View Topic Name While Posting MOD

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in here. No new MODs will be accepted into the MOD Database for phpBB2
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.

Rating:

Excellent!
18
62%
Very Good
5
17%
Good
3
10%
Fair
1
3%
Poor
2
7%
 
Total votes: 29

my2001
Registered User
Posts: 6
Joined: Fri Nov 19, 2004 8:52 pm

phpBB 2.0.11

Post by my2001 » Wed Nov 24, 2004 5:11 pm

MOD 1.0.5 works perfectly with phpBB 2.0.11 here

chatasos
Registered User
Posts: 748
Joined: Wed May 15, 2002 1:16 pm
Location: Paralia

Post by chatasos » Sat Apr 30, 2005 12:40 pm

Working fine with latest 2.0.14...thanks :wink:

ViPeR5000
Registered User
Posts: 34
Joined: Sat Dec 13, 2003 7:44 am
Location: Portugal
Contact:

Post by ViPeR5000 » Thu Jun 23, 2005 9:02 am

MOD 1.0.5 works perfectly with phpBB 2.0.15 here

User avatar
GPHemsley
Registered User
Posts: 1475
Joined: Fri Apr 18, 2003 3:12 am
Location: Long Beach, NY
Name: Gordon Hemsley
Contact:

Post by GPHemsley » Thu Jun 23, 2005 11:44 am

I'm so glad this isn't affected by any new version of phpBB. Makes it so much easier for me. :mrgreen:

Olorin83
Registered User
Posts: 17
Joined: Mon Jun 27, 2005 7:14 am

Post by Olorin83 » Sun Jul 03, 2005 6:42 pm

Installed yesterday to a medium-modded 1.0.13.
Works smoothly. :)
Thanks!

User avatar
GPHemsley
Registered User
Posts: 1475
Joined: Fri Apr 18, 2003 3:12 am
Location: Long Beach, NY
Name: Gordon Hemsley
Contact:

Post by GPHemsley » Sun Jul 03, 2005 10:35 pm

Olorin83 wrote: Installed yesterday to a medium-modded 1.0.13.
Works smoothly. :)
Thanks!

That's good to know... but what do you mean "1.0.13"? If you meant "2.0.13", you should consider upgrading. ;)

Olorin83
Registered User
Posts: 17
Joined: Mon Jun 27, 2005 7:14 am

Post by Olorin83 » Mon Jul 04, 2005 9:46 pm

GPHemsley wrote:
Olorin83 wrote:Installed yesterday to a medium-modded 1.0.13.
Works smoothly. :)
Thanks!

That's good to know... but what do you mean "1.0.13"? If you meant "2.0.13", you should consider upgrading. ;)

Agh, yyyeeess... I meant 2.0.13. :D Typodemon struck again. :P

3cog
Registered User
Posts: 37
Joined: Sat Jun 04, 2005 11:50 am
Location: LRC forums
Contact:

Post by 3cog » Fri Aug 05, 2005 8:03 pm

" Little Red Corrvette Forum Index -> Ahdio -> ????????? "

I dont see the related subject. What am i doing wrong?

User avatar
GPHemsley
Registered User
Posts: 1475
Joined: Fri Apr 18, 2003 3:12 am
Location: Long Beach, NY
Name: Gordon Hemsley
Contact:

Post by GPHemsley » Fri Aug 05, 2005 8:26 pm

A_d_m_i_n wrote: " Little Red Corrvette Forum Index -> Ahdio -> ????????? "

I dont see the related subject. What am i doing wrong?

1) What do you mean by those question marks?
2) What version of phpBB are you using?
3) I'm assuming you're using the latest version of this MOD?
4) Did you install it manually or via EasyMOD?
5) If you have any other information pertaining to your problem, please supply that, as well.

3cog
Registered User
Posts: 37
Joined: Sat Jun 04, 2005 11:50 am
Location: LRC forums
Contact:

Post by 3cog » Fri Aug 05, 2005 8:49 pm

GPHemsley wrote: 1) What do you mean by those question marks?


:arrow: TOPIC SUBJECT should be in the place of the question marks. it's not. it's just blank.
2) What version of phpBB are you using?


:arrow: phpBB 2.0.15.
3) I'm assuming you're using the latest version of this MOD?


:arrow: I downloaded it from the MODs page.
4) Did you install it manually or via EasyMOD?


:arrow: Manually. Where can i get easyMOD?
5) If you have any other information pertaining to your problem, please supply that, as well.


:arrow: No Just this.

User avatar
GPHemsley
Registered User
Posts: 1475
Joined: Fri Apr 18, 2003 3:12 am
Location: Long Beach, NY
Name: Gordon Hemsley
Contact:

Post by GPHemsley » Sat Aug 06, 2005 4:00 pm

A_d_m_i_n wrote:
4) Did you install it manually or via EasyMOD?

:arrow: Manually.

Chances are you did something wrong. Go back and check to make sure that you made all the changes, and that you were using the correct file. Remember, there is only one that is the actual MOD. The rest are for upgrading from older versions of the MOD.
A_d_m_i_n wrote: Where can i get easyMOD?

http://area51.phpbb.com/phpBB/viewforum.php?f=15

rhinton
Registered User
Posts: 299
Joined: Sat Dec 20, 2003 8:01 pm
Location: orlando, fl

Post by rhinton » Sun Aug 07, 2005 10:47 pm

works nicely.

3cog
Registered User
Posts: 37
Joined: Sat Jun 04, 2005 11:50 am
Location: LRC forums
Contact:

Post by 3cog » Sat Aug 27, 2005 9:10 am



:arrow: I've checked all the threads, but it's still say it's still say "Under development". :(

asinshesq
Registered User
Posts: 6266
Joined: Sun Feb 22, 2004 9:34 pm
Location: NYC
Name: Alan

Post by asinshesq » Sat Aug 27, 2005 10:50 am

A_d_m_i_n wrote:


:arrow: I've checked all the threads, but it's still say it's still say "Under development". :(


Here it is: http://area51.phpbb.com/phpBB/viewtopic ... 17&t=20388

Steve F
Registered User
Posts: 55
Joined: Sat Jul 30, 2005 8:51 pm
Location: USA

Post by Steve F » Sun Sep 04, 2005 4:50 am

Did you know this mod breaks 'View Category Name' mod? The FIND and REPLACE on posting_body.tpl deletes the other mod's code. I did this to keep the category name in the bread crumbs:

Code: Select all

#
#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#
templates/subSilver/posting_body.tpl

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
		-> <a href="{U_VIEW_FORUM}" class="nav">{FORUM_NAME}</a></span></td>
#
#-----[ IN-LINE FIND ]----------------------------------------
#
</a></span></td>
#
#-----[ IN-LINE REPLACE WITH ]----------------------------------
#
</a>
#
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------------
#
#		-> <a href="{U_VIEW_FORUM}" class="nav">{FORUM_NAME}</a>
#
<!-- // Begin View Topic Name While Posting MOD -->
			<!-- BEGIN reply_mode -->
            -> <a href="{U_VIEW_TOPIC}" class="nav">{TOPIC_SUBJECT}</a>
			<!-- END reply_mode -->
<!-- // End View Topic Name While Posting MOD -->
		</span></td>
The two of these together (and playing well together) are a nice nav combo.

Post Reply

Return to “[2.0.x] MOD Database Releases”