View Topic Name While Posting MOD

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in here. No new MODs will be accepted into the MOD Database for phpBB2
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.

Rating:

Excellent!
18
62%
Very Good
5
17%
Good
3
10%
Fair
1
3%
Poor
2
7%
 
Total votes: 29

Jas_Jas
Registered User
Posts: 4
Joined: Sat Sep 17, 2005 1:51 am

Post by Jas_Jas » Wed Sep 28, 2005 4:01 pm

I'm using pbpbb version 2.13, mod 1.05, manually add mod
here is the link to my website where guest could reply. http://vuontho.mentinh.com/forums/posti ... eply&t=147

the topic title did not show when reply. Here is the code for the two files, please help me to find out the problem. Thank you

Posting.php

Code: Select all

if ( $result = $db->sql_query($sql) )
{
	$post_info = $db->sql_fetchrow($result);
	$db->sql_freeresult($result);

	$forum_id = $post_info['forum_id'];
	$forum_name = $post_info['forum_name'];
// Begin View Topic Name While Posting MOD
      $topic_title = $post_info['topic_title'];
// End View Topic Name While Posting MOD
.....

$template->assign_vars(array(
	'FORUM_NAME' => $forum_name,
// Begin View Topic Name While Posting MOD
	'TOPIC_SUBJECT' => $topic_title,
// End View Topic Name While Posting MOD
	'L_POST_A' => $page_title,
	'L_POST_SUBJECT' => $lang['Post_subject'], 
// Begin View Topic Name While Posting MOD
      'U_VIEW_TOPIC' => append_sid("viewtopic.$phpEx?" . POST_TOPIC_URL . "=$topic_id"), 
// End View Topic Name While Posting MOD
	'U_VIEW_FORUM' => append_sid("viewforum.$phpEx?" . POST_FORUM_URL . "=$forum_id"))
);

....

$template->assign_block_vars('switch_not_privmsg', array());
// Begin View Topic Name While Posting MOD
if ( $mode == 'reply' || $mode == 'quote' || $mode == 'editpost' )
{
$template->assign_block_vars('switch_not_privmsg.reply_mode', array());
}
// End View Topic Name While Posting MOD


Posting.tpl

Code: Select all

		<div class="left">
			<span class="nav"><a href="{U_INDEX}">{L_INDEX}</a>&nbsp;&nbsp;~&nbsp;&nbsp;
			<a href="{U_VIEW_FORUM}">{FORUM_NAME}</a>&nbsp;&nbsp;~&nbsp;&nbsp;
				<!-- // Begin View Topic Name While Posting MOD -->
					<!-- BEGIN reply_mode --> 
	 				<a href="{U_VIEW_TOPIC}" class="nav">{TOPIC_SUBJECT}</a> 
					<!-- END reply_mode --> 
				<!-- // End View Topic Name While Posting MOD --> 
			</span></div>
Last edited by Jas_Jas on Wed Sep 28, 2005 4:57 pm, edited 4 times in total.

Steve F
Registered User
Posts: 55
Joined: Sat Jul 30, 2005 8:51 pm
Location: USA

Post by Steve F » Wed Sep 28, 2005 4:47 pm

Well, right off the bat I see [/color] in two places that shouldn't be there. Is it in your code too? That should cause some real problems. I compared your posting.php and didn't see anything wrong by looking side by side. I an not able to check your posting.tpl until 2 hrs from now. Then I will try a diff on the two sections.

Jas_Jas
Registered User
Posts: 4
Joined: Sat Sep 17, 2005 1:51 am

Post by Jas_Jas » Wed Sep 28, 2005 4:52 pm

Thanks for the help

the [/color] in there because I try to put color to separate the changes I make in the files. However, its not working, so I took them out, but missing that two spot. I have edited my post.

Again, thank you for looking into the problem.

Jas

Steve F
Registered User
Posts: 55
Joined: Sat Jul 30, 2005 8:51 pm
Location: USA

Post by Steve F » Thu Sep 29, 2005 3:40 am

I don't have a 'posting.tpl' file. I have 'posting_body.tpl' and mine is different than yours but only cosmetics. Functionally it seems to be the same as mine.

I looked at your site and the 'view source' of the reply page. It looks like the <!-- BEGIN reply_mode --> and <!-- END reply_mode --> are not being activated. If they were you would get the <a href of the topic to display. Back in posting.php is $mode actually set to 'reply' by the time it gets to the if ( $mode == 'reply' || ... line? If it gets cleared or set to something else during your post reply to page, you won't see the topic name.

zimdanen
Registered User
Posts: 114
Joined: Thu Jan 05, 2006 6:13 pm

Post by zimdanen » Tue Jan 10, 2006 11:52 pm

Works awesomely, thanks! Just a request though, if you've got time at some point - any chance this could be extended to the Split Topic screen as well?

happyjoy
Registered User
Posts: 39
Joined: Thu Dec 22, 2005 5:47 am

Post by happyjoy » Sun Jan 29, 2006 1:31 am

Useful little mod, thanks! :D

rauz242
Registered User
Posts: 10
Joined: Sat Jan 20, 2007 1:17 am

Post by rauz242 » Sat Jan 20, 2007 1:19 am

Confirmed working with phpBB 2.0.22 - thanks!

mpedersen
Registered User
Posts: 21
Joined: Fri Feb 23, 2007 9:16 pm

Post by mpedersen » Sat Mar 03, 2007 7:41 am

Works on my php 2.0.22 as well :)

MP

EvaTseng
Registered User
Posts: 1
Joined: Sun May 27, 2007 10:40 am

Re: [2.0.10] View Topic Name While Posting MOD

Post by EvaTseng » Sun Jun 17, 2007 2:46 pm

Why the download link don't work now?

alligatordev
Registered User
Posts: 6
Joined: Thu Aug 09, 2007 8:34 pm

Re: [2.0.10] View Topic Name While Posting MOD

Post by alligatordev » Sat Aug 11, 2007 12:44 am

EvaTseng wrote:Why the download link don't work now?
yap, review please, i can try

User avatar
Raimon
Former Team Member
Posts: 12088
Joined: Tue May 30, 2006 5:31 pm
Location: Netherlands
Name: Raimon Meuldijk
Contact:

Re: [2.0.10] View Topic Name While Posting MOD

Post by Raimon » Tue Aug 14, 2007 1:20 am

You can download the mod on this location : http://www.phpbb.com/mods/db/download/1119/
Need phpBB installation, extenstions, Styles or integrate phpBB with you website?
Contact me for fair prices and good service!

User avatar
Highway of Life
Former Team Member
Posts: 6048
Joined: Wed Feb 02, 2005 5:41 pm
Location: Spokane, WA
Name: David Lewis
Contact:

Re: [2.0.10] View Topic Name While Posting MOD

Post by Highway of Life » Tue Aug 14, 2007 1:36 pm

Link fixed on first post.
The phpBB Weekly Podcast - Discussing the developments of phpBB4 and beyond.

New to phpBB3? Want to learn about programing?
Visit phpBB Academy at StarTrekGuide to learn how.

User avatar
GPHemsley
Registered User
Posts: 1475
Joined: Fri Apr 18, 2003 3:12 am
Location: Long Beach, NY
Name: Gordon Hemsley
Contact:

Re: [2.0.10] View Topic Name While Posting MOD

Post by GPHemsley » Wed Nov 28, 2007 3:19 pm

A new version of this MOD (1.0.6) has been submitted to the MOD Database, so it should be revived shortly. Incidentally, there have been no changes made to the lines modified by this MOD since 2.0.10 was released (really, 2.0.6), so the MOD in it current form continues to work. However, in the new version of the MOD, I have renamed it to "View Topic Title While Posting MOD" to be slightly more in line with what the MOD actually does. Other than the update to the MOD Template and an addition of line number helpers, the MOD is essentially the same. There will be no need to update to 1.0.6 if you already have 1.0.5 installed.

User avatar
Xclavo
Registered User
Posts: 185
Joined: Thu Sep 20, 2007 1:54 am

Re: [2.0.10] View Topic Name While Posting MOD

Post by Xclavo » Tue Dec 04, 2007 1:56 am

The demo pics no longer on the first page. Could you kindly post up some demo pics, please?

User avatar
GPHemsley
Registered User
Posts: 1475
Joined: Fri Apr 18, 2003 3:12 am
Location: Long Beach, NY
Name: Gordon Hemsley
Contact:

Re: [2.0.10] View Topic Name While Posting MOD

Post by GPHemsley » Tue Dec 04, 2007 4:59 am

This topic has a textual representation of what the screenshots used to have: http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 54#p689054.

I don't think I have the screenshots anymore, but it's a rather basic concept, so it should be easy to grasp how it looks. Plus, it doesn't hurt to install, so you may as well give it a try. :mrgreen:

Post Reply

Return to “[2.0.x] MOD Database Releases”