Simple Quick Reply

All new MODs released in our MOD Database will be announced in here. All support for released MODs needs to take place in here. No new MODs will be accepted into the MOD Database for phpBB2
Forum rules
READ: phpBB.com Board-Wide Rules and Regulations

On February 1, 2009 this forum will be set to read only as part of retiring of phpBB2.

Rating:

Excellent!
58
64%
Very Good
15
16%
Good
10
11%
Fair
3
3%
Poor
5
5%
 
Total votes: 91

User avatar
eddywatson
Registered User
Posts: 220
Joined: Wed Aug 30, 2006 8:35 pm
Location: England
Contact:

Re: [2.0.15] Simple Quick Reply

Post by eddywatson » Fri Apr 13, 2007 3:02 pm

bprsk8r4272 wrote:
eddywatson wrote: please can somebody re-upload this? its offline?

cheers


read http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 5&t=527421



my bad thanks
Image
OTHockey Forums

travelingSPAM
Registered User
Posts: 42
Joined: Mon May 01, 2006 12:44 pm

Re: [2.0.15] Simple Quick Reply

Post by travelingSPAM » Sat Apr 21, 2007 2:19 am

Awesome. This worked out great! Does anybody know of a way to get the box more over to left instead of the center?

gofry
Registered User
Posts: 2
Joined: Wed Apr 04, 2007 10:31 pm

Re: [2.0.15] Simple Quick Reply

Post by gofry » Sat Apr 21, 2007 8:14 pm

travelingSPAM wrote: Does anybody know of a way to get the box more over to left instead of the center?
In the code of the MOD find

Code: Select all

<td class="row1" align="center">
and replace it with

Code: Select all

<td class="row1" align="left">

ashavaughn
Registered User
Posts: 4
Joined: Wed Apr 04, 2007 10:56 pm

Re: [2.0.15] Simple Quick Reply

Post by ashavaughn » Thu Apr 26, 2007 12:50 pm

Thanks, works like a charm! BUT does anyone know how to get it to work with NoseBleed? If users aren't logged on, the entire topic shifts to the right for some reason...?

Any help appreciated! Thanks :)

User avatar
Merri
Registered User
Posts: 255
Joined: Mon Nov 25, 2002 1:08 pm
Location: Riihimäki, Finland
Contact:

Re: [2.0.15] Simple Quick Reply

Post by Merri » Thu Apr 26, 2007 2:03 pm

There remains a bug in the 1.0.0 here on phpBB's site where one conditional line is placed incorrectly: this is why I submitted version 2.0.0 that'd also fix this issue besides the new features and even easier installation. Of course the problem is that phpBB's site crashed a little while after I submitted the new MOD and we still don't have MODDB... so that's why there is no official download here that I could direct people to.

Open viewtopic_body.tpl

Find:

Code: Select all

  <tr>
	<td width="100%" nowrap="nowrap" colspan="2">
		<table width="100%" cellpadding="2" cellspacing="1" border="0" class="forumline">
		  <tr>
			<td class="catHead" align="center" colspan="2" height="28"><span class="cattitle">{L_QUICK_REPLY}</span></td>
		  </tr>
<!-- BEGIN switch_quick_reply -->
		  <tr>
Replace with:

Code: Select all

<!-- BEGIN switch_quick_reply -->
  <tr>
	<td width="100%" nowrap="nowrap" colspan="2">
		<table width="100%" cellpadding="2" cellspacing="1" border="0" class="forumline">
		  <tr>
			<td class="catHead" align="center" colspan="2" height="28"><span class="cattitle">{L_QUICK_REPLY}</span></td>
		  </tr>
		  <tr>
The switch is before the wrong <tr> element.

JohnnyMcKinney
Registered User
Posts: 207
Joined: Thu Nov 23, 2006 3:03 am

Re: [2.0.15] Simple Quick Reply

Post by JohnnyMcKinney » Mon Apr 30, 2007 9:17 pm

Ummm I got a little problem. Everytime a user or me uses the uick reply box we all get this error.

Invalid Session. Please resubmit the form.

It appears at the top of the page.

JohnnyMcKinney
Registered User
Posts: 207
Joined: Thu Nov 23, 2006 3:03 am

Re: [2.0.15] Simple Quick Reply

Post by JohnnyMcKinney » Tue May 01, 2007 9:31 am

I dont know if it matters, but the error message is displayed in a box at the top. It's not like out of place or anything. It's weird.

JohnnyMcKinney
Registered User
Posts: 207
Joined: Thu Nov 23, 2006 3:03 am

Re: [2.0.15] Simple Quick Reply

Post by JohnnyMcKinney » Thu May 03, 2007 12:17 am

OMG this is why I hate posting it in this section no one ever helps me. I like posting it in the discussion section.

Peter77sx
Registered User
Posts: 3257
Joined: Wed Nov 09, 2005 2:51 pm

Re: [2.0.15] Simple Quick Reply

Post by Peter77sx » Thu May 03, 2007 2:22 am

There is a fix for that in this thread.. its not too hard to find.

JohnnyMcKinney
Registered User
Posts: 207
Joined: Thu Nov 23, 2006 3:03 am

Re: [2.0.15] Simple Quick Reply

Post by JohnnyMcKinney » Thu May 03, 2007 8:34 pm

Maybe I am blind, but I looked all through this and I could NOT find it. Now only that it seems to do it with the regular post function too.

rehan
Registered User
Posts: 18
Joined: Sun May 06, 2007 10:24 am

Re: [2.0.15] Simple Quick Reply

Post by rehan » Sun May 06, 2007 12:08 pm

Its working for me,.. But just a little problem..
When I click the quick reply button.. It shows quick reply box on the top of page.. I guess it is supposed to open below the last post.. can some one guide me about this issue... Thanks

User avatar
Merri
Registered User
Posts: 255
Joined: Mon Nov 25, 2002 1:08 pm
Location: Riihimäki, Finland
Contact:

Re: [2.0.15] Simple Quick Reply

Post by Merri » Sun May 06, 2007 12:31 pm

Someone had the same problem before: you've simply pasted it into the wrong position in the template file viewtopic_body.tpl (I assume you installed the MOD manually?)

rehan
Registered User
Posts: 18
Joined: Sun May 06, 2007 10:24 am

Re: [2.0.15] Simple Quick Reply

Post by rehan » Sun May 06, 2007 1:27 pm

Merri wrote: Someone had the same problem before: you've simply pasted it into the wrong position in the template file viewtopic_body.tpl (I assume you installed the MOD manually?)

Yes i Installed it manually.. Is there any other way too to install mods..... :? :?

User avatar
Merri
Registered User
Posts: 255
Joined: Mon Nov 25, 2002 1:08 pm
Location: Riihimäki, Finland
Contact:

Re: [2.0.15] Simple Quick Reply

Post by Merri » Sun May 06, 2007 1:37 pm

EasyMOD could install them for you easily, although it may have problems if you have multiple MODs installed and the MODs try to modify the same lines. It doesn't install if this is the case.

rehan
Registered User
Posts: 18
Joined: Sun May 06, 2007 10:24 am

Re: [2.0.15] Simple Quick Reply

Post by rehan » Sun May 06, 2007 1:41 pm

Alright.. I edited that file now its showing at the right spot but the forum above it is squezed to the left... :s
Image

Post Reply

Return to “[2.0.x] MOD Database Releases”