help with admin page. error 404

This is an archive of the phpBB 2.0.x support forum. Support for phpBB2 has now ended.
Forum rules
Following phpBB2's EoL, this forum is now archived for reference purposes only.
Please see the following announcement for more information: viewtopic.php?f=14&t=1385785
Locked
User avatar
[SOS]Toasty
Registered User
Posts: 2
Joined: Sun Jan 26, 2003 3:48 pm

help with admin page. error 404

Post by [SOS]Toasty »

Hi everyone

I wondering if you could give me a hand. I can't seem to get the administration page in my forum to work. I'm using spaceports and when i log in using my admin user name and password, the error:

Not Found
The requested URL was not found on this server.

Where these folders/files supposed to be situated, in case i have the in the wrong place.
User avatar
Darlof
Former Team Member
Posts: 7111
Joined: Wed Jul 10, 2002 7:53 pm
Location: AR, USA
Name: Darrell
Contact:

Post by Darlof »

did you uplod every file, in ascii mode, except images which are binary? make sure you uploaded them in the correct dir structure, as you unzipped them
Bradman
Registered User
Posts: 84
Joined: Mon Nov 11, 2002 6:39 am
Location: Ledyard, CT
Contact:

same here

Post by Bradman »

I have the same problem. I tried re-uploading the entire admin folder. Chmod'd it to 777. Still didn't work. It says I don't have access to the /admin/index.php file. How can I not have access when it's 777?
User avatar
chAos
Former Team Member
Posts: 4032
Joined: Wed Jan 16, 2002 7:05 am
Location: Seattle, WA, US

Post by chAos »

What URL is in the address abr when you get this error?
Bradman
Registered User
Posts: 84
Joined: Mon Nov 11, 2002 6:39 am
Location: Ledyard, CT
Contact:

Post by Bradman »

For me it is mysite/forum/admin/index.php

This is a copy of the working forum. After seeing all the upgrade problems, I figured I'd copy the whole thing to a different directory. I also copied the database, changing the config.php to match it. It works fine, except for the admin I can't get into.
Locked

Return to “2.0.x Support Forum”