Auto-Refresh Forum

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in here. No new MODs will be accepted into the MOD Database for phpBB2
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.

Rating:

Excellent!
6
55%
Very Good
5
45%
Good
0
No votes
Fair
0
No votes
Poor
0
No votes
 
Total votes: 11

User avatar
Desbrina
Registered User
Posts: 213
Joined: Sat Jun 11, 2005 6:24 pm
Location: Dark Kingdom
Contact:

Post by Desbrina » Thu Jul 07, 2005 3:03 pm

I keep getting this with this mod
Parse error: parse error, unexpected T_VARIABLE in /usr/home/desbrina/public_html/test/index.php on line 36


This is line 36 and a few lines before it. Line 36 is the refresh bit.

Code: Select all

define('IN_PHPBB', true);
$phpbb_root_path = './';
include($phpbb_root_path . 'extension.inc');
include($phpbb_root_path . 'common.'.$phpEx);

//
// Start session management
//
$userdata = session_pagestart($user_ip, PAGE_INDEX);
init_userprefs($userdata)
//
// End session management
//
$refresh_time_enable = TRUE;

rossmcclymont
Registered User
Posts: 459
Joined: Mon Apr 05, 2004 1:58 pm

Post by rossmcclymont » Thu Jul 07, 2005 3:08 pm

Looks like there's a semi-colon missing from this line -

Code: Select all

init_userprefs($userdata)
Should be this -

Code: Select all

init_userprefs($userdata);
Don't think this is anything to do with the Mod, but I could be wrong. :P

I will resume full support and fix bugs and add new features after I relaunch my website on Wednesday 13th July. The week after that, after I'm finished checking everything has gone OK with that, I'll move my attention back to this Mod. :D


Ross

User avatar
davidooh
Registered User
Posts: 135
Joined: Wed May 25, 2005 1:14 am
Location: Jacksonville, FL

Post by davidooh » Mon Sep 12, 2005 8:09 pm

Can someone post the download link again? I cannot download from one provided. Get error cannot find internet site.

rossmcclymont
Registered User
Posts: 459
Joined: Mon Apr 05, 2004 1:58 pm

Post by rossmcclymont » Mon Sep 12, 2005 9:42 pm

The link in the original post works for me.

lostbeatz
Registered User
Posts: 6
Joined: Sat Oct 29, 2005 6:29 pm

Post by lostbeatz » Fri Nov 04, 2005 7:02 pm

Will this mod enable me to only have my Shoutbox auto-refresh? That is the only thing I want to auto-refresh. Thanks!

rossmcclymont
Registered User
Posts: 459
Joined: Mon Apr 05, 2004 1:58 pm

Post by rossmcclymont » Fri Nov 04, 2005 7:10 pm

If I remember correctly, if you ignore the change for index.php and instead, put that line of code in your shoutbox PHP file, that should work...

I'm on my laptop right now so I don't have access to the files right now, but I wanted to give you a quick idea. :D

rossmcclymont
Registered User
Posts: 459
Joined: Mon Apr 05, 2004 1:58 pm

Post by rossmcclymont » Fri Nov 04, 2005 7:23 pm

Yep, I was right - look at this bit of the mod -
#
#-----[ OPEN ]------------------------------------------------
#
index.php

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------------
#
// End session management
//

#
#-----[ AFTER, ADD ]-----------------------------------------
#
$refresh_time_enable = TRUE;


Instead of doing that for index.php, just do it for your shoutbox PHP file... hopefully that will work - I've never used a shoutbox so I wouldn't know. :P

lostbeatz
Registered User
Posts: 6
Joined: Sat Oct 29, 2005 6:29 pm

Post by lostbeatz » Sat Nov 05, 2005 12:43 am

everything seemed to load right...when I go to my ACP I see the spot that I can enter the seconds...but when I put in a number and then update..I go back to the page and the number is still blank....as if I didn't put in a number...it's confusing me. Can you help. Much appreciated.

rossmcclymont
Registered User
Posts: 459
Joined: Mon Apr 05, 2004 1:58 pm

Post by rossmcclymont » Sat Nov 05, 2005 2:31 pm

Double-check that you've made the changes in admin_board.php and board_config_body.tpl

If the changes are correct, then you might need to change it through the database manually - it mght be a clash with another mod.

grampa simpson
Registered User
Posts: 1
Joined: Mon Dec 05, 2005 7:52 pm
Location: norway

Post by grampa simpson » Thu Dec 08, 2005 10:02 am

I cant get it to update.

Is it because im using plus or subsilver shadow.?????

SQL update period changes all right when changed in ACP
but pages does'nt update at all.

rossmcclymont
Registered User
Posts: 459
Joined: Mon Apr 05, 2004 1:58 pm

Post by rossmcclymont » Thu Dec 08, 2005 11:25 am

It is probably because of using Plus, sorry. :(

scott_thewspot
Registered User
Posts: 202
Joined: Mon Dec 05, 2005 4:13 am
Location: Australia
Contact:

Post by scott_thewspot » Thu Feb 02, 2006 2:41 am

Is this mod still supported/being developed?
Lord Raiden wrote: Hey, I've got a request for an addition to this mod. Is there some way we can make this mod user level configurable? IE the user has the choice to enable this refresh feature in their profile so that it only refreshes for them and not everyone? I ask this because I got some moans and groans from some of the other members when they heard about this, but some were estatic about it. So rather than p*** off half my members I'd rather be able to delegate some control of this down to each individual instead. That way those who want this can turn it on in their profile and those that don't want it can leave it switched off.

Is this possible or is that going to be too much work?


I'd also really like to have user control to enable/disable it for themselves. Did you ever have a chance to implement this? I couldn't see anything in this thread that seemed to indicate it.

Regards,
Scott.

rossmcclymont
Registered User
Posts: 459
Joined: Mon Apr 05, 2004 1:58 pm

Post by rossmcclymont » Thu Feb 02, 2006 11:31 am

Hi Scott,

I haven't had a chance to develop the MOD any more as of yet, but as soon as I get some time, I will add this feature.

I will also double-check is runs on 2.0.19 (or 2.0.20 if that's out by the time I do it :P) so the MOD will be completely up to date.

I'm pretty busy for the next couple of weeks, so I'll try and have it done by the end of the month, but I apologise in advance if I can't get it done until March sometime...


Cheers,
Ross

User avatar
MightyHalo
Registered User
Posts: 5
Joined: Tue Mar 14, 2006 5:03 pm

Post by MightyHalo » Tue Mar 14, 2006 5:06 pm

Hi.. Im fairly new at this... but was wondering...

In the beginning of your MOD it says... "sql" ... where do I find this file to edit? or What is "sql"... :oops:

Thanks,

- Sir Mighty Halo

jrdgames
Registered User
Posts: 19
Joined: Mon Oct 10, 2005 5:07 am
Contact:

Post by jrdgames » Tue Mar 14, 2006 7:48 pm

when you find SQL in a MOD it means you need to go to phpmyadmin select the database your forum is installed on click SQL and paste the Sql then click go

Post Reply

Return to “[2.0.x] MOD Database Releases”