Page 5 of 33

Posted: Thu Apr 01, 2004 10:59 pm
by richard_5421
Thanks to the person who wrote the rules on how to use this
on page 2..
I was just wondering how I would move a specific post from a topic
to another topic ?

Is this possible

Posted: Thu Apr 08, 2004 9:04 pm
by Hopel3ss
w00t

Posted: Tue Apr 13, 2004 5:21 pm
by dccb
richard_5421 wrote: I was just wondering how I would move a specific post from a topic to another topic ?

Is this possible
I would do this:

use the Split function to split that specific post to a new thread of its own. Then use the Merge function to merge that newly splitted topic to the topic that you want it to merge into.

Romanian translation

Posted: Fri Apr 23, 2004 1:36 pm
by bog_tom
check here for Romanian translation of this MOD: http://www.phpbb.ro/dload.php?action=file&file_id=92

Posted: Fri May 07, 2004 2:35 pm
by ilie
is this true :?:
(for merge topics: if I want to set new topic_title (no source topic_title, no destination topic_title but new topic_title))
#
#-----[ OPEN ]------------------------------------------------
#
merge.php
#
#-----[ FIND ]------------------------------------------------
#
$sql_title = "topic_title = '" . str_replace("\'", "''", $topic_title) . "'";
#
#-----[ REPLACE WITH ]------------------------------------------
#
$sql_update = "topic_title = '" . str_replace("\'", "''", $topic_title) . "'";

Posted: Sun May 09, 2004 3:59 am
by Shof515
jjjjj

Posted: Sun May 09, 2004 6:31 pm
by nicholsf
I just installed the mod also. My page looks just likes yours (just the colors are different. I tested it and it appears to work... So, are the field labels missing? or is that how it is suppose to look?

Posted: Wed Jun 02, 2004 7:37 pm
by endoftheline
I'm using 2.0.8

and am having the following problem:

Error message after I've installed:

Code: Select all

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sjack67/public_html/testboard/merge.php:28) in /home/sjack67/public_html/testboard/includes/sessions.php on line 293

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sjack67/public_html/testboard/merge.php:28) in /home/sjack67/public_html/testboard/includes/sessions.php on line 294

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sjack67/public_html/testboard/merge.php:28) in /home/sjack67/public_html/testboard/includes/page_header.php on line 474

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sjack67/public_html/testboard/merge.php:28) in /home/sjack67/public_html/testboard/includes/page_header.php on line 476

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sjack67/public_html/testboard/merge.php:28) in /home/sjack67/public_html/testboard/includes/page_header.php on line 477

Um, any ideas?

Posted: Wed Jun 02, 2004 7:41 pm
by endoftheline
Now, when I go back and try to merge again, I get this:

Code: Select all

Warning: main(./includes/functions_topics_list.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/sjack67/public_html/testboard/merge.php on line 28

Warning: main(): Failed opening './includes/functions_topics_list.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/sjack67/public_html/testboard/merge.php on line 28

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sjack67/public_html/testboard/merge.php:28) in /home/sjack67/public_html/testboard/includes/page_header.php on line 474

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sjack67/public_html/testboard/merge.php:28) in /home/sjack67/public_html/testboard/includes/page_header.php on line 476

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sjack67/public_html/testboard/merge.php:28) in /home/sjack67/public_html/testboard/includes/page_header.php on line 477

Posted: Wed Jun 02, 2004 7:56 pm
by endoftheline
Okay, worked out that bug, but this is what I have now...

Image

Posted: Wed Jun 02, 2004 8:08 pm
by salty78
Make sure you loaded all the tpl files and the language files. I figured out that you have to load all the files that are listed in the install.txt file even if you don't use those particular MODs. I still don't know what the topic list icons are for.

Posted: Wed Jun 02, 2004 8:42 pm
by endoftheline
Thanks mucho...

Looks much better now :)

Posted: Wed Jun 02, 2004 9:02 pm
by salty78
No prob. I had the same problem as you. I looked at the error closely and went to the file throwing the errors. That's where I realized I had to go back and pay closer attention to the install file. I'm glad it's working for you now.

:D

Posted: Sun Jun 27, 2004 7:50 am
by Andrew Clarkson
Hmmm - when I click either of thje buttons to pick the source and destination thread, I get the following error...

Code: Select all

Template->make_filename(): Error - file does not exist
Thanks in advance!

Posted: Wed Jul 14, 2004 4:56 pm
by Shof515
Warning: init_userprefs(./includes/lang_extend_mac): failed to open stream: No such file or directory in /home/shof515/public_html/forum/includes/functions.php on line 267

Warning: init_userprefs(): Failed opening './includes/lang_extend_mac' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/shof515/public_html/forum/includes/functions.php on line 267
I get that when i try and install this mod