[2.0.19] Forum Icon with ACP Control

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in here. No new MODs will be accepted into the MOD Database for phpBB2
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.

Rating:

Excellent!
36
60%
Very Good
14
23%
Good
6
10%
Fair
2
3%
Poor
2
3%
 
Total votes: 60

User avatar
Brf
Support Team Member
Support Team Member
Posts: 51908
Joined: Tue May 10, 2005 7:47 pm
Location: {postrow.POSTER_FROM}
Contact:

Post by Brf »

Try putting in:

Code: Select all

templates/RedSilver_C/images/folder_big.gif
since I know for sure that image is there.

That logo.gif is not where you say it is:
The requested URL /test platform/images/logo.gif was not found on this server.

User avatar
srm99
Registered User
Posts: 97
Joined: Thu Nov 02, 2006 4:02 am

Post by srm99 »

that works thankyou i will try some other pics and report back thankyou vmuch

User avatar
srm99
Registered User
Posts: 97
Joined: Thu Nov 02, 2006 4:02 am

Post by srm99 »

i put a image in that same folder and called 1234.gif

and then tried templates/RedSilver_C/images/1234.gif

it failed again why

User avatar
srm99
Registered User
Posts: 97
Joined: Thu Nov 02, 2006 4:02 am

Post by srm99 »

do i have to do something to sql again

User avatar
srm99
Registered User
Posts: 97
Joined: Thu Nov 02, 2006 4:02 am

Post by srm99 »

ok i tried to mod folder_big.gif and changed pic and put it back and the folder pic comes up not the edited version

ycl6
Translator
Posts: 5696
Joined: Sat Feb 15, 2003 10:35 am
Location: Taiwan
Contact:

Post by ycl6 »

First one is working, isn't it

Code: Select all

      <tr><td><a href="viewforum.php?f=1&sid=4a3403119488c31dcf2f2e354fcf8726" class="forumlink"><img src="./templates/RedSilver_C/images/folder_big.gif" alt="Test Forum 1" title="Test Forum 1" border="0" /></a></td>
Your input for second image is wrong again

Code: Select all

      <tr><td><a href="viewforum.php?f=2&sid=5492e08501d0a5dc14d05caeba2bff6a" class="forumlink"><img src="./"http:/3d-downunder.com/logo.gif" alt="test 1233 " title="test 1233 " border="0" /></a></td>
~Mac

ycl6
Translator
Posts: 5696
Joined: Sat Feb 15, 2003 10:35 am
Location: Taiwan
Contact:

Post by ycl6 »

Plastikk wrote: Is there a code to make this work on only the index and nothing else?, if so also maybe to overlap the previous forums icons?

PHOTOSHOPED PICTURE OF OVERLAP:
http://img252.imageshack.us/img252/9466/eeeenn1.gif

This MOD doesn't do what you are asking.

~Mac

User avatar
srm99
Registered User
Posts: 97
Joined: Thu Nov 02, 2006 4:02 am

Post by srm99 »

sorry it was what i was doing i was a dumbass wrong template .
thankyou all it working on redsilver theme now.

Plastikk
Registered User
Posts: 86
Joined: Wed Jan 10, 2007 9:08 pm
Contact:

Post by Plastikk »

oh I know this MOD probaply cannot overlap Icons BUT I am 100% posative this mod can work on the index page only.

Plastikk
Registered User
Posts: 86
Joined: Wed Jan 10, 2007 9:08 pm
Contact:

Post by Plastikk »

I tried myself to install this mod on ftp. and it seemed that almost 5 or 6 diffrent "finds" were missing therefor I looked with my own two eyes through pages of code and still didnt find it... afterwards completely ruining my admin cp. help please possibly backup files?

groovez
Registered User
Posts: 38
Joined: Wed Jul 19, 2006 5:43 am

Post by groovez »

i can set logos to forums, but they dont show up :/

no errors

only one critical error in step 3 of easymod

something with disk quota :/

any1?

bartezas16
Registered User
Posts: 59
Joined: Tue Mar 28, 2006 4:06 pm

Post by bartezas16 »

I installed this mod but my forum resizes and it look werry fair...So in my index_body.tpl file doesnt some lines what can i do?here is my index_body.tpl (my template is fusion_expanded)

Code: Select all


     <!-- top table setup -->
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"  width="100%" align="center" background="templates/fusion_expanded/images/cat_back.gif">
  <tr>
    <td width="150" height="27" align="left" valign="bottom">
    <img border="0" src="templates/fusion_expanded/images/cat_top_ls.gif" width="150" height="27"></td>
    <td width="100%" align="center">
<span class="cattitle">- |Forum Stats| -</span></td>
     <td width="150" height="27" align="right" valign="top">
    <img border="0" src="templates/fusion_expanded/images/cat_top_rs.gif" width="150" height="27"></td>
  </tr>
</table>
        <!-- End top table setup -->

<table width="100%" cellpadding="4" cellspacing="1" border="0" class="forumline">
  <tr> 

	<td bgcolor="#36383F" align="left" valign="bottom"><span class="gensmall">
	{TOTAL_USERS}, {TOTAL_POSTS}<br />
	{NEWEST_USER}
	</span></td>
	<td bgcolor="#36383F" align="right" valign="bottom"><span class="gensmall">
	<a href="{U_SEARCH_NEW}" class="gensmall">{L_SEARCH_NEW}</a><br />
	{CURRENT_TIME}<br />
	<!-- BEGIN switch_user_logged_in -->
	{LAST_VISIT_DATE}<br />
	<!-- END switch_user_logged_in -->

</span></td>

</tr>
<!-- Start add - Last visit MOD -->
<tr> 
	<td class="row1" align="left"><span class="gensmall">{L_USERS_TODAY}&nbsp;{L_USERS_LASTHOUR}<br />{USERS_TODAY_LIST}</br></span></td>    
</tr> 
<!-- Start add - Last visit MOD -->
<tr>
<td align="center" background="templates/fusion_expanded/images/cat_back.gif" colspan="2" style="border-top: 1px solid #181B16"><font face="verdana,arial,helvetica" size="1" color="#0B2943"><b><a href="{U_VIEWONLINE}" class="cattitle">{L_WHO_IS_ONLINE}</a></b> </font>
</td>
</tr><tr>
	<td style="border-top: 1px solid #181B16" colspan="2" bgcolor="#36383F" align="left"><span class="gensmall"><b>{COLOR_GROUPS_LIST}</b></span></td>
</tr><tr>
	<td colspan="2" bgcolor="#36383F" align="left"><span class="gensmall">{LOGGED_IN_USER_LIST}</span></td>
  </tr>
</table>

  <!-- bottom table setup -->
    <table height="14" width="100%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
      <tr>
        <td width="60" height="14" align="left" valign="top">
        <img src="templates/fusion_expanded/images/ls_main_table_bottom.gif" width="60" height="14"></td>
        <td height="14" width="100%" background="templates/fusion_expanded/images/extended_main_table_bottom.gif"><img src="templates/fusion_expanded/images/clear.gif" width="100%" height="14"></td>
        <td width="60" height="14" align="right" valign="top">
            <img border="0" src="templates/fusion_expanded/images/rs_main_table_bottom.gif" width="60" height="14"></td>
      </tr>
    </table>
  <!-- End bottom table setup -->

<br />

  <!-- BEGIN catrow -->
     <!-- top table setup -->
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"  width="100%" align="center" background="templates/fusion_expanded/images/cat_back.gif">
  <tr>
    <td width="150" height="27" align="left" valign="bottom">
    <img border="0" src="templates/fusion_expanded/images/cat_top_ls.gif" width="150" height="27"></td>
    <td width="100%" align="center">
<span class="cattitle"><a href="{catrow.U_VIEWCAT}" class="cattitle">{catrow.CAT_DESC}</a></span></td>
     <td width="150" height="27" align="right" valign="top">
    <img border="0" src="templates/fusion_expanded/images/cat_top_rs.gif" width="150" height="27"></td>
  </tr>
</table>
        <!-- End top table setup -->

<table width="100%" cellpadding="4" cellspacing="1" border="0" bgcolor="#000000">
  <tr> 
	<th class="thCornerL" height="10" nowrap="nowrap">&nbsp;</th>
	<th class="thCornerL" height="10" nowrap="nowrap" align="left">&nbsp;{L_FORUM}&nbsp;</th>
	<th width="50" class="thTop" nowrap="nowrap">&nbsp;{L_TOPICS}&nbsp;</th>
	<th width="50" class="thTop" nowrap="nowrap">&nbsp;{L_POSTS}&nbsp;</th>
	<th class="thCornerR" nowrap="nowrap">&nbsp;{L_LASTPOST}&nbsp;</th>
  </tr>
  <!-- BEGIN forumrow -->
  <tr> 
	<td class="row1" align="center" valign="middle"><img src="{catrow.forumrow.FORUM_FOLDER_IMG}" width="22" height="26" alt="{catrow.forumrow.L_FORUM_FOLDER_ALT}" title="{catrow.forumrow.L_FORUM_FOLDER_ALT}" /></td>
	<td class="row2" width="100%"><span class="forumlink"> <a href="{catrow.forumrow.U_VIEWFORUM}" class="forumlink">{catrow.forumrow.FORUM_NAME}</a><br />
	  </span> <span class="genmed">{catrow.forumrow.FORUM_DESC}<br />
	  	  </span><span class="gensmall">{catrow.forumrow.L_MODERATOR} {catrow.forumrow.MODERATORS}</span>
	  <!-- BEGIN switch_attached_forums -->
	  <!-- BEGIN br -->
	  <br />
	  <!-- END br -->
	  <span class="gensmall"><b>{catrow.forumrow.switch_attached_forums.L_ATTACHED_FORUMS}:</b>
	       <!-- BEGIN attached_forums -->
	        <a class="nav" href="{catrow.forumrow.switch_attached_forums.attached_forums.U_VIEWFORUM}"><img alt="{catrow.forumrow.switch_attached_forums.attached_forums.L_FORUM_IMAGE}" border="0" src="{catrow.forumrow.switch_attached_forums.attached_forums.FORUM_IMAGE}" title="{catrow.forumrow.switch_attached_forums.attached_forums.L_FORUM_IMAGE}" />{catrow.forumrow.switch_attached_forums.attached_forums.FORUM_NAME}</a>
	       <!-- END attached_forums -->
	  <span class="genmed">
	  <!-- END switch_attached_forums -->
</td>
	<td class="row1" align="center" valign="middle"><span class="gensmall">{catrow.forumrow.TOPICS}</span></td>
	<td class="row2" align="center" valign="middle"><span class="gensmall">{catrow.forumrow.POSTS}</span></td>
	<td class="row1" align="center" valign="middle" nowrap="nowrap"> <span class="gensmall">{catrow.forumrow.LAST_POST}</span></td>
 </tr>
   <!-- END forumrow -->
</table>

  <!-- bottom table setup -->
    <table height="14" width="100%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
      <tr>
        <td width="60" height="14" align="left" valign="top">
        <img src="templates/fusion_expanded/images/ls_main_table_bottom.gif" width="60" height="14"></td>
        <td height="14" width="100%" background="templates/fusion_expanded/images/extended_main_table_bottom.gif"><img src="templates/fusion_expanded/images/clear.gif" width="100%" height="14"></td>
        <td width="60" height="14" align="right" valign="top">
            <img border="0" src="templates/fusion_expanded/images/rs_main_table_bottom.gif" width="60" height="14"></td>
      </tr>
    </table>
  <!-- End bottom table setup -->
<Br>
  <!-- END catrow -->

<!-- BEGIN switch_user_logged_in -->
     <!-- top table setup -->
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"  width="100%" align="center" background="templates/fusion_expanded/images/cat_back.gif">
  <tr>
    <td width="150" height="27" align="left" valign="bottom">
    <img border="0" src="templates/fusion_expanded/images/cat_top_ls.gif" width="150" height="27"></td>
    <td width="100%" align="center">
<span class="cattitle"><a href="privmsg.php?folder=inbox" class="cattitle">Private Messages</a></span></td>
     <td width="150" height="27" align="right" valign="top">
    <img border="0" src="templates/fusion_expanded/images/cat_top_rs.gif" width="150" height="27"></td>
  </tr>
</table>
        <!-- End top table setup -->

<table width="100%" cellpadding="4" cellspacing="1" border="0" bgcolor="#000000">
  <tr> 
	<td class="row1" width="22" align="center" valign="middle">&nbsp;</td>
	<td class="row2" align="left"><span class="gensmall">{PRIVATE_MESSAGE_INFO} - <a href="privmsg.php?folder=inbox">Inbox</a> | <a href="privmsg.php?folder=sentbox">Sentbox</a> | <a href="privmsg.php?folder=outbox">Outbox</a> | <a href="privmsg.php?folder=savebox">Savebox</a></span></td>
  </tr>
</table>

  <!-- bottom table setup -->
    <table height="14" width="100%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
      <tr>
        <td width="60" height="14" align="left" valign="top">
        <img src="templates/fusion_expanded/images/ls_main_table_bottom.gif" width="60" height="14"></td>
        <td height="14" width="100%" background="templates/fusion_expanded/images/extended_main_table_bottom.gif"><img src="templates/fusion_expanded/images/clear.gif" width="100%" height="14"></td>
        <td width="60" height="14" align="right" valign="top">
            <img border="0" src="templates/fusion_expanded/images/rs_main_table_bottom.gif" width="60" height="14"></td>
      </tr>
    </table>
  <!-- End bottom table setup -->
<!-- END switch_user_logged_in -->

<!-- mod : profile cp -->
<table width="100%" cellspacing="0" border="0" align="center" cellpadding="2">
  <tr> 
	<td align="left" valign="top"><span class="gensmall">{S_TIMEZONE}</span></td>
	<td valign="top" align="right"><span class="gensmall">
<!-- BEGIN switch_user_logged_in -->
<a href="{U_LOGIN_LOGOUT}">{L_LOGIN_LOGOUT}</a> | 
<!-- END switch_user_logged_in -->
<a href="{U_MARK_READ}" class="gensmall">{L_MARK_FORUMS_READ}</a></span><br><br></td>
  </tr>

<!-- BEGIN switch_happy_birthday -->
<br />
<table width="100%" cellpadding="3" cellspacing="1" border="0" class="forumline">
  <tr>
	<td class="catHead" colspan="2" height="28"><span class="cattitle">{L_HAPPY_BIRTHDAY}</span></td>
  </tr>
  <tr>
	<td class="row1" align="center" valign="middle"><img src="{HAPPY_BIRTHDAY_IMG}" alt="{L_HAPPY_BIRTHDAY}" /></td>
	<td class="row1" align="left" width="100%"><span class="gensmall">&nbsp;{HAPPY_BIRTHDAY_FELLOWS}&nbsp;</span></td>
  </tr>
</table>
<!-- END switch_happy_birthday -->
<!-- BEGIN switch_user_logged_out -->
<form method="post" action="{S_LOGIN_ACTION}">
	<tr> 
	  <td colspan="2" align="right" valign="middle" height="28"><span class="gensmall">
		<input class="post" type="text" name="username" size="10" />
		<input class="post" type="password" name="password" size="10" maxlength="32" />
		<input type="submit" class="mainoption" name="login" value="{L_LOGIN}" /><br />
		<input class="text" type="checkbox" name="autologin" />&nbsp;{L_AUTO_LOGIN} 
		</span> </td>
	</tr>
  </table>
</form>
<!-- END switch_user_logged_out -->

<br clear="all" />

<table cellspacing="0" border="0" align="center" cellpadding="5" class="forumline2">
  <tr> 
	<td width="28" align="center"><img src="templates/fusion_expanded/images/on.gif" alt="{L_NEW_POSTS}"/></td>
	<td><span class="gensmall">{L_NEW_POSTS}</span></td>
	<td>&nbsp;&nbsp;</td>
	<td width="28" align="center"><img src="templates/fusion_expanded/images/off.gif" alt="{L_NO_NEW_POSTS}" /></td>
	<td><span class="gensmall">{L_NO_NEW_POSTS}</span></td>
	<td>&nbsp;&nbsp;</td>
	<td width="28" align="center"><img src="templates/fusion_expanded/images/lock.gif" alt="{L_FORUM_LOCKED}" /></td>
	<td><span class="gensmall">{L_FORUM_LOCKED}</span></td>
  </tr>
</table>

Plz help add these lines

Code: Select all

# 
#-----[ OPEN ]------------------------------------------ 
# 
templates/subSilver/index_body.tpl

# 
#-----[ FIND ]------------------------------------------ 
# 
	<th colspan="2" class="thCornerL" height="25" nowrap="nowrap">&nbsp;{L_FORUM}&nbsp;</th>

# 
#-----[ IN-LINE FIND ]------------------------------------------ 
#
colspan="2"

# 
#-----[ REPLACE WITH ]------------------------------------------ 
# 
colspan="3"

# 
#-----[ FIND ]------------------------------------------ 
#
	<td class="catLeft" colspan="2" height="28"><span class="cattitle"><a href="{catrow.U_VIEWCAT}" class="cattitle">{catrow.CAT_DESC}</a></span></td>

# 
#-----[ IN-LINE FIND ]------------------------------------------ 
#
colspan="2"

# 
#-----[ REPLACE WITH ]------------------------------------------ 
#
colspan="3"

# 
#-----[ FIND ]------------------------------------------ 
#
	<td class="row1" align="center" valign="middle" height="50"><img src="{catrow.forumrow.FORUM_FOLDER_IMG}" width="46" height="25" alt="{catrow.forumrow.L_FORUM_FOLDER_ALT}" title="{catrow.forumrow.L_FORUM_FOLDER_ALT}" /></td>

# 
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------------ 
#
	<td class="row1" align="center" valign="middle" height="50">{catrow.forumrow.FORUM_ICON_IMG}</td>

bartezas16
Registered User
Posts: 59
Joined: Tue Mar 28, 2006 4:06 pm

Post by bartezas16 »

So.....

Avinitlarge
Registered User
Posts: 61
Joined: Tue Nov 11, 2003 8:33 am
Location: Rotherham, England
Contact:

Post by Avinitlarge »

When I enter the SQL line in myadmin, I get this error

Code: Select all

Error
SQL query: 

ALTER TABLE wwwmonde_phpbb1 ADD forum_icon VARCHAR( 255 ) DEFAULT NULL 

MySQL said:  

#1146 - Table 'wwwmonde_phpbb1.wwwmonde_phpbb1' doesn't exist 

Avinitlarge
Registered User
Posts: 61
Joined: Tue Nov 11, 2003 8:33 am
Location: Rotherham, England
Contact:

Post by Avinitlarge »

doesnt matter, Ive sorted it :D

Post Reply

Return to “[2.0.x] MOD Database Releases”