[beta] EasyMOD v0.4.0

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in here. No new MODs will be accepted into the MOD Database for phpBB2
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.
Locked
Gaeany
Registered User
Posts: 29
Joined: Tue Aug 17, 2004 8:08 pm

Post by Gaeany » Tue Aug 31, 2004 8:53 pm

I want to start by saying thank you for this mod! It has made my life so much easier the past few days.

So here's my question. I installed the PCP mod, and the quick reply mod (did that one by hand), then I installed the Attach mod. But I got an error so I thought I must have screwed it up. So, because of this, I went to the backup that I had saved of the board. Today I figured out my error and felt really stupid when I saw what I could have done to fix it. :oops: Once I realized what I had done wrong, I tried to install the attach mod with easy mod and it's telling me it's already processed. Is there a file, or a log that I can delete the "processed" notation, so I can install the attach mod?

BatteriesIncluded
Registered User
Posts: 10
Joined: Tue Aug 26, 2003 5:27 pm

Post by BatteriesIncluded » Wed Sep 01, 2004 12:18 am

Nuttzy99 wrote:
BatteriesIncluded wrote:So perhaps the password is incorrect BUT I'm using the one that the board emailed to me... what now?
I believe there is an "I forgot my password" function ;)

-Nuttzy :cool:


Yep, I guess you feel that you have to mention the obvious BUT that is EXACTLY what I said. "I'm using the one that the board emailed to me". I'm just not bothering to try anymore. You will eventually find the problem and fix it and I'll try again sometime in the future.

User avatar
webmacster87
Former Team Member
Posts: 3758
Joined: Fri Jun 11, 2004 2:30 am
Location: San Mateo, CA
Name: Douglas Bell
Contact:

Post by webmacster87 » Wed Sep 01, 2004 1:14 am

You could perhaps try registering with a different e-mail address?

Try signing up for a free Yahoo! Mail account or something and set it to redirect e-mail to your current address.

Then, register with area51 with the new account.

I did this because I had the same problem with SpellingCow forums! :-)

Oh, and by the way, the link to Area51 Forums (and the REAL home of EasyMOD) is http://area51.phpbb.com/phpBB22/ (NOTE: The forums ARE a phpBB 2.1.x testing board and are NOT guaranteed to work!)

KiggD
Registered User
Posts: 7
Joined: Wed Sep 01, 2004 11:46 pm
Contact:

Post by KiggD » Thu Sep 02, 2004 11:20 am

Hi,

I have been trying to install your easymod for the past WEEK.
I keep running into problems!

1. Which files do I need to modify permissions for? I gave all permissions for my entire folder.
2. When I try FTP, it keep saying my directory location is wrong and couldn't find the file.
My boards are: http://www.k2xl.com/boards/go/phpBB2 . What would be the root directory?

Danny

Gaeany
Registered User
Posts: 29
Joined: Tue Aug 17, 2004 8:08 pm

Post by Gaeany » Thu Sep 02, 2004 1:42 pm

KiggD wrote: Hi,

I have been trying to install your easymod for the past WEEK.
I keep running into problems!

1. Which files do I need to modify permissions for? I gave all permissions for my entire folder.
2. When I try FTP, it keep saying my directory location is wrong and couldn't find the file.
My boards are: http://www.k2xl.com/boards/go/phpBB2 . What would be the root directory?

Danny


I had problems with this too, until I found out that the root directory is which ever folder that your files are stored on for your host. So for me it was httpdocs/foldernamehere for example. I hope this helps!

KiggD
Registered User
Posts: 7
Joined: Wed Sep 01, 2004 11:46 pm
Contact:

Post by KiggD » Thu Sep 02, 2004 9:22 pm

Hold on, so what would it be for me if my url is

www.k2xl.com/boards/go/phpBB2

This is the error message I get now:
EM installer v0.1.13 wrote: phpBB version: 2.0.8
Working Dir: /home/virtual/site24/fst/var/www/html/boards/go/phpBB2/admin/mods/easymod
Install Step: 4
Mode:
The Error wrote:
Critical Error: Unable to complete writing of post process file.
Function Trace: main[4]->modio_close[1]->Function Trace: main[3]->modio_move[2]

FTP ERROR: could not change directory to [templates/chunkstyle/images]
Current dir: [/var/www/html/boards/go/phpBB2/templates/subSilver/admin]

Secondary Error - Critical
FTP ERROR: could not change directory to [admin/mods/easymod/]


Permissions: (including system errors)

read access :: OK
write access :: OK
root path write :: No
chmod access :: No
unlink access :: No
mkdir access :: No
tmp path write :: No
FTP extension :: OK
Safe Mode :: ON
copy access :: No



Recommendations:
write: server
move: automated FTP

Selected settings:
write: ftpb
move: ftpa
ftp dir: mainwebsite_html/boards/go/phpBB2
ftp host: localhost
ftp debug: true
ftp ext: fsock
ftp cache: true

CWD Listing:

Code: Select all

drwxrwxrwx . 
drwxrwxrwx .. 
drwxrwxrwx includes 
drwxr−xr−x _vti_cnf 
−rwxrwxrwx admin_easymod_functions.php 
−r−xr−xr−x easymod.gif 
−rwxrwxrwx easymod_install.php 
−rwxrwxrwx lang_easymod.php 
drwxr−xr−x _derived 
drwxrwxrwx admin 
drwxr−xr−x em_includes 
drwxr−xr−x templates 
−rwxrwxrwx easymod_display_functions.php 
drwxrwxrwx processed 
drwxrwxrwx backups 
Warning: Missing argument 7 for test_ftp() in /home/virtual/site24/fst/var/www/html/boards/go/phpBB2/admin/mods/easymod/em_includes/em_ftp.php on line 34

Testing FTP access...
Trying to connect to localhost:21 ...
220 ProFTPD FTP Server ready.
Connected to remote host "localhost:21"
> USER kiggyd123@k2xl.com
331 Password required for kiggyd123@k2xl.com.
> PASS ********
230 User kiggyd123@k2xl.com logged in.
Authentication succeeded
1) Logged in successfully
> PWD
257 "/home/kiggyd123" is current directory.
PWD: /home/kiggyd123
> PASV
227 Entering Passive Mode (127,0,0,1,194,15).
> NLST
Trying to 127.0.0.1:49679 ...
150 Opening ASCII mode data connection for file list
Connected to remote host
Disconnected from remote host
mainwebsite_html
mainwebsite_cgi
mail
mainwebsite_perl
226 Transfer complete.
Dir listing: (5 files being listed)
[mainwebsite_html]
[mainwebsite_cgi]
[mail]
[mainwebsite_perl]
[]
> CWD mainwebsite_html/boards/go/phpBB2/admin/mods/easymod
250 CWD command successful.
> PWD
257 "/var/www/html/boards/go/phpBB2/admin/mods/easymod" is current directory.
2) CD to EasyMOD path successfully
> TYPE I
200 Type set to I
> PASV
227 Entering Passive Mode (127,0,0,1,194,17).
> STOR ../../../easymod.gif
Trying to 127.0.0.1:49681 ...
150 Opening BINARY mode data connection for ../../../easymod.gif
Connected to remote host
Storing local file "easymod.gif" to remote file "../../../easymod.gif"
Disconnected from remote host
226 Transfer complete.
> TYPE I
200 Type set to I
> PASV
227 Entering Passive Mode (127,0,0,1,194,19).
> STOR ../../../easymod.gif
Trying to 127.0.0.1:49683 ...
150 Opening BINARY mode data connection for ../../../easymod.gif
Connected to remote host
Storing local file "easymod.gif" to remote file "../../../easymod.gif"
Disconnected from remote host
226 Transfer complete.
> DELE ../../../easymod.gif
250 DELE command successful.
3) wrote to phpBB root successfully
> QUIT
221 Goodbye.
Disconnected from remote host

FTP access test :: successful




Thanks,
Danny

Gaeany
Registered User
Posts: 29
Joined: Tue Aug 17, 2004 8:08 pm

Post by Gaeany » Thu Sep 02, 2004 9:27 pm

KiggD wrote: Hold on, so what would it be for me if my url is

www.k2xl.com/boards/go/phpBB2

Thanks,
Danny


You'd have to check the FTP software that you use. I use WS_FTP and when I log in, it shows a list of folders, like cgi_bin, httpdocs, etc. My site files are in httpdocs. I found out what to put in the FTP setup because I entered it wrong and it suggested that httpdocs was where everything was.

Try entering httpdocs/boards/go and see if that works.

User avatar
wGEric
Former Team Member
Posts: 8805
Joined: Sun Oct 13, 2002 3:01 am
Location: Friday
Name: Eric Faerber
Contact:

Post by wGEric » Thu Sep 02, 2004 10:26 pm

Nuttzy99 wrote:
Fountain of Apples wrote:As for why Nuttzy said "Support only given at area51" I don't know why. I thought this topic was here for in case area51 don't work, which it is liable to do (as, after all, it is testing software).
Nope. The purpose of this topic is to let people know a new version is out and where they can find it.

Support will not be conducted on this thread. Trying to do support in the confines of one topic is a nightmare and leads to a zillion pages.

In a perfect world, sure this could be a place to ask questions if area51 was down. But as the above posts demonstrates, people will use this topic regardless of the availiblity of area51.

I should probably lock this topic, but in case something does occur and people can't login for extend periods they can at least tell me to reenable guest posting at area51 or something.

Support will never be rendered on this topic. I've been doing this a loooong time, so trust me that I know what is best here.

-Nuttzy :cool:


No support in this topic. Locking.
Eric

User avatar
wGEric
Former Team Member
Posts: 8805
Joined: Sun Oct 13, 2002 3:01 am
Location: Friday
Name: Eric Faerber
Contact:

Post by wGEric » Mon Oct 18, 2004 9:12 pm

Since area51 is down, I will reopen this topic for support.
Eric

Graham
Former Team Member
Posts: 8462
Joined: Tue Mar 19, 2002 7:11 pm
Location: UK
Contact:

Post by Graham » Mon Oct 18, 2004 9:18 pm

With area51 currently being down, EM downloads have temporarily been made available on phpBB.com.

For more details, please see the following topic:

http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=233246
"So Long, and Thanks for All the Fish"

phpBB Useful Links: Knowledge Base | Userguide | Forum Search | MOD Database | Styles Database
My Links: Blog!

Repac
Registered User
Posts: 25
Joined: Mon Oct 04, 2004 12:44 am

Post by Repac » Tue Oct 19, 2004 12:01 am

what about an install guide, the guide was on area51, and now its down... :(

hold me...

DKing
Registered User
Posts: 751
Joined: Sat Jul 03, 2004 8:38 pm

easy mod error

Post by DKing » Tue Oct 19, 2004 12:16 pm

I try to install a mod using easy mod, right? I go to Install MODS and type the password. It shows up and I click 'Process'. Then, it says it cannot connect to my ftp. I go to the settings, and I see that the field 'FTP Server' is now replaced with the EasyMod Version (1.1.3 or something). So I put on my FTP server (I think taht's my domain) and fill in the EasyMod Version field. I go back to install, get the same error. When I go back to settings, it is incorrect again.

Please help!

Thanks
-DKing

User avatar
stickerboy
Former Team Member
Posts: 7349
Joined: Mon Mar 29, 2004 2:27 pm
Location: Airdrie, UK (127.0.0.1)
Name: Kenny Cameron
Contact:

Post by stickerboy » Tue Oct 19, 2004 5:13 pm

try setting your FTP server to 'localhost' - that's what I have mine at and it works fine :)
I'm a web-designing code-decrypting tech-support musician
|| Twitter || Flickr || BandCamp || phpBB Snippets ||
Formerly known as cherokee red

han_nuss
Registered User
Posts: 1
Joined: Tue Oct 19, 2004 8:37 pm

Post by han_nuss » Tue Oct 19, 2004 8:41 pm

*for get it..*
i made a stupid question.. i just can't read..

Jaiduh
Registered User
Posts: 4
Joined: Fri Oct 15, 2004 6:23 pm

Post by Jaiduh » Tue Oct 19, 2004 8:45 pm

i tried to reinstall easymod.. and i got this.

Code: Select all

formatted for forum posting)

[quote="EM installer v0.1.13"]
[b]phpBB version:[/b] 2.0.10
[b]Working Dir:[/b] /home/.lanai/ballaz/ballaz.com/f/admin/mods/easymod
[b]Install Step:[/b] 1
[b]Mode:[/b] 

[quote="The Error"]
[color=red]Critical Error: This version of EM has already been installed. Terminating to prevent reinstallation.

If you are trying to reinstall this version, change the EM version number from the Admin Control Panel under EasyMOD Settings. Or you could also use the EM Version Changer (by GPHemsley) found in the admin/mods/easymod/includes directory.[/color]
[/quote]

[b]Permissions:[/b] (including system errors)

read access  ::  [b][color=green]OK[/b] 
write access  ::  [b][color=green]OK[/b] 
root path write  ::  [b][color=green]OK[/b] 
chmod access  ::  [b][color=green]OK[/b] 
unlink access  ::  [b][color=green]OK[/b] 
mkdir access  ::  [b][color=green]OK[/b] 
tmp path write  ::  [b][color=green]OK[/b] 
FTP extension  ::  [b][color=green]OK[/b] 
Safe Mode  ::  [b][color=green]OFF[/b] 
copy access  ::  [b][color=green]OK[/b] 



[b]Recommendations:[/b]
[b]write:[/b] server
[b]move:[/b] copy

[b]Selected settings:[/b]
[b]write:[/b] 
[b]move:[/b] 
[b]ftp dir:[/b] /
[b]ftp host:[/b] localhost
[b]ftp debug:[/b] false
[b]ftp ext:[/b] fsock
[b]ftp cache:[/b] false

[b]CWD Listing:[/b]
[code]
drwxr−xr−x . 
drwxr−xr−x .. 
−rw−r−−r−− easymod.gif 
−rw−r−−r−− easymod_install.php 
drwxr−xr−x em_includes 
−rw−r−−r−− easymod_display_functions.php 
drwxr−xr−x includes 
−rw−r−−r−− lang_easymod.php 
drwxr−xr−x templates 

Not testing FTP since it is not being used.
[/quote] [/code]

Locked

Return to “[2.0.x] MOD Database Releases”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests