Simply Merge Threads

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in here. No new MODs will be accepted into the MOD Database for phpBB2
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.
Post Reply

Rating:

Excellent!
64
52%
Very Good
25
20%
Good
14
11%
Fair
6
5%
Poor
15
12%
 
Total votes: 124

richard_5421
Registered User
Posts: 521
Joined: Tue Dec 30, 2003 12:57 am

Post by richard_5421 » Thu Apr 01, 2004 10:59 pm

Thanks to the person who wrote the rules on how to use this
on page 2..
I was just wondering how I would move a specific post from a topic
to another topic ?

Is this possible

Hopel3ss
Registered User
Posts: 1
Joined: Thu Apr 08, 2004 9:02 pm

Post by Hopel3ss » Thu Apr 08, 2004 9:04 pm

w00t

dccb
Registered User
Posts: 51
Joined: Mon Jul 15, 2002 9:06 am

Post by dccb » Tue Apr 13, 2004 5:21 pm

richard_5421 wrote: I was just wondering how I would move a specific post from a topic to another topic ?

Is this possible
I would do this:

use the Split function to split that specific post to a new thread of its own. Then use the Merge function to merge that newly splitted topic to the topic that you want it to merge into.

User avatar
bog_tom
Translator
Posts: 308
Joined: Thu Sep 26, 2002 6:58 am
Location: New Jersey, USA
Contact:

Romanian translation

Post by bog_tom » Fri Apr 23, 2004 1:36 pm

check here for Romanian translation of this MOD: http://www.phpbb.ro/dload.php?action=file&file_id=92

ilie
Registered User
Posts: 1
Joined: Fri May 07, 2004 2:27 pm

Post by ilie » Fri May 07, 2004 2:35 pm

is this true :?:
(for merge topics: if I want to set new topic_title (no source topic_title, no destination topic_title but new topic_title))
#
#-----[ OPEN ]------------------------------------------------
#
merge.php
#
#-----[ FIND ]------------------------------------------------
#
$sql_title = "topic_title = '" . str_replace("\'", "''", $topic_title) . "'";
#
#-----[ REPLACE WITH ]------------------------------------------
#
$sql_update = "topic_title = '" . str_replace("\'", "''", $topic_title) . "'";

Shof515
Registered User
Posts: 1169
Joined: Wed Mar 19, 2003 4:36 am

Post by Shof515 » Sun May 09, 2004 3:59 am

jjjjj
Last edited by Shof515 on Wed Jul 14, 2004 4:55 pm, edited 1 time in total.

nicholsf
Registered User
Posts: 13
Joined: Wed Jun 04, 2003 2:54 am

Post by nicholsf » Sun May 09, 2004 6:31 pm

I just installed the mod also. My page looks just likes yours (just the colors are different. I tested it and it appears to work... So, are the field labels missing? or is that how it is suppose to look?

endoftheline
Registered User
Posts: 14
Joined: Mon May 31, 2004 7:38 pm

Post by endoftheline » Wed Jun 02, 2004 7:37 pm

I'm using 2.0.8

and am having the following problem:

Error message after I've installed:

Code: Select all

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sjack67/public_html/testboard/merge.php:28) in /home/sjack67/public_html/testboard/includes/sessions.php on line 293

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sjack67/public_html/testboard/merge.php:28) in /home/sjack67/public_html/testboard/includes/sessions.php on line 294

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sjack67/public_html/testboard/merge.php:28) in /home/sjack67/public_html/testboard/includes/page_header.php on line 474

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sjack67/public_html/testboard/merge.php:28) in /home/sjack67/public_html/testboard/includes/page_header.php on line 476

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sjack67/public_html/testboard/merge.php:28) in /home/sjack67/public_html/testboard/includes/page_header.php on line 477

Um, any ideas?
Last edited by endoftheline on Wed Jun 02, 2004 7:42 pm, edited 1 time in total.

endoftheline
Registered User
Posts: 14
Joined: Mon May 31, 2004 7:38 pm

Post by endoftheline » Wed Jun 02, 2004 7:41 pm

Now, when I go back and try to merge again, I get this:

Code: Select all

Warning: main(./includes/functions_topics_list.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/sjack67/public_html/testboard/merge.php on line 28

Warning: main(): Failed opening './includes/functions_topics_list.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/sjack67/public_html/testboard/merge.php on line 28

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sjack67/public_html/testboard/merge.php:28) in /home/sjack67/public_html/testboard/includes/page_header.php on line 474

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sjack67/public_html/testboard/merge.php:28) in /home/sjack67/public_html/testboard/includes/page_header.php on line 476

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sjack67/public_html/testboard/merge.php:28) in /home/sjack67/public_html/testboard/includes/page_header.php on line 477

endoftheline
Registered User
Posts: 14
Joined: Mon May 31, 2004 7:38 pm

Post by endoftheline » Wed Jun 02, 2004 7:56 pm

Okay, worked out that bug, but this is what I have now...

Image

User avatar
salty78
Registered User
Posts: 63
Joined: Sat Feb 21, 2004 10:14 am

Post by salty78 » Wed Jun 02, 2004 8:08 pm

Make sure you loaded all the tpl files and the language files. I figured out that you have to load all the files that are listed in the install.txt file even if you don't use those particular MODs. I still don't know what the topic list icons are for.
meh

endoftheline
Registered User
Posts: 14
Joined: Mon May 31, 2004 7:38 pm

Post by endoftheline » Wed Jun 02, 2004 8:42 pm

Thanks mucho...

Looks much better now :)

User avatar
salty78
Registered User
Posts: 63
Joined: Sat Feb 21, 2004 10:14 am

Post by salty78 » Wed Jun 02, 2004 9:02 pm

No prob. I had the same problem as you. I looked at the error closely and went to the file throwing the errors. That's where I realized I had to go back and pay closer attention to the install file. I'm glad it's working for you now.

:D
meh

User avatar
Andrew Clarkson
Registered User
Posts: 244
Joined: Wed Dec 10, 2003 6:05 pm
Location: Morecambe, England, UK
Contact:

Post by Andrew Clarkson » Sun Jun 27, 2004 7:50 am

Hmmm - when I click either of thje buttons to pick the source and destination thread, I get the following error...

Code: Select all

Template->make_filename(): Error - file does not exist
Thanks in advance!
Andrew Clarkson

Titanic Titanic

Shof515
Registered User
Posts: 1169
Joined: Wed Mar 19, 2003 4:36 am

Post by Shof515 » Wed Jul 14, 2004 4:56 pm

Warning: init_userprefs(./includes/lang_extend_mac): failed to open stream: No such file or directory in /home/shof515/public_html/forum/includes/functions.php on line 267

Warning: init_userprefs(): Failed opening './includes/lang_extend_mac' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/shof515/public_html/forum/includes/functions.php on line 267
I get that when i try and install this mod

Post Reply

Return to “[2.0.x] MOD Database Releases”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 19 guests