[2.0.19] Forum Icon with ACP Control

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in here. No new MODs will be accepted into the MOD Database for phpBB2
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.

Rating:

Excellent!
36
60%
Very Good
14
23%
Good
6
10%
Fair
2
3%
Poor
2
3%
 
Total votes: 60

ycl6
Translator
Posts: 5696
Joined: Sat Feb 15, 2003 10:35 am
Location: Taiwan
Contact:

Re: [2.0.19] Forum Icon with ACP Control

Post by ycl6 » Thu Nov 01, 2007 11:58 am

Limun

Many MODs require additional tables or data fields in the database to store data, and in this case, this MOD requires an additional data field "forum_icon" in the "phpbb_forums" table in your database.

Most likely you will be using MySQL database with phpmyadmin. There's a KB article that teaches you the basics to SQL query execution in phpmyadmin. If you don't understand how to maintain/use your database, you should contact your web host.

~Mac

User avatar
PHIL63
Registered User
Posts: 14
Joined: Fri Oct 26, 2007 2:53 pm

Re: [2.0.19] Forum Icon with ACP Control

Post by PHIL63 » Thu Nov 01, 2007 2:10 pm

If you want that forum icons with ACP control AND Simple Subforum works together, look here :
http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 8#p2866868
Now I have icons in subforums.

krijo
Registered User
Posts: 77
Joined: Mon Dec 24, 2007 10:07 pm

Re: [2.0.19] Forum Icon with ACP Control

Post by krijo » Wed Jan 02, 2008 7:20 pm

having porblem with the icon dosent shows up on forum index. any help please?

this is my index_body.tpl

Code: Select all

<!-- mod : Loewen Enterprise - Donation MOD -->
<table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2" border="0" align="center">
  <tr> 
	<td align="left" valign="bottom"><span class="gensmall">
	<!-- BEGIN switch_user_logged_in -->
	{LAST_VISIT_DATE}<br />
	<!-- END switch_user_logged_in -->
	{CURRENT_TIME}<br /></span><span class="nav"><a href="{U_INDEX}" class="nav">{L_INDEX}</a></span></td>
	<td align="right" valign="bottom" class="gensmall">
		<!-- BEGIN switch_user_logged_in -->
		<a href="{U_SEARCH_UNAPPROVED}" class="gensmall">{L_SEARCH_UNAPPROVED}</a><br /><a href="{U_SEARCH_NEW}" class="gensmall">{L_SEARCH_NEW}</a><br /><a href="{U_SEARCH_SELF}" class="gensmall">{L_SEARCH_SELF}</a><br />
		<!-- END switch_user_logged_in -->
		<a href="{U_SEARCH_UNANSWERED}" class="gensmall">{L_SEARCH_UNANSWERED}</a></td>
  </tr>
</table>

<table width="100%" cellpadding="2" cellspacing="1" border="0" class="forumline">
  <tr> 
	<th colspan="2" class="thCornerL" height="25" nowrap="nowrap">&nbsp;{L_FORUM}&nbsp;</th>
	<th width="50" class="thTop" nowrap="nowrap">&nbsp;{L_TOPICS}&nbsp;</th>
	<th width="50" class="thTop" nowrap="nowrap">&nbsp;{L_POSTS}&nbsp;</th>
	<th width="50" class="thTop" nowrap="nowrap">&nbsp;{L_VIEWS}&nbsp;</th>

	
	<th class="thCornerR" nowrap="nowrap">&nbsp;{L_LASTPOST}&nbsp;</th>
  </tr>
  <!-- BEGIN catrow -->
  <tr> 
	<td class="catLeft" colspan="2" height="28"><span class="cattitle"><a href="{catrow.U_VIEWCAT}" class="cattitle">{catrow.CAT_DESC}</a></span></td>
	<td class="rowpic" colspan="4" align="right">&nbsp;</td>
  </tr>
  <!-- BEGIN forumrow -->
  <!-- IF ! forumrow.PARENT -->


  <tr> 
	<td class="row1" width="100%" height="50"><table width="100%" cellpadding="2" cellspacing="0" border="0">
		<tr><td><a href="{catrow.forumrow.U_VIEWFORUM}" class="forumlink">{catrow.forumrow.FORUM_ICON_IMG}</a></td>
			<td width="100%"><span class="forumlink"><a href="{catrow.forumrow.U_VIEWFORUM}" class="forumlink">{catrow.forumrow.FORUM_NAME}</a><br />
  				</span> <span class="genmed">{catrow.forumrow.FORUM_DESC}<br />
  				</span><span class="gensmall">{catrow.forumrow.L_MODERATOR} {catrow.forumrow.MODERATORS}</span>
					<td class="row2" align="center" valign="middle" height="50"><span class="gensmall">{catrow.forumrow.TOTAL_POSTS}</span></td>
	<td class="row2" align="center" valign="middle" height="50"><span class="gensmall">{catrow.forumrow.FORUM_VIEWS}</span></td>
  			</td>
<!-- IF catrow.forumrow.MODERATORS --><span class="gensmall">{catrow.forumrow.L_MODERATOR} {catrow.forumrow.MODERATORS}<br /></span>	<td class="row2" align="center" valign="middle" height="50"><span class="gensmall">{catrow.forumrow.TOTAL_TOPICS}</span></td>
<!-- ENDIF -->
	  <!-- BEGIN sub --><!-- DEFINE $HAS_SUB = 1 --><!-- IF catrow.forumrow.sub.NUM > 0 -->, <!-- ELSE --><span class="genmed">{L_SUBFORUMS}: <!-- ENDIF -->{catrow.forumrow.sub.LAST_POST_SUB} <a href="{catrow.forumrow.sub.U_VIEWFORUM}" <!-- IF catrow.forumrow.sub.UNREAD -->class="topic-new"<!-- ENDIF --> title="{catrow.forumrow.sub.FORUM_DESC_HTML}">{catrow.forumrow.sub.FORUM_NAME}</a><!-- END sub -->
	  <!-- IF $HAS_SUB --></span><!-- UNDEFINE $HAS_SUB --><!-- ENDIF -->

  	</table></td>



	<td class="row2" align="center" valign="middle" height="50" nowrap="nowrap"> <span class="gensmall">{catrow.forumrow.LAST_POST}</span></td>
  </tr>
  <!-- ENDIF -->


  <!-- END forumrow -->
  <!-- END catrow -->
</table>

<table width="100%" cellspacing="0" border="0" align="center" cellpadding="2">
  <tr> 
 	<td align="left">
 	<!-- BEGIN switch_user_logged_in -->
 		<span class="gensmall"><a href="{U_MARK_READ}" class="gensmall">{L_MARK_FORUMS_READ}</a></span>
 	<!-- END switch_user_logged_in -->
 	</td>
	<td align="right"><span class="gensmall">{S_TIMEZONE}</span></td>
  </tr>
</table>

<table width="100%" cellpadding="3" cellspacing="1" border="0" class="forumline">
  <tr> 
	<td class="catHead" colspan="2" height="28"><span class="cattitle"><a href="{U_VIEWONLINE}" class="cattitle">{L_WHO_IS_ONLINE}</a></span></td>
  </tr>
  <tr> 
	<td class="row1" align="center" valign="middle" rowspan="2"><img src="templates/subSilver/images/whosonline.gif" alt="{L_WHO_IS_ONLINE}" /></td>
	<td class="row1" align="left" width="100%"><span class="gensmall">{TOTAL_POSTS}<br />{TOTAL_USERS}<br />{NEWEST_USER}</span>
	</td>
  </tr>
  <tr> 
	<td class="row1" align="left"><span class="gensmall">{TOTAL_USERS_ONLINE} &nbsp; [ {L_WHOSONLINE_ADMIN} ] &nbsp; [ {L_WHOSONLINE_MOD} ]<br />{RECORD_USERS}<br />{LOGGED_IN_USER_LIST}</span></td>
  </tr>
  <!-- BEGIN birthdays -->
  <tr>
	<td class="catHead" colspan="2" height="28"><span class="cattitle">{L_TODAYS_BIRTHDAYS}</span></td>
  </tr>
  <tr> 
	<td class="row1" colspan="2"><table cellpadding="0" cellspacing="0" border="0">
		<tr>
			<td align="center" valign="middle" style="padding-right: 3px"><img src="templates/subSilver/images/icon_birthday.gif" alt="{L_VIEW_BIRTHDAYS}" /></td>
			<td align="left" width="100%">
			  <span class="gensmall">{BIRTHDAYS}
			  <!-- BEGIN upcoming -->
			  <br />{UPCOMING}
			  <!-- END upcoming -->
			  </span>
			</td>
	  	</tr>
	</table></td>
  </tr>
  <!-- END birthdays -->
  <tr> 
	<td class="catHead" colspan="2" height="28"><span class="gensmall">{L_LW_LAST_DONORS}</span></span></td>
  </tr>
  <tr> 
	<td class="row1" colspan="2" align="left" width="100%"><span class="gensmall">{LW_LAST_DONORS}</span></td>
  </tr>  
</table>

<table width="100%" cellpadding="1" cellspacing="1" border="0">
<tr>
	<td align="left" valign="top"><span class="gensmall">{L_ONLINE_EXPLAIN}</span></td>
</tr>
</table>

<!-- BEGIN switch_user_logged_out -->
<form method="post" action="{S_LOGIN_ACTION}">
  <table width="100%" cellpadding="3" cellspacing="1" border="0" class="forumline">
	<tr> 
	  <td class="catHead" height="28"><a name="login"></a><span class="cattitle">{L_LOGIN_LOGOUT}</span></td>
	</tr>
	<tr> 
	  <td class="row1" align="center" valign="middle" height="28"><span class="gensmall">{L_USERNAME}: 
		<input class="post" type="text" name="username" size="10" />
		&nbsp;&nbsp;&nbsp;{L_PASSWORD}: 
		<input class="post" type="password" name="password" size="10" maxlength="32" />
		<!-- BEGIN switch_allow_autologin -->
		&nbsp;&nbsp; &nbsp;&nbsp;{L_AUTO_LOGIN} 
		<input class="text" type="checkbox" name="autologin" />
		<!-- END switch_allow_autologin -->
		&nbsp;&nbsp;&nbsp; 
		<input type="submit" class="mainoption" name="login" value="{L_LOGIN}" />
		</span> </td>
	</tr>
  </table>
</form>
<!-- END switch_user_logged_out -->

<br clear="all" />

<table cellspacing="3" border="0" align="center" cellpadding="0">
  <tr> 
	<td width="20" align="center"><img src="templates/subSilver/images/folder_new_big.gif" alt="{L_NEW_POSTS}"/></td>
	<td><span class="gensmall">{L_NEW_POSTS}</span></td>
	<td>&nbsp;&nbsp;</td>
	<td width="20" align="center"><img src="templates/subSilver/images/folder_big.gif" alt="{L_NO_NEW_POSTS}" /></td>
	<td><span class="gensmall">{L_NO_NEW_POSTS}</span></td>
	<td>&nbsp;&nbsp;</td>
	<td width="20" align="center"><img src="templates/subSilver/images/folder_locked_big.gif" alt="{L_FORUM_LOCKED}" /></td>
	<td><span class="gensmall">{L_FORUM_LOCKED}</span></td>
  </tr>
</table>

krijo
Registered User
Posts: 77
Joined: Mon Dec 24, 2007 10:07 pm

Re: [2.0.19] Forum Icon with ACP Control

Post by krijo » Fri Jan 04, 2008 6:42 pm

any help plz :?

User avatar
Freitag
Registered User
Posts: 143
Joined: Mon Jul 11, 2005 10:17 pm

Re: [2.0.19] Forum Icon with ACP Control

Post by Freitag » Mon Jan 07, 2008 7:19 am

I am in the process of porting my random icon change to this MOD to the phpBB3 code since some found it useful.

It is not yet in proper MODX format but is available as an ALPHA level code.

You can see it in action here on a board I sometimes assist with.
No clever .sig here

JAMEEL225
Registered User
Posts: 70
Joined: Sun Mar 25, 2007 7:01 pm

Re: [2.0.19] Forum Icon with ACP Control

Post by JAMEEL225 » Sun Jan 13, 2008 8:24 pm

hello

ur given link not working plz repair the link

thanks

User avatar
Freitag
Registered User
Posts: 143
Joined: Mon Jul 11, 2005 10:17 pm

Re: [2.0.19] Forum Icon with ACP Control

Post by Freitag » Sun Jan 13, 2008 9:08 pm

JAMEEL225 wrote:hello

ur given link not working plz repair the link

thanks
All 3 links work just fine. Which one were you having difficulty with?
No clever .sig here

pois26
Registered User
Posts: 1
Joined: Sat Feb 09, 2008 11:01 am

Re: [2.0.19] Forum Icon with ACP Control

Post by pois26 » Sat Feb 09, 2008 11:09 am

hello,

I've installed the mod , it works correctly when I put just one icon , but when i want to put another icon , there is an error :
Couldn't insert row in forums table

DEBUG MODE

SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ''0, 0, 0, 1, 1, 1, 1, 3, 3, 1, 1)' at line 2

INSERT INTO phpbb_forums (forum_id, forum_name, cat_id, forum_desc, forum_order, forum_status, forum_icon, prune_enable, auth_view, auth_read, auth_post, auth_reply, auth_edit, auth_delete, auth_sticky, auth_announce, auth_vote, auth_pollcreate) VALUES ('2', 'forum', 2, 'forumi', 10, 0, '/images/lucky.png', '0, 0, 0, 1, 1, 1, 1, 3, 3, 1, 1)

Line : 409
File : admin_forums.php

Can you help me to solve this problem , i've tried in mysql but with not sucess.
(sorry, perhaps my english is bad , because i'm french , im sorry)

bye, Francis

User avatar
Brf
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 51889
Joined: Tue May 10, 2005 7:47 pm
Location: {postrow.POSTER_FROM}
Contact:

Re: [2.0.19] Forum Icon with ACP Control

Post by Brf » Sat Feb 09, 2008 12:45 pm

You have an extra ' in there.

User avatar
Techit
Registered User
Posts: 174
Joined: Sun Jun 08, 2003 7:54 pm
Location: Durham - England
Contact:

Re: [2.0.19] Forum Icon with ACP Control

Post by Techit » Sun Jun 15, 2008 3:00 pm

I installed this successfully, great little mod... but one thing im after, is there any way that you can choose what you have the image link going to....

On my forum, i have like sponsors of each forum, the image icon is the sponsors banner. I would like the icon to go to the sponsor's website upon click, not the thread section.

Cheers

James
Name: James Simpson
Websites: Swift Owners :: James Simpson

User avatar
Zaid
Registered User
Posts: 590
Joined: Thu Nov 08, 2007 2:06 pm
Location: South Pacific Ocean

Re: [2.0.19] Forum Icon with ACP Control

Post by Zaid » Sat Jun 21, 2008 1:33 pm

mod seems to work but IT IS NOT compatible with Subforums Mod?

i cant get the image to appear next to the subforums ?

Post Reply

Return to “[2.0.x] MOD Database Releases”