mine to everytime i visit page on the internet, not AUTO, as this function do not work for me...

But what is your cookie settings in the forum?
What is the cookie domain?
Try to add a small (.) yes, a dot infront of your cookie domain name, it could help...

Obi :!:
User avatar
Mr. Me
Registered User
Posts: 76
Joined: Tue Oct 22, 2002 5:39 pm
Location: Right here - phpBB
Contact:

Post by Mr. Me »

cookie domaim: .members.lycos.co.uk
cookie name: phpbb2mysql
cookie path: /

as you see i added a . before the members.lycos.co.uk.

can you help me further? i set my browser to Low on my INTERNET BROWSWER!
Need any help with anything? Well I am offering help! :)

PM Me! Or... e-mail me! (ian@thegemzone.com) (I AM GOOD AT MODS NOW!)

Visit my Forum
kronologist
Registered User
Posts: 182
Joined: Tue Dec 24, 2002 9:08 pm

Post by kronologist »

try this

cookie domain : members.lycos.co.uk/your_name_account
User avatar
Mr. Me
Registered User
Posts: 76
Joined: Tue Oct 22, 2002 5:39 pm
Location: Right here - phpBB
Contact:

Post by Mr. Me »

do i put the . before members.lycos.co.uk?
Need any help with anything? Well I am offering help! :)

PM Me! Or... e-mail me! (ian@thegemzone.com) (I AM GOOD AT MODS NOW!)

Visit my Forum
kronologist
Registered User
Posts: 182
Joined: Tue Dec 24, 2002 9:08 pm

Post by kronologist »

no

but if it still doesn't work try with the .
Obi Wan
I've Been Banned!
Posts: 318
Joined: Thu Aug 01, 2002 4:32 am
Location: 3rd Rock from the sun

Post by Obi Wan »

Here is my settings at members.lycos.co.uk


Cookie domain: members.lycos.co.uk
Cookie Name : daywatch
Cookie Path : /
Cookie secure : Disabled
Session length : 3600 [default in seconds]

Try to change your cookie name in lycos, and drop the . infront.. It works for me..

Regards

Obi :D
User avatar
Mr. Me
Registered User
Posts: 76
Joined: Tue Oct 22, 2002 5:39 pm
Location: Right here - phpBB
Contact:

Post by Mr. Me »

okay... i have no new posts yet... that are unread. i will check and see if it works when someone actually posts...
Need any help with anything? Well I am offering help! :)

PM Me! Or... e-mail me! (ian@thegemzone.com) (I AM GOOD AT MODS NOW!)

Visit my Forum
Obi Wan
I've Been Banned!
Posts: 318
Joined: Thu Aug 01, 2002 4:32 am
Location: 3rd Rock from the sun

Post by Obi Wan »

Just registered into your forum now, and posted a couple of messages, but dunno if it is working for you with the new messages thing...

Hope it works, but i found a error when registering at your webforum..


Obi :!:
User avatar
Mr. Me
Registered User
Posts: 76
Joined: Tue Oct 22, 2002 5:39 pm
Location: Right here - phpBB
Contact:

Post by Mr. Me »

I GOT IT TO WORK! ITS SOLVED! THANKS OBI. KEEP POSTING I BET YOU WILL HELP ME MORE!!? :mrgreen:
Need any help with anything? Well I am offering help! :)

PM Me! Or... e-mail me! (ian@thegemzone.com) (I AM GOOD AT MODS NOW!)

Visit my Forum
Locked

Return to “2.0.x Support Forum”