Super Quick Reply

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in here. No new MODs will be accepted into the MOD Database for phpBB2
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.

Rating:

Excellent!
157
62%
Very Good
31
12%
Good
30
12%
Fair
10
4%
Poor
25
10%
 
Total votes: 253

thmst30
Registered User
Posts: 3
Joined: Sun Oct 01, 2006 11:05 pm

Post by thmst30 »

Anyone know of a light quick reply mod? I just want one with a small text box and only a few other options, like BBcode. Is there one like this?

hayk
Registered User
Posts: 428
Joined: Tue Feb 04, 2003 10:53 am
Location: exUSSR
Contact:

Post by hayk »

ANR Daemon wrote: Found error in passing username to JS.
When name contains quote, JS call fails.
Fix here:

Thanks.

Kev_Dawg
Registered User
Posts: 33
Joined: Thu Oct 05, 2006 6:12 am

Post by Kev_Dawg »

error this post please moderator.

mistnlove
Registered User
Posts: 63
Joined: Sat Oct 22, 2005 1:00 am

Post by mistnlove »

I installed this with easymod, no problems during installation, and no problems so far.

MartY3
Registered User
Posts: 27
Joined: Sun Sep 17, 2006 6:15 pm
Location: United Kingdom

Post by MartY3 »

why is it that all these mods only work with the subsilver theme :?:
regards...

kdn
Registered User
Posts: 62
Joined: Thu Oct 19, 2006 3:29 am
Location: Moscow, Russia

Post by kdn »

I'd installed mod Super quick reply 1.32 and after that I've installed the Printer-friendly topic mod version 2.0.8
My phpbb ver. is 2.0.21
After installing appeared an error while viewing the topics

Code: Select all

Template->loadfile(): No files found for handle qrbody
The explanation of this error is that scripts viewtopic_quickreply.php and
viewtopic_quickreply.tpl hadn't been edited
Explain me please or give me a link to the posts in this topic (if that was duscussed already earlier)
Thanks!

slove
Registered User
Posts: 6
Joined: Sat Oct 21, 2006 4:42 am

Post by slove »

Nevermind. Fixed it.
Last edited by slove on Mon Oct 23, 2006 8:14 pm, edited 1 time in total.

hayk
Registered User
Posts: 428
Joined: Tue Feb 04, 2003 10:53 am
Location: exUSSR
Contact:

Post by hayk »

slove wrote: I just installed this and everything works just fine EXCEPT I screwed up somewhere on the registration... Now no one can register... The mod works fine... I get this error on the registration page.

If you go to http://www.fishidinfo.com/phpBB2 and go to register (you don't actually have to) and click on either the over or under 13 years old thing, it'll give you this message...

function quick_reply_select($default, $select_name = "show_quickreply") { global $lang; $sqr_select = ''; while( list($value, $mode) = @each($lang['sqr']) ) { $selected = ( $value == $default ) ? ' selected="selected"' : ''; $sqr_select .= '<option value="' . $value . '"' . $selected . '>' . $mode . ''; } $sqr_select .= ''; return $sqr_select; }

I'm goin away for the weekend so it'll probably have to stay like that and I'll check this when I get back in a couple days so oh well, I guess I'll miss out on members for two days. (Unless I get a reply in the next few minutes which I doubt) Sucks, I just opened the forum three days ago and just advertised it everywhere nonstop for 24 friggin hours too. Just my luck now no one can register.

I thing the MOD installed incorrectly.

hayk
Registered User
Posts: 428
Joined: Tue Feb 04, 2003 10:53 am
Location: exUSSR
Contact:

Post by hayk »

MartY3 wrote: why is it that all these mods only work with the subsilver theme :?:

Becouse SQR modify template files.

hayk
Registered User
Posts: 428
Joined: Tue Feb 04, 2003 10:53 am
Location: exUSSR
Contact:

Post by hayk »

kdn wrote: I'd installed mod Super quick reply 1.32 and after that I've installed the Printer-friendly topic mod version 2.0.8
My phpbb ver. is 2.0.21
After installing appeared an error while viewing the topics

Code: Select all

Template->loadfile(): No files found for handle qrbody
The explanation of this error is that scripts viewtopic_quickreply.php and
viewtopic_quickreply.tpl hadn't been edited
Explain me please or give me a link to the posts in this topic (if that was duscussed already earlier)
Thanks!

I don't know what it do. And I think you should ask for help the author of "Printer-friendly topic mod".

orlum
Registered User
Posts: 1
Joined: Tue Oct 24, 2006 1:31 am

Post by orlum »

I've been manually going through the changes in the .mod file, and I'm confused by this one...

Code: Select all

#
#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#
templates/subSilver/viewtopic_body.tpl

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
# NOTE - the origial text is:
# <td align="left" valign="middle" nowrap="nowrap"><span class="nav"><a href="{U_POST_NEW_TOPIC}"><img src="{POST_IMG}" border="0" alt="{L_POST_NEW_TOPIC}" align="middle" /></a>&nbsp;&nbsp;&nbsp;<a href="{U_POST_REPLY_TOPIC}"><img src="{REPLY_IMG}" border="0" alt="{L_POST_REPLY_TOPIC}" align="middle" /></a></span></td>
<a href="{U_POST_NEW_TOPIC}">

#
#-----[ IN-LINE FIND ]------------------------------------------
#
U_POST_NEW_TOPIC

#
#-----[ IN-LINE REPLACE WITH ]------------------------------------------
#
U_POST_NEW_TOPIC

Unless I'm missing something, the original and replacement text appears to be the same. Is this an error, or can I just disregard it?

Please help a phpBB noob out! Thanks :)

EDIT: never mind, I found the explanation earlier in the thread :oops:

great work, hayk!!! :D

NHSLEDDING
Registered User
Posts: 23
Joined: Sat Aug 12, 2006 3:07 am
Location: NH
Contact:

Post by NHSLEDDING »

hayk wrote:
vivo2341 wrote:
hayk wrote:
vivo2341 wrote:I installed this mod and is looked great but when you click on any username in a post is just types javascript to the quick reply box and will not let you pull up the profile information.

For some reason it adds the bold tags to it so in quick reply it will just show:

vivo2341


Reading this topic before posting your question would be a great thing to start with. Or at least read the Author Notes, the issue you mention has been already addressed there.


I did actually look at your first post and within the file archive with no luck.. I also searched through about 25 pages of this thread with no luck. Could you point me to the notes please? Sorry this is the first time I have used a phpbb hack.

You need install "User Profile Link with SQR MOD" (up_sqr.mod from the contrib folder).


Hello Hayk,

I was just informed by one of my members that this is happening at my board. I am trying too do as the file says. I just don't understand what this means

Find

$poster = '<a href="javascript:pn(\''.$poster.'\');">'.$poster.'</a>';

inline replace with
//$poster

Where inline do I put //$poster?

I have tried a few diffrent ways and I get

Parse error: syntax error, unexpected '}' in /nhsledding.net/forums/viewtopic.php on line 1190

Please help,

Thank you,
Eric

NHSLEDDING
Registered User
Posts: 23
Joined: Sat Aug 12, 2006 3:07 am
Location: NH
Contact:

Post by NHSLEDDING »

Anybody still read this?

hayk
Registered User
Posts: 428
Joined: Tue Feb 04, 2003 10:53 am
Location: exUSSR
Contact:

Post by hayk »

NHSLEDDING wrote:
hayk wrote:
vivo2341 wrote:
hayk wrote:
vivo2341 wrote:I installed this mod and is looked great but when you click on any username in a post is just types javascript to the quick reply box and will not let you pull up the profile information.

For some reason it adds the bold tags to it so in quick reply it will just show:

vivo2341


Reading this topic before posting your question would be a great thing to start with. Or at least read the Author Notes, the issue you mention has been already addressed there.


I did actually look at your first post and within the file archive with no luck.. I also searched through about 25 pages of this thread with no luck. Could you point me to the notes please? Sorry this is the first time I have used a phpbb hack.

You need install "User Profile Link with SQR MOD" (up_sqr.mod from the contrib folder).


Hello Hayk,

I was just informed by one of my members that this is happening at my board. I am trying too do as the file says. I just don't understand what this means

Find

$poster = '<a href="javascript:pn(\''.$poster.'\');">'.$poster.'</a>';

inline replace with
//$poster

Where inline do I put //$poster?

I have tried a few diffrent ways and I get

Parse error: syntax error, unexpected '}' in /nhsledding.net/forums/viewtopic.php on line 1190

Please help,

Thank you,
Eric


Before
$poster = '<a href="javascript:pn(\''.$poster.'\');">'.$poster.'</a>';


After
//$poster = '<a href="javascript:pn(\''.$poster.'\');">'.$poster.'</a>';


And MOD Template Actions help you understand 'IN-LINE REPLACE WITH' action.

ANR Daemon
Registered User
Posts: 24
Joined: Wed Sep 13, 2006 10:06 pm

Post by ANR Daemon »

MartY3 wrote: why is it that all these mods only work with the subsilver theme :?:

No problems with Solaris and FiSubText.

Post Reply

Return to “[2.0.x] MOD Database Releases”