[2.0.20] rEd bar 2

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in here. No new MODs will be accepted into the MOD Database for phpBB2
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.

Rating:

Excellent!
27
84%
Very Good
5
16%
Good
0
No votes
Fair
0
No votes
Poor
0
No votes
 
Total votes: 32

Texuga
Registered User
Posts: 180
Joined: Thu Sep 21, 2006 4:31 pm
Location: Portugal - Lisbon

Post by Texuga »

No sugestions? :?
User avatar
stickerboy
Former Team Member
Posts: 7349
Joined: Mon Mar 29, 2004 2:27 pm
Location: Airdrie, UK (127.0.0.1)
Name: Kenny Cameron
Contact:

Post by stickerboy »

The Bride wrote:
Did you run the db_update file?


Thanks. Yep I did and then deleted that file I think. Everything is there that I need. It just doesn't seem to work. If I upload that file can I run it again?

Did you install by hand or use easymod?
Also, can you give me a link to your site?

@Texuga - my MOD should work fine on redSilver, what problems are you having?
Screenshots or a link to your site may help :)
I'm a web-designing code-decrypting tech-support musician
|| Twitter || Flickr || phpBB Snippets ||
Formerly known as cherokee red
Texuga
Registered User
Posts: 180
Joined: Thu Sep 21, 2006 4:31 pm
Location: Portugal - Lisbon

Post by Texuga »

Please visit the link: http://www.sitio-dos-animais.com/forum/

This is a "test" forum ;)

Thanks,

Xuga
User avatar
stickerboy
Former Team Member
Posts: 7349
Joined: Mon Mar 29, 2004 2:27 pm
Location: Airdrie, UK (127.0.0.1)
Name: Kenny Cameron
Contact:

Post by stickerboy »

Texuga wrote: Please visit the link: http://www.sitio-dos-animais.com/forum/

This is a "test" forum ;)

Thanks,

Xuga

Ok, on looking at your page source - the header seems to be completely missing. But on looking at your overall_header.tpl - it's there, just really messed up.
Might be adviseable to upload a fresh copy of that file and try again.
I'm a web-designing code-decrypting tech-support musician
|| Twitter || Flickr || phpBB Snippets ||
Formerly known as cherokee red
Lukage
Registered User
Posts: 28
Joined: Mon Jul 17, 2006 8:19 pm

Post by Lukage »

I ran the update and used EasyMOD to install, which indicated that it works.

After adding for example, "Home" with the link "http://gb2gt.com" the fields clear after it confirms my submission.

http://www.gb2gt.com/forum
User avatar
stickerboy
Former Team Member
Posts: 7349
Joined: Mon Mar 29, 2004 2:27 pm
Location: Airdrie, UK (127.0.0.1)
Name: Kenny Cameron
Contact:

Post by stickerboy »

Ok, I've just run some tests on my offline board.
The only way I can replicate your problem is by not having run the db_update.php file.
Try uploading it again and running it - let me know if it gives you any errors :?
I'm a web-designing code-decrypting tech-support musician
|| Twitter || Flickr || phpBB Snippets ||
Formerly known as cherokee red
Lukage
Registered User
Posts: 28
Joined: Mon Jul 17, 2006 8:19 pm

Post by Lukage »

Tried to execute the db_update again and I get an error, no matter where I run it from:
Error: No file associated with this type


Hrmm.
User avatar
stickerboy
Former Team Member
Posts: 7349
Joined: Mon Mar 29, 2004 2:27 pm
Location: Airdrie, UK (127.0.0.1)
Name: Kenny Cameron
Contact:

Post by stickerboy »

Are you trying to run this file from your pc, or did you upload it to your webspace?
I'm a web-designing code-decrypting tech-support musician
|| Twitter || Flickr || phpBB Snippets ||
Formerly known as cherokee red
Lukage
Registered User
Posts: 28
Joined: Mon Jul 17, 2006 8:19 pm

Post by Lukage »

cherokee red wrote: Are you trying to run this file from your pc, or did you upload it to your webspace?


Running it from the directory on my FTP .

EDIT: I ran it this time through my browser to find a problem:

Code: Select all

'; echo 'Updating the database

    * '; $sql = array(); $sql[] = "INSERT INTO " . $table_prefix . "config (config_name, config_value) VALUES ('nav_name1', 'link 1')"; $sql[] = "INSERT INTO " . $table_prefix . "config (config_name, config_value) VALUES ('nav_link1', 'http://')"; $sql[] = "INSERT INTO " . $table_prefix . "config (config_name, config_value) VALUES ('nav_name2', 'link 2')"; $sql[] = "INSERT INTO " . $table_prefix . "config (config_name, config_value) VALUES ('nav_link2', 'http://')"; $sql[] = "INSERT INTO " . $table_prefix . "config (config_name, config_value) VALUES ('nav_name3', 'link 3')"; $sql[] = "INSERT INTO " . $table_prefix . "config (config_name, config_value) VALUES ('nav_link3', 'http://')"; $sql[] = "INSERT INTO " . $table_prefix . "config (config_name, config_value) VALUES ('nav_name4', 'link 4')"; $sql[] = "INSERT INTO " . $table_prefix . "config (config_name, config_value) VALUES ('nav_link4', 'http://')"; $sql[] = "INSERT INTO " . $table_prefix . "config (config_name, config_value) VALUES ('nav_name5', 'link 5')"; $sql[] = "INSERT INTO " . $table_prefix . "config (config_name, config_value) VALUES ('nav_link5', 'http://')"; $sql[] = "INSERT INTO " . $table_prefix . "config (config_name, config_value) VALUES ('nav_name6', 'link 6')"; $sql[] = "INSERT INTO " . $table_prefix . "config (config_name, config_value) VALUES ('nav_link6', 'http://')"; $sql[] = "INSERT INTO " . $table_prefix . "config (config_name, config_value) VALUES ('nav_name7', 'link 7')"; $sql[] = "INSERT INTO " . $table_prefix . "config (config_name, config_value) VALUES ('nav_link7', 'http://')"; $sql[] = "INSERT INTO " . $table_prefix . "config (config_name, config_value) VALUES ('nav_name8', 'link 8')"; $sql[] = "INSERT INTO " . $table_prefix . "config (config_name, config_value) VALUES ('nav_link8', 'http://')"; $sql[] = "INSERT INTO " . $table_prefix . "config (config_name, config_value) VALUES ('nav_name9', 'link 9')"; $sql[] = "INSERT INTO " . $table_prefix . "config (config_name, config_value) VALUES ('nav_link9', 'http://')"; $sql[] = "INSERT INTO " . $table_prefix . "config (config_name, config_value) VALUES ('nav_name10', 'link 10')"; $sql[] = "INSERT INTO " . $table_prefix . "config (config_name, config_value) VALUES ('nav_link10', 'http://')"; for( $i = 0; $i < count($sql); $i++ ) { if( !$result = $db->sql_query ($sql[$i]) ) { $error = $db->sql_error(); echo '' . $sql[$i] . '
      +++ Error: ' . $error['message'] . '

    * '; } else { echo '' . $sql[$i] . '
      +++ Successfull

      '; } } echo '

 '; echo 'EndInstallation is now finished. Please be sure to delete this file now.
If you have run into any errors, please visit the phpBBSupport.co.uk and ask someone for help.'; echo 'Have a nice day'; include($phpbb_root_path . 'includes/page_tail.'.$phpEx); ?>
User avatar
stickerboy
Former Team Member
Posts: 7349
Joined: Mon Mar 29, 2004 2:27 pm
Location: Airdrie, UK (127.0.0.1)
Name: Kenny Cameron
Contact:

Post by stickerboy »

Hmm, not seen that happen before.
Last thing I can think of is to manually insert the SQL.
There should be an sql.txt file in the 'extras' folder of your download.
Paste the contents of that into phpmyadmin (or what whatever database editor you use).
That should work :)
I'm a web-designing code-decrypting tech-support musician
|| Twitter || Flickr || phpBB Snippets ||
Formerly known as cherokee red
Lukage
Registered User
Posts: 28
Joined: Mon Jul 17, 2006 8:19 pm

Post by Lukage »

cherokee red wrote: Hmm, not seen that happen before.
Last thing I can think of is to manually insert the SQL.
There should be an sql.txt file in the 'extras' folder of your download.
Paste the contents of that into phpmyadmin (or what whatever database editor you use).
That should work :)


And indeed it did. Data values will now save after I enter and submit, thanks! And again, thanks for the mod!
User avatar
stickerboy
Former Team Member
Posts: 7349
Joined: Mon Mar 29, 2004 2:27 pm
Location: Airdrie, UK (127.0.0.1)
Name: Kenny Cameron
Contact:

Post by stickerboy »

Great, good to hear.
And your welcome :wink:
I'm a web-designing code-decrypting tech-support musician
|| Twitter || Flickr || phpBB Snippets ||
Formerly known as cherokee red
Texuga
Registered User
Posts: 180
Joined: Thu Sep 21, 2006 4:31 pm
Location: Portugal - Lisbon

Post by Texuga »

cherokee red wrote:
Texuga wrote:Please visit the link: http://www.sitio-dos-animais.com/forum/

This is a "test" forum ;)

Thanks,

Xuga

Ok, on looking at your page source - the header seems to be completely missing. But on looking at your overall_header.tpl - it's there, just really messed up.
Might be adviseable to upload a fresh copy of that file and try again.


Hi!

Well, I know I have that problem with some files, but I don't know how to fix it... It happens sometimes when I save changes in a notepad file. For example, to edit overall_header.tpl I use notepad, at the end, when saving, it mess up the text... but not always...
Is there any way to edit files without using notepad?

Thanks

Xuga
User avatar
stickerboy
Former Team Member
Posts: 7349
Joined: Mon Mar 29, 2004 2:27 pm
Location: Airdrie, UK (127.0.0.1)
Name: Kenny Cameron
Contact:

Post by stickerboy »

There are some other alternatives to Notepad.
This thread should help you out there :)
The program I use, noted on that page, is Flash FXP - it's an FTP program, but have a very good built in text editor. Just right click and edit ;)
I'm a web-designing code-decrypting tech-support musician
|| Twitter || Flickr || phpBB Snippets ||
Formerly known as cherokee red
mikedean2
Registered User
Posts: 199
Joined: Thu Feb 26, 2004 8:22 pm

Post by mikedean2 »

Would installing this mod help with the problem I am having here
http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=489496
(basically its just asking whether I can have 'custom switches' in overall_header to get different content depending on what page the header is being shown at the top of - all the 'standard' links if we're on the index, but different links if we're in the album.php page, etc.
Post Reply

Return to “[2.0.x] MOD Database Releases”