[2.0.18] Auto Cookies

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in here. No new MODs will be accepted into the MOD Database for phpBB2
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.

Rating:

Excellent!
283
73%
Very Good
30
8%
Good
22
6%
Fair
6
2%
Poor
49
13%
 
Total votes: 390

geocator
Registered User
Posts: 16242
Joined: Fri Jan 09, 2004 11:56 pm
Location: On dry land
Contact:

Post by geocator » Sat Dec 31, 2005 6:09 am

eno123 wrote: What exactly is the benefit of installing this MOD? I thought phpBB was placing cookies already? If not (or if it doesn't work), wouldn't it be good to have this MOD be included in the actual distribution as to fix that problem? Or am I being unnecessarily dense here..?


Yes phpBB already does cookies. The purpose of this is to detect the proper settings and write them to the database. It is really a support tool.

alimiyan
Registered User
Posts: 13
Joined: Sat Dec 24, 2005 9:06 pm

i am not able to login still

Post by alimiyan » Sat Dec 31, 2005 8:25 am

sir, here is my cookie setting: (i am not able to login still)
i followed ur instruction. one thing i must tell u the forum is installed on another sever and my A record is pointing to forum.hemophilia-me.org

My Current Cookie Settings:
  • Domain Name: forum.hemophilia-me.org
  • Server Port: 80
  • Script path: /forum/
  • Cookie secure: Disabled
  • Cookie domain: forum.hemophilia-me.org
  • Cookie path: /forum
  • Cookie name: forum_forum
  • Session length [ seconds ]: 3600
  • Allow automatic logins: Yes
  • Automatic login key expiry: 0

alimiyan
Registered User
Posts: 13
Joined: Sat Dec 24, 2005 9:06 pm

i am still not able to login

Post by alimiyan » Sat Dec 31, 2005 8:35 am

i am still not able to login sir:

My Current Cookie Settings:
  • Domain Name: forum.hemophilia-me.org
  • Server Port: 80
  • Script path: /forum/
  • Cookie secure: Disabled
  • Cookie domain: forum.hemophilia-me.org
  • Cookie path: /forum
  • Cookie name: forum_forum
  • Session length [ seconds ]: 3600
  • Allow automatic logins: Yes
  • Automatic login key expiry: 0

alimiyan
Registered User
Posts: 13
Joined: Sat Dec 24, 2005 9:06 pm

i am still not able to login

Post by alimiyan » Sat Dec 31, 2005 8:55 am

dear sir i am still not able to login after following ur instructions:

here is the detail:
My Current Cookie Settings:
  • Domain Name: forum.hemophilia-me.org
  • Server Port: 80
  • Script path: /forum/
  • Cookie secure: Disabled
  • Cookie domain: forum.hemophilia-me.org
  • Cookie path: /forum
  • Cookie name: forum_forum
  • Session length [ seconds ]: 3600
  • Allow automatic logins: Yes
  • Automatic login key expiry: 0

geocator
Registered User
Posts: 16242
Joined: Fri Jan 09, 2004 11:56 pm
Location: On dry land
Contact:

Post by geocator » Sat Dec 31, 2005 3:05 pm

Please start a new thread or continue you current thread in the support forum. This thread is not for phpBB support, on for specific issues with the MOD. Thanks.

thesnowgod
Registered User
Posts: 41
Joined: Sun Jul 27, 2003 2:43 pm

Post by thesnowgod » Sun Jan 01, 2006 4:58 pm

Thanks for the mod. It was exactly what I came in looking for.

Within 5 minutes I found the answer AND solved my problem.

What a great place.

aXeR
Registered User
Posts: 22
Joined: Tue Nov 16, 2004 1:21 pm

Post by aXeR » Wed Jan 04, 2006 10:50 am

Excellent mod geocator, thanks very much.

I had 2 issues, one where I would login, the forum would show me as online (in the users online section) but I'd have to login a 2nd time to actually be properly logged in - this was fixed immediately.

The second issue was involving my forum and coppermine bridging where upon viewing the gallery, after a while I would become 'logged out' hopefully this has fixed that too (only time will tell!)

Once again, thanks very much!

User avatar
StangRalle
Registered User
Posts: 35
Joined: Sat Jan 07, 2006 7:16 pm

Post by StangRalle » Sat Jan 07, 2006 8:11 pm

I do need to copy this to my free forum's root at:

http://www.freeforum101.com/forumname ??

Don't know how to do this via my ftp.

Can someone help?

Thank you

geocator
Registered User
Posts: 16242
Joined: Fri Jan 09, 2004 11:56 pm
Location: On dry land
Contact:

Post by geocator » Sun Jan 08, 2006 2:47 am

StangRalle wrote: I do need to copy this to my free forum's root at:

http://www.freeforum101.com/forumname ??

Don't know how to do this via my ftp.

Can someone help?

Thank you


Free forum hosts do not allow you to upload files. If you are having any kind of issues at all you must contact your host.

Potatis
Registered User
Posts: 51
Joined: Sun Jan 15, 2006 1:36 am
Location: Sydney, Au

Post by Potatis » Sun Jan 15, 2006 2:02 pm

Thankyou, this fixed my problem instantly. For seemingly no reason at all I suddenly could not even get on to my site to log in. Just got the cannot connect to server page.

When I got back in, I looked at the config section and saw the cookie info was the same as that which I put there before. Am I to assume this does some further correction somewhere else? Sorry if this has been answered somewhere else in the last 25 pages, but it is 1am and I need to sleep. :)


Thanks again, my site is running. :)


Doug

Homeskillet
Registered User
Posts: 231
Joined: Thu Oct 07, 2004 5:00 am
Contact:

Post by Homeskillet » Sun Jan 15, 2006 7:48 pm

I installed this mod per the instructions.

My Current Cookie Settings:
  • Domain Name: board.christianrock.net
  • Server Port: 80
  • Script path: /board/
  • Cookie secure: Disabled
  • Cookie domain: board.christianrock.net
  • Cookie path: /board
  • Cookie name: oardboar_phpbb
  • Session length [ seconds ]: 3600
  • : No
  • :


My Suggested Cookie Settings:
  • Domain Name: board.christianrock.net
  • Server Port: 80
  • Script path: /board/
  • Cookie secure: Enabled
  • Cookie domain: .christianrock.net
  • Cookie path: /board
  • Cookie name: christianr_forum
  • Session length [ seconds ]: 3600
  • : Yes
  • : 0
I cleared my cache and deleted all cookies. Went back to my site which loaded fine. Attempted to log in and received the following warning:

Image

And then when I click "ok" I get this:

Image

Please help. Much thanks in advance.
...

Homeskillet
Registered User
Posts: 231
Joined: Thu Oct 07, 2004 5:00 am
Contact:

Post by Homeskillet » Sun Jan 15, 2006 8:00 pm

Hmm, I installed it again and set it to "disabled" and now I don't get the messages.

What exactly does that mean though? Is my site unsafe now?
...

geocator
Registered User
Posts: 16242
Joined: Fri Jan 09, 2004 11:56 pm
Location: On dry land
Contact:

Post by geocator » Sun Jan 15, 2006 8:46 pm

The cookie secure setting puts phpBB into ssl mode. Unless you are using ssl you should not use it. That warning box is becuase the security certificate for the sever does not match you domain name, and is not a phpbb thing.

Homeskillet
Registered User
Posts: 231
Joined: Thu Oct 07, 2004 5:00 am
Contact:

Post by Homeskillet » Sun Jan 15, 2006 9:05 pm

Thank you.
...

OptamumPC
Registered User
Posts: 43
Joined: Thu Apr 28, 2005 9:36 pm
Contact:

Post by OptamumPC » Sun Jan 15, 2006 11:57 pm

Hey, nice mod man. I really don't know how to thank you. But here it is:

Thank You SOOOoooooo much!

Post Reply

Return to “[2.0.x] MOD Database Releases”