Flash MOD

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in here. No new MODs will be accepted into the MOD Database for phpBB2
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.

Rating:

Excellent!
68
51%
Very Good
15
11%
Good
17
13%
Fair
7
5%
Poor
26
20%
 
Total votes: 133

hponce
Registered User
Posts: 40
Joined: Mon Apr 10, 2006 2:22 pm

Re: Flash MOD

Post by hponce »

Quere can I get this MOD.. the downlink is broke ! :|
User avatar
smithy_dll
Former Team Member
Posts: 7630
Joined: Tue Jan 08, 2002 6:27 am
Location: Australia
Name: Lachlan Smith
Contact:

Re: Flash MOD

Post by smithy_dll »

hponce wrote: Quere can I get this MOD.. the downlink is broke ! :|


http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 5&t=527421
Systems Engineering
SuSpanS
Registered User
Posts: 34
Joined: Mon Apr 02, 2007 9:44 am
Location: tortosa
Contact:

Re: Flash MOD

Post by SuSpanS »

can i install this mod on version 2.0.22 ?
I tried to install it thru easy mod and gaved my this error
Critical Error

FIND FAILED: In file [includes/bbcode.php] could not find:

$EMBB_widths = array(''

MOD script line #41 :: FAQ :: Report

Thanks.
liberar moviles por imei http://www.liberarmovil.net
User avatar
smithy_dll
Former Team Member
Posts: 7630
Joined: Tue Jan 08, 2002 6:27 am
Location: Australia
Name: Lachlan Smith
Contact:

Re: Flash MOD

Post by smithy_dll »

Read the notes, it has a pre-requisite MOD.
Systems Engineering
n00bstorm
Registered User
Posts: 481
Joined: Sun Jan 30, 2005 7:52 pm

Re:

Post by n00bstorm »

Berbiga wrote: Does this mod work for flash games ??!?!

i tried one but the 'keyboard' didnt work :S

I'm having the same problem? Anyone have any ideas?
afghan4life
Registered User
Posts: 30
Joined: Thu May 03, 2007 2:15 am

Re: Flash MOD

Post by afghan4life »

i took out the allowscriptaccess and such, and i tested the script out on my forum.

I posted:

Code: Select all

[flash width=425 height=350 loop=false]http://www.youtube.com/watch?v=gNqiSkd1M6k[/flash]
And nothing comes up, the post is bigger, like for the sizes, and when you right click, it says Movie not loaded...

why isnt the movie loading?
User avatar
JunglistPerfection
Registered User
Posts: 611
Joined: Mon Apr 09, 2007 11:58 pm
Location: Chicago, IL

Re: Flash MOD

Post by JunglistPerfection »

afghan4life wrote: i took out the allowscriptaccess and such, and i tested the script out on my forum.

I posted:

Code: Select all

[flash width=425 height=350 loop=false]http://www.youtube.com/watch?v=gNqiSkd1M6k[/flash]
And nothing comes up, the post is bigger, like for the sizes, and when you right click, it says Movie not loaded...

why isnt the movie loading?


You need to check out this YouTube mod.

Anyway, I having a small problem with the position of the flash. When I post a flash, the flash sits to the left.
Take a look
User avatar
steve8675537
Registered User
Posts: 215
Joined: Mon Mar 19, 2007 6:02 pm
Location: phpbb3 newbie

Re: Flash MOD

Post by steve8675537 »

edit-
Last edited by steve8675537 on Tue Jun 19, 2007 6:49 pm, edited 1 time in total.
william987
Registered User
Posts: 11
Joined: Sun May 27, 2007 2:05 pm

Re: Flash MOD

Post by william987 »

I've got a dice mod wicth takes up the arrays does it work with a dice mod
User avatar
steve8675537
Registered User
Posts: 215
Joined: Mon Mar 19, 2007 6:02 pm
Location: phpbb3 newbie

Re: Flash MOD

Post by steve8675537 »

is there anyway anyone can help me with finding the instructions for this MOD ? (please see my above post)

steve
User avatar
steve8675537
Registered User
Posts: 215
Joined: Mon Mar 19, 2007 6:02 pm
Location: phpbb3 newbie

Re: Flash MOD

Post by steve8675537 »

edit: solved
Last edited by steve8675537 on Tue Jun 19, 2007 6:31 pm, edited 1 time in total.
User avatar
steve8675537
Registered User
Posts: 215
Joined: Mon Mar 19, 2007 6:02 pm
Location: phpbb3 newbie

Re: Flash MOD

Post by steve8675537 »

and now this (unsolved)
Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /home/steve867/public_html/test1/includes/bbcode.php on line 337
can anyone spot the mistake in the code? line 337 starts with that - // Begin Flash MOD

Code: Select all

// [i] and [/i] for italicizing text.
	$text = preg_replace("#\[i\](.*?)\[/i\]#si", "[i:$uid]\\1[/i:$uid]", $text);

	// [img]image_url_here[/img] code..
	$text = preg_replace("#\[img\]((http|ftp|https|ftps)://)([^ \?&=\#\"\n\r\t<]*?(\.(jpg|jpeg|gif|png)))\[/img\]#sie", "'[img:$uid]\\1' . str_replace(' ', '%20', '\\3') . '[/img:$uid]'", $text);
$text = preg_replace("#\[img\]((
// Begin Flash MOD
	//[flash width= heigth= loop=] and[ /flash ]
	$text = preg_replace("#\[flash width=([0-6]?[0-9]?[0-9]) height=([0-4]?[0-5]?[0-9]) loop=(true|false)\](([a-z]+?)://([^, \n\r]+))\[\/flash\]#si","[flash width=\\1 height=\\2 loop=\\3:$uid\]\\4[/flash:$uid]", $text); 
	$text = preg_replace("#\[flash width=([0-6]?[0-9]?[0-9]) height=([0-4]?[0-5]?[0-9])\](([a-z]+?)://([^, \n\r]+))\[\/flash\]#si","[flash width=\\1 height=\\2 loop=false:$uid\]\\3[/flash:$uid]", $text); 
	$text = preg_replace("#\[flash\](([a-z]+?)://([^, \n\r]+))\[\/flash\]#si","[flash:$uid\]\\1[/flash:$uid]", $text); 
	// End   Flash MOD

	// Remove our padding from the string..
	return substr($text, 1);;

} // bbencode_first_pass()

/**
User avatar
dellsystem
Former Team Member
Posts: 3879
Joined: Sat Apr 09, 2005 8:54 pm
Location: Montreal
Name: Wendy
Contact:

Re: Flash MOD

Post by dellsystem »

steve8675537 wrote:and now this (unsolved)
Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /home/steve867/public_html/test1/includes/bbcode.php on line 337
can anyone spot the mistake in the code? line 337 starts with that - // Begin Flash MOD
The edits seem to be correct. Do you have the Multiple BBCode MOD installed?
Former moderator and website team member | My MODs, and more (GitHub)
User avatar
steve8675537
Registered User
Posts: 215
Joined: Mon Mar 19, 2007 6:02 pm
Location: phpbb3 newbie

Re: Flash MOD

Post by steve8675537 »

yes i installed the multiple bbcode via easy MOD, there were 3 multiplebbcodes to choose from, i cannot remember which 1 i picked to have installed on my board.

Can the Flash Mod be installed on easyMOD ?
User avatar
dellsystem
Former Team Member
Posts: 3879
Joined: Sat Apr 09, 2005 8:54 pm
Location: Montreal
Name: Wendy
Contact:

Re: Flash MOD

Post by dellsystem »

steve8675537 wrote:yes i installed the multiple bbcode via easy MOD, there were 3 multiplebbcodes to choose from, i cannot remember which 1 i picked to have installed on my board.
If you got it at http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=145513 it's the right one, otherwise, maybe not.
Can the Flash Mod be installed on easyMOD ?
It doesn't say it's compliant anywhere in the install file, so it might not be. If you already installed it using EasyMOD try replacing includes/bbcode.php with a backup and redoing the edits manually - if you have other MODs installed, for instance, EasyMOD can mess up the edits.
Former moderator and website team member | My MODs, and more (GitHub)
Post Reply

Return to “[2.0.x] MOD Database Releases”