[2.0.20] rEd bar 2

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in here. No new MODs will be accepted into the MOD Database for phpBB2
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.

Rating:

Excellent!
27
84%
Very Good
5
16%
Good
0
No votes
Fair
0
No votes
Poor
0
No votes
 
Total votes: 32

User avatar
stickerboy
Former Team Member
Posts: 7349
Joined: Mon Mar 29, 2004 2:27 pm
Location: Airdrie, UK (127.0.0.1)
Name: Kenny Cameron
Contact:

Post by stickerboy »

Hey eddy - looks like you used EasyMod to install my MOD?
Eaasy fix if you have - don't run the db_update.php file from your admin/mods/rEdbar/ folder - instead, run it from your forum root (where index.php and viewtopic.php are). :)

I'll try and remember to add this to the README / Author Notes if I have to make a 2.0.2 release ;)
I'm a web-designing code-decrypting tech-support musician
|| Twitter || Flickr || phpBB Snippets ||
Formerly known as cherokee red
User avatar
stickerboy
Former Team Member
Posts: 7349
Joined: Mon Mar 29, 2004 2:27 pm
Location: Airdrie, UK (127.0.0.1)
Name: Kenny Cameron
Contact:

Post by stickerboy »

dp
I'm a web-designing code-decrypting tech-support musician
|| Twitter || Flickr || phpBB Snippets ||
Formerly known as cherokee red
eddysocer
Registered User
Posts: 12
Joined: Wed Jun 14, 2006 2:59 pm
Location: Monterrey, Mexico
Contact:

Post by eddysocer »

Thanks man, fixed and working great... you're a genius

Thanks a lot for your help and for such a great mod...


Ed
User avatar
stickerboy
Former Team Member
Posts: 7349
Joined: Mon Mar 29, 2004 2:27 pm
Location: Airdrie, UK (127.0.0.1)
Name: Kenny Cameron
Contact:

Post by stickerboy »

Glad it all worked out.
Thanks as well ;)


cherokee red
I'm a web-designing code-decrypting tech-support musician
|| Twitter || Flickr || phpBB Snippets ||
Formerly known as cherokee red
whozyodaddy
Registered User
Posts: 186
Joined: Sat May 08, 2004 4:26 am

Post by whozyodaddy »

I have 1.0.1 installed... how would I go about updating?
User avatar
stickerboy
Former Team Member
Posts: 7349
Joined: Mon Mar 29, 2004 2:27 pm
Location: Airdrie, UK (127.0.0.1)
Name: Kenny Cameron
Contact:

Post by stickerboy »

whozyodaddy wrote: I have 1.0.1 installed... how would I go about updating?

In the contrib folder - look for the upgrade_v1x_to_v2.mod file ;)
I'm a web-designing code-decrypting tech-support musician
|| Twitter || Flickr || phpBB Snippets ||
Formerly known as cherokee red
whozyodaddy
Registered User
Posts: 186
Joined: Sat May 08, 2004 4:26 am

Post by whozyodaddy »

cherokee red wrote:
whozyodaddy wrote:I have 1.0.1 installed... how would I go about updating?

In the contrib folder - look for the upgrade_v1x_to_v2.mod file ;)


You are awesome!
User avatar
stickerboy
Former Team Member
Posts: 7349
Joined: Mon Mar 29, 2004 2:27 pm
Location: Airdrie, UK (127.0.0.1)
Name: Kenny Cameron
Contact:

Post by stickerboy »

whozyodaddy wrote: You are awesome!

What can i say? :lol:
thanks and you're welcome ;)
I'm a web-designing code-decrypting tech-support musician
|| Twitter || Flickr || phpBB Snippets ||
Formerly known as cherokee red
User avatar
stickerboy
Former Team Member
Posts: 7349
Joined: Mon Mar 29, 2004 2:27 pm
Location: Airdrie, UK (127.0.0.1)
Name: Kenny Cameron
Contact:

Post by stickerboy »

Sorry for double post - please read page 1 for an important announcement :)
I'm a web-designing code-decrypting tech-support musician
|| Twitter || Flickr || phpBB Snippets ||
Formerly known as cherokee red
raaeft1
Registered User
Posts: 7
Joined: Wed Jun 28, 2006 3:57 pm

Only getting vertical lines at top and bottom

Post by raaeft1 »

I downloaded the mod fineand got the successful install message (easymod) but my forum is only showing vertical lines at the top and bottom.

Please help. What should i do?
User avatar
bonelifer
Community Team Member
Community Team Member
Posts: 3511
Joined: Wed Oct 27, 2004 11:35 pm
Name: William
Contact:

Post by bonelifer »

Have you done the SQL? Also did you go into the admin panel and actually add links.
Knowledge Base | phpBB Board Rules | Search Customisation Database
Image
Please don't contact me via PM or email for phpBB support .
raaeft1
Registered User
Posts: 7
Joined: Wed Jun 28, 2006 3:57 pm

It works

Post by raaeft1 »

I worked it out. I ran the update in the root folder and it works.
c64_iz_raw
Registered User
Posts: 17
Joined: Sat Jul 08, 2006 5:43 am

Post by c64_iz_raw »

Hello everyone!

I'm not sure if any of you can help me out with this but it's a stumper for sure. Here's hoping!

I'm having the same problem someone mentioned before of it automatically putting:

http://www.mysite.com/forum

before any site I type in. I'm not sure what the deal is. I did easymod first and a manual install second just to make sure it was installed correctly.

Please check out:

www.dispyz.com/forum

to see what I mean.

Thanks in advance!

Great mod btw!
User avatar
stickerboy
Former Team Member
Posts: 7349
Joined: Mon Mar 29, 2004 2:27 pm
Location: Airdrie, UK (127.0.0.1)
Name: Kenny Cameron
Contact:

Post by stickerboy »

In the Redbar ACP section, mmake sure you have http:// before your links.
Looking at your foums page source it looks like you've only entered www.blah.com :)
I'm a web-designing code-decrypting tech-support musician
|| Twitter || Flickr || phpBB Snippets ||
Formerly known as cherokee red
c64_iz_raw
Registered User
Posts: 17
Joined: Sat Jul 08, 2006 5:43 am

Post by c64_iz_raw »

HAHAHHA!

I thought I entered that! Oh man I need sleep.

Thanks a million!
Post Reply

Return to “[2.0.x] MOD Database Releases”